εμβολιαστικό-κέντρο-covid19
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος στον Alpha 98 9 : “Ανοίγουν εμβολιαστικά κέντρα σε Ρόδο, Κω και Πάρο”

Έχουμε ένα σχέδιο που αντέχει σε παγκόσμια κριτική και σύγκριση

Νέες εμβολιαστικές γραμμές σε Ρόδο και Κω και Πάρο ανακοίνωσε ότι ανοίγουν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος μιλώντας  στον Alpha 98 9 και στην εκπομπή «Χωρίς Μάσκα» με τους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Γιώργο Σμυρνή.

«Άνοιξε η πλατφόρμα και δέχεται εμβολιαστικά κέντρα, σωστά έγινε γιατί πρέπει να αυξήσουμε τις γραμμές εμβολιασμών σε όλη την Ελλάδα και όλα τα νησιά . Όλα τα σχέδια είναι στο στάδιο της εκτίμησης των δυσκολιών και άρσεις των εμποδίων. Ώστε από την επόμενη βδομάδα να ανοίξουμε στη Ρόδο Μέγα εμβολιαστικό κέντρο, στην Κω, στην Πάρο» τόνισε ο κ. Χατζημάρκος.

Νωρίτερα επισήμανε: «Είναι διαφορετικά τα ζητήματα από νησί σε νησί. Ξεκίνησε όμως το μεγάλο έργο των εμβολιασμών. Ξεκίνησε με τα μικρά νησιά και οργανώθηκαν μετά και τα μεγαλύτερα νησιά» είπε

«Μόνο σε ένα νησί είμαστε κάτω απ τον μέσο όρο της Ελλάδας το οποίο είναι η Ρόδος και επεξεργαζόμαστε τις λύσεις για να επιταχύνουμε με πάρα πολύ ισχυρό ρυθμό ανάπτυξης τους εμβολιασμούς. Θέλουμε να έχουμε το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμένων κατοίκων και εργαζομένων σε όλο το φάσμα» είπε.

Πηγή  newpost.gr