Τουρίστες Ρόδος Παλιά Πόλη
Τουρισμός

Στην Ελλάδα οι πρώτοι 12.000 Γερμανοί τουρίστες της TUI Άνω των προσδοκιών η ζήτηση

Οι πρώτοι 12.000 Γερμανοί ταξιδιώτες της TUI απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές τους στην Ελλάδα, έπειτα από την επιτυχή εκκίνηση των διακοπών του τουρ οπερέιτορ στη χώρα μας.

Την περασμένη εβδομάδα προσγειώθηκαν οι πρώτες 23 πτήσεις της TUI fly στην Κρήτη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα, την Κω και την Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI Γερμανίας, Marek Andryszak, η επιθυμία των Γερμανών για την ελληνική φιλοξενία είναι πολύ υψηλότερη από το αναμενόμενο και οι κρατήσεις για Ελλάδα έχουν αυξηθεί δυσανάλογα τι τελευταίες ημέρες.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση, η TUI Γερμανίας αύξησε την τελευταία στιγμή την προσφορά της για την Πεντηκοστή και μόνο στην Κρήτη προστέθηκαν 6 επιπλέον πτήσεις από το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Ανόβερο και τη Στουτγκάρδη.

Το Σαββατοκύριακο της Πεντηκοστής, η TUI fly θα πετάξει περισσότερες από 50 φορές από τη Γερμανία στη χώρα μας.

Η TUI διακινεί τους περισσότερους Γερμανούς τουρίστες στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει το εκτενέστερο πρόγραμμα διακοπών στην Ελλάδα που περιλαμβάνει πάνω από 4.500 ξενοδοχεία σε 24 ελληνικούς προορισμούς στην ενδοχώρα και τα νησιά.

Τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα συγκεντρώνουν τα έξι Robinson και Magic Life club, και ιδιαίτερα το Robinson Ierapetra, ενώ δημοφιλή είναι και τα 40 επώνυμα ξενοδοχεία TUI Blue, TUI Kids Club και TUI Suneo αλλά και οι αλυσίδες Grecotel και Atlantica.

Οι εντυπώσεις από τους πρώτους Γερμανούς επισκέπτες της TUI στην Ελλάδα είναι θετικές. Η Ελλάδα εντυπωσίασε το περασμένο καλοκαίρι με τα υψηλά πρότυπα και κόνσεπτ υγιεινής, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τουρ οπερέιτορ.

Ακόμα κι αν τα ταξίδια εντός ΕΕ δεν εξαρτώνται από τον εμβολιασμό, η καμπάνια εμβολιασμού στη Γερμανία, η οποία επιταχύνεται, αποτελεί βοηθητικό παράγοντα, τόνισε ο κ. Andryszak. Με τα rapid τεστ και με την εφαρμογή του ενιαίου πιστοποιητικού ανοσίας, όλοι μπορούν να ταξιδέψουν με ασφάλεια και υπεύθυνα αυτό το καλοκαίρι, δήλωσε.