Χαρδαλιάς σε Κάλυμνο και Ρόδο
Ρόδος

Σε Κάλυμνο και Ρόδο το Σάββατο ο Χαρδαλιάς

 

Επίσκεψη σε Κάλυμνο αναμένεται να πραγματοποιήσει το Σάββατο ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Στη Ρόδο θα βρεθεί το Σάββατο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, όπου θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο Mega εμβολιαστικό κέντρο στο κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας, που θα εγκαινιαστεί την προσεχή Δευτέρα.
Θα προηγηθεί επίσκεψή του υφυπουργού στην Κάλυμνο και σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα συνοδεύεται από την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.
Υπενθυμίζεται πως η Κάλυμνος παραμένει σε «βαθύ κόκκινο» μετά από εισήγηση του ίδιου του Ν. Χαρδαλιά και των επιδημιολόγων της Επιτροπής Επιτροπής Επιδημιολογικού Χάρτη, αποφασίστηκε  η παράταση των ειδικών περιοριστικών μέτρων έως και τη Δευτέρα 24 Μαΐου και ώρα 06:00 για λόγους Δημόσιας Υγείας.
«Το επιδημιολογικό φορτίο παραμένει υψηλό παρά τη μικρή πτώση των τελευταίων 24ώρων στην Κάλυμνο. Αποφασίστηκε για ακόμα μια εβδομάδα να παραμείνει το νησί σε ειδικό καθεστώς και όλα δείχνουν ότι, εφόσον συνεχιστεί η πτώση των κρουσμάτων, θα είναι και η τελευταία» τονίζει με δήλωσή του ο κ. Χαρδαλιάς.
Ακόμη, συστήνει υπομονή στους κατοίκους και επιμονή στα μέτρα προκειμένου η άρση τους να γίνει με ασφάλεια και χωρίς ρίσκο.