Ο-Αντ-Κατσάς-δικηγόρος-του-υπαστυνόμου-στη-Ρόδο-που-εμβόλισε-το-πολυτελές-αυτοκίνητο-του-ανωτέρου-του
Αστυνομικό

Ο Αντ. Κατσάς δικηγόρος του υπαστυνόμου στη Ρόδο που εμβόλισε το πολυτελές αυτοκίνητο του ανωτέρου του

Ο Μεσσήνιος δικηγόρος Αντώνης  Κατσάς έχει αναλάβει την υπεράσπιση του υπαστυνόμου στη Ρόδο ο οποίος εμβόλισε και προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο του αστυνομικού του διοικητή.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Κατσάς, ο υπαστυνόμος είναι πλέον μετανιωμένος για την πράξη του και όπως αποκάλυψε στο «Θάρρος», χθες κατατέθηκε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ζημιές που προκάλεσε στο αυτοκίνητο του ανωτέρου του.

Ζήτησε συγνώμη
Ο κ. Κατσάς τόνισε πως ο υπαστυνόμος από την πρώτη στιγμή της πράξης του ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας πως δεν πρόκειται να ξανακάνει κάτι τέτοιο. Οι αιτίες της πράξης του κρύβονται πίσω από υπηρεσιακά ζητήματα που υπήρχαν, ενώ είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση που έκανε ο κ. Κατσάς στο προφίλ του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ως συνήγορος υπεράσπισης του υπαστυνόμου που προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητο του διοικητή του στο ΑΤ Ρόδου, επειδή εκτός από τα επιφαινόμενα, υπάρχουν και τα φαινόμενα, έθεσα στους δημοσιογράφους από διάφορα ΜΜΕ εκτός των άλλων τον εξής προβληματισμό:

Όταν ένας αστυνομικός με ευδόκιμη υπηρεσία 25 χρόνων ο οποίος δε διαθέτει περιουσιακά στοιχεία και εισοδήματα από άλλες πηγές και με τον πενιχρό μισθό του συντηρεί τον εαυτό του, τη σύζυγό του και τα δυο ανήλικα παιδιά του, “υποχρεώθηκε” να δηλώσει την παραίτησή του και κατόπιν προέβη στις συγκεκριμένες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, δε σημαίνει ότι είχε κάποιους σοβαρούς λόγους για να καταλήξει σε μια τέτοια απόφαση και μάλιστα σε μια εποχή που η ανεργία καλπάζει και οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα είναι εξευτελιστικοί; Ένα ερώτημα που ελπίζω ότι μαζί με τα υπόλοιπα που προκύπτουν, θα διερευνηθεί από το Δικαστήριο, αλλά και από την υπηρεσία του κατηγορουμένου και να μη σταθούν μόνο στη συνεχώς επαναλαμβανόμενη για προφανείς λόγους εικόνα του καταδικαστέου ούτως η άλλως συμβάντος».

 

Πηγή    tharrosnews.gr      Της Βίκυς Βετουλάκη