Αφάντου-εργασίες-παγκάκια.
Δήμος

Εργασίες βελτίωσης και συντήρησης δημοτικών υποδομών στη δημοτική ενότητα Αφάντου

Συνεχίζουμε ασταμάτητα την πολύπλευρη και πολυεπίπεδη μάχη για τη βελτίωση της εικόνας της περιοχής μας σε όλα τα μέτωπα έχοντας τη στήριξη των συνεργατών μου και του προσωπικού μας.
Σύμμαχος μας η αγάπη και η στήριξη του κόσμου, που μας βοηθάει να ξεπερνάμε τις κακοτοπιές και τα τεχνητά εμπόδια. Εχθρός μας είναι τα προβλήματα του τόπου και μόνο αυτά.
Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας καθημερινά με το Δήμαρχο μας Αντώνη Καμπουράκη, με τη στήριξη και τη καθοδήγηση του δίνουμε λύσεις γρήγορες και ουσιαστικές επ’ωφελεία των πολιτών.
✔️ Τοποθετήσαμε 14 νέα παγκάκια και νέα καλαθάκια απορριμμάτων κατά μήκος της διαδρομής που αρχίζει από τον Προφήτη Ηλία έως και το παραλιακό μέτωπο Αφάντου
✔️ Επανατοποθετήσαμε στην ιρλανδική διάβαση “Λουτάνης” την μεταλλική πεζογέφυρα για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των ντόπιων και των επισκεπτών μας, μιας και η σεζόν είναι πρόεδρο των πυλών
✔️ Επανατοποθετήσαμε τα φωτοβολταϊκά σώματα στην ιρλανδική διάβαση στην παραλία Αφάντου και στην ιρλανδική διάβαση “Λουτάνης”
✔️ Συνεχίζουμε τον καθαρισμό, τον ευπρεπισμό και τα κλαδέματα στην ευρύτερη περιοχή των Κολυμπίων, με τα επιχειρησιακά μας συνεργεία σε πλήρη ετοιμότητα για να είναι έτοιμος στην ώρα του ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός της περιοχής μας
✔️ Στο δημοτικό κοιμητήριο Αφάντου, προχωρήσαμε σε κλαδέματα, γενικό καθαρισμό, χρωματίσαμε όλους τους τοίχους της περίφραξης καθώς επίσης χρωματίσαμε και όλα τα μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα.
✔️ Κατόπιν αιτήματος της 95ΑΔΤΕ, κατασκευάσαμε πινακίδα πληροφόρησης η οποία και τοποθετήθηκε από τα συνεργεία της ενότητας μας άρτια και γρήγορα.
Η άριστη συνεργασία μας με τον Αντιδήμαρχο οικονομικων Τηλέμαχο Καμπούρη μας δίνει τη δυνατότητα, μέσω των προμηθειών της δημοτικής μας ενότητας, να ολοκληρώνουμε τα έργα μας. Γυριζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.
Ο Αντιδήμαρχος Αφάντου και Πεταλούδων Αναστάσιος Σπανός