Μανέττας Σπανός ΔΕΥΑΡ ΑΑ
Δήμος

Δρομολογήθηκαν έργα της ΔΕΥΑΡ στις Δ.Ε Αφάντου και Πεταλούδων

Άλλη μία συνάντηση, σε συνέχεια των προηγούμενων, είχα σήμερα με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλειο Μανέττα.
Συζητήσαμε για θέματα που αφορούν τις ενότητες Αφάντου και Πεταλούδων.
Ο Πρόεδρος με ενημέρωσε ότι σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία για τη διακήρυξη που αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση νέου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στις ΕΕΛ Κρεμαστής, Δαματριάς και Θεολόγου. Επίσης, επίκειται η σύναψη σύμβασης σχετικά με τη λειτουργία και την προληπτική συντήρηση των εγκαταστάσεων των ΕΕΛ Κρεμαστής, Δαματριάς, Θεολόγου και Μαριτσών.
Σχετικά με την ενότητα Αφάντου, η μελέτη που αφορά την επέκταση δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στην κεντρική πλατεία έως συγκεκριμένου σημείου στην οδό “Περνού” έχει ολοκληρωθεί και μαζί με την ήδη ώριμη μελέτη βελτίωσης και επέκτασης των δικτύων αποχέτευσης ομβρίων στην οδό “Μεγάλου Κωνσταντίνου”, αφού συγκεκριμενοποιηθεί η χρηματοδότηση τους, θα πάρουν το δρόμο για δημοπράτηση.
Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση διαπίστωσα ότι τα στελέχη της ΔΕΥΑΡ , υπό την άριστη καθοδήγηση του Προέδρου κ. Βασιλείου Μανέττα, ανταποκρίθηκαν με επιτυχία και σε αυτήν την πρόκληση, δρομολογώντας την επίλυση των παραπάνω χρόνιων προβλημάτων που απασχολούσαν τις ενότητες μας.
Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.
Ο Αντιδήμαρχος Αφάντου και Πεταλούδων Αναστάσιος Ν. Σπανός
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος