ΑΧΕΠΑ Ρόδου δράσεις σε χωριά της Ρόδου
Ρόδος

ΑΧΕΠΑ Ρόδου: «Τα απομακρυσμένα χωριά του νησιού μας, είναι στο επίκεντρο των δράσεων μας»

Το Σάββατο 24 Απριλίου 2021, ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ κ. Αντώνης Γιαννικουρής και ο Πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου π. Χρυσόστομος Παπαλέξης συνοδευόμενοι από τα μέλη της διοίκησης κ. Μηνά Ηλιακώστα (Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων) και κ. Τσαμπίκο Παπαλέξη, επισκέφθηκαν το χωριό της Απολακκιάς, όπου δώρισαν 1000 χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης, για τις ανάγκες της κοινότητας όπως είχε ζητηθεί.

Στην παράδοση της δωρεάς παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Τσαμπίκος Καραγιάννης, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Απολακκιάς π. Αγαθάγγελος Μανωλάς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Απολακκιάς κ. Βασίλης Πέρος.

Στην συνέχεια, ο κ. Καραγιάννης αφού ευχαρίστησε για τη δωρεά, έκανε ενημέρωση για τα θέματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα Απολακκιάς και ζήτησε τη συνδρομή της ΑΧΕΠΑ όπου υπάρχει δυνατότητα.

Ο κ. Γιαννικουρής ευχαρίστησε εκ μέρους της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ τον κ. Καραγιάννη όχι μόνο για τη φιλοξενία αλλά κυρίως για τη δυνατότητα που δόθηκε στους εκπροσώπους της, να διευκολύνουν την καθημερινότητα των χωριών της Ρόδου. Δεσμεύθηκε δε, πως τόσο η ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ όσο και το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου θα είναι ακούραστοι υποστηρικτές των συμπολιτών μας που κατοικούν στην ύπαιθρο, όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.