Δευτέρα, 23 Μαΐου

Η συγκλονιστική ιστορία του Νίκου και της Ανθής Η μοιραία βουτιά στον γάμο τους

0

Τη συγκλονιστική ιστορία του Νίκου Κοντού και της Ανθής Πάλλα, που μια μοιραία βουτιά στην πισίνα ανήμερα του γάμου τους άλλαξε όλη τη ζωή τους και τους έκανε πρωτοσέλιδο 1,5 χρόνο πριν, “φιλοξένησε” το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (28/04) η εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη.

 

Η συγκλονιστική ιστορία του Νίκου και της Ανθής μετά τη μοιραία βουτιά στο γλέντι του γάμου τους

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι από τη Ρόδο ήταν πολύ ευτυχισμένο και είχε ετοιμάσει έναν υπέροχο γάμο, με συγγενείς, φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα. Η βραδιά κύλησε εξαιρετικά, μέχρι που ένα τέταρτο πριν από τη λήξη της δεξίωσης, ο Νίκος αποφάσισε να πηδήξει μέσα στην πισίνα. Ωστόσο, δεν υπολόγισε καλά το βάθος της, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον αυχένα του και έκτοτε να καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο. Στο πλευρό του βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα η σύζυγός του Ανθή και μαζί καταφέρνουν μικρές και μεγάλες νίκες, προσπαθώντας πάντοτε για το καλύτερο με θετική σκέψη και αισιοδοξία.

“Όταν είσαι σε μια χαρούμενη στιγμή, δεν σκέφτεσαι ότι θα γίνει κάτι κακό. Επειδή δεν έχω πάει πίσω στην πισίνα να τη δω, φαντάζομαι ότι δεν είχε το ύψος που έπρεπε. Έτρεξα κι εγώ, έπεσα με φόρα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι καθόταν η πεθερά μου στο παγκάκι και η Ανθή δίπλα. Έβγαλα πουκάμισο, κινητό κλπ. Κάνω τη βουτιά και μετά είχα τις αισθήσεις μου, αλλά δεν μπορούσα να γυρίσω. Ήμουν μέσα στο νερό, δεν είχα καταλάβει ότι χτύπησα, αλλά ένιωθα ένα μούδιασμα σε όλο μου το σώμα και δεν μπορούσα να γυρίσω. Πέφτει ο κολλητός μου και με βγάζει έξω. Μας έλεγαν κάποιοι φίλοι να μην πάμε στο νοσοκομείο, ότι δεν θα είναι κάτι. Δεν είχα καταλάβει ότι δεν είχα αίσθηση των άκρων. Με μετέφεραν με το ασθενοφόρο και μετά δεν θυμάμαι”, περιέγραψε ο Νίκος Κοντός.

Το κανάλι τους στο Youtube, οι WAGS και οι παραολυμπιακοί

Ο Νίκος και η Ανθή μίλησαν, επίσης, για τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να συνεχίσουν τη ζωή τους, αλλά και για το κανάλι που έφτιαξαν στο Youtube, όπου ανεβάζουν διάφορα βίντεο. Η προσπάθεια του Νίκου να εντοπίσει άτομα που βίωναν κάτι παρόμοιο για να δει πως αντιμετωπίζουν την κατάσταση και η επιθυμία τους να δείξουν σε αυτούς τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο αντιμετώπισης της καθημερινότητας, αλλά και το ψυχολογικό μέρος που αυτό συνεπάγεται τον οδήγησαν εκεί. “Θεώρησα ότι θα είναι και ένα είδος ψυχοθεραπείας”, εξομολογήθηκε ο Νίκος, ενώ η Ανθή συμπλήρωσε “η επιτυχία είναι το ότι μας βρήκαν και άλλα ζευγάρια”.

Η Ανθή αναφέρθηκε ακόμη στην ομάδα WAGS της οποίας είναι πρέσβειρα. Πρόκειται για μία ομάδα συζύγων και συντρόφων ατόμων με αναπηρία στον μυελό των οστών, που ξεκίνησε από τον Καναδά, και όπου ανταλλάσσονται χρήσιμες καθημερινές πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν και να κάνουν την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία, αλλά και των συζύγων τους, ευκολότερη.

Τέλος, ο Νίκος μίλησε για το νέο χόμπι που ξεκίνησε μετά το ατύχημά του. Στόχος του ήταν να περνά περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του, αλλά και να ενδυναμώσει το σώμα του. Εξέφρασε, επίσης, την επιθυμία του να συμμετάσχει σε αγώνες και ίσως και στους παραολυμπιακούς.

Πηγή news247.gr

 

Comments are closed.