ΔΕΥΑΡ Ρόδος
Οι άνθρωποι στη δουλειά μας, είναι για όλους μας μια δεύτερη οικογένεια μιας κι η δουλειά είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μας. Κι όπως σε κάθε οικογένεια, η ζωή είναι γεμάτη με εναλλαγές καταστάσεων και συναισθημάτων. Χαρές, λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες, γέλια, δάκρυα…
Η ΔΕΥΑΡ σήμερα, βιώνει μια δύσκολη μέρα. Αποχαιρετά δυο μέλη της οικογένειας της. Τον Θαρρενό Θαρρενού και τον Δομένικο Πελαρδή.
Τον Θαρρενό τον γνωρίσαμε σαν ηλεκτρολόγο του πρώην Δήμου Λινδίων και στη συνέχεια του Δήμου Ρόδου, το 2012.
Συνεργαστήκαμε άψογα και πάντα τον βλέπαμε ως τον άνθρωπο της ΔΕΥΑΡ στην περιοχή. Φιλότιμος, εργατικός, και πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Πανταχού παρών για να μη λείψει σε κανέναν το νερό στην περιοχή. Δυστυχώς πολύ νωρίς και εντελώς απρόσμενα, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη ζωή μας.
Ο Δομένικος, εργάστηκε στη ΔΕΥΑΡ στα πλαίσια προγράμματος. Καλό κι ευγενικό παλληκάρι, έδινε τη δική του καθημερινή μάχη με τα προβλήματα της υγείας του. Έφυγε στο άνθος της νιότης του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Γενικός Διευθυντής και οι Εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΡ, αποχαιρετούν τους δύο συναδέλφους με αισθήματα βαθιάς θλίψης και εκφράζουν στις
οικογένειες και των δύο, τα θερμά τους συλλυπητήρια. Αλησμόνητοι…