ΑΝ.ΔΩ εκδήλωση
Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: “Εξερευνώντας την επιχειρηματικότητα στα Δωδεκάνησα”

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:

“Εξερευνώντας την επιχειρηματικότητα στα Δωδεκάνησα”

διοργανώνεται την Μ. Δευτέρα και ώρα 19:00 από το κέντρο Ευρωπαϊκής πληροφόρησης της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε και τον οργανισμό Bizrupt. Πρόκειται για μια online συνάντηση με στόχο να συζητηθούν  ευκαιρίες αλλά και  να εξερευνηθούν επιχειρηματικές  ιδέες, με εισηγητές  δύο νέους τοπικούς επιχειρηματίες που θα μας μιλήσουν για το δικό τους ταξίδι. Πρόκειται για τον  Μανόλη Μακρή, Founder της Pixel Data και τον Ραφαήλ Κουδούνη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Dingo Marketing Team, αμφότεροι με καταγωγή από τα Δωδεκάνησα.

Επιπρόσθετος  σκοπός της εκδήλωσης είναι να επικοινωνηθεί και ο  νέος κύκλος για το δωρεάν πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Foundit, σε  Κρήτη και Δωδεκάνησα. Το Foundit έχει έρθει για να βοηθήσει τους νέους να αποκτήσουν entrepreneurial thinking, να αποφασίσουν αν τους ταιριάζει η επιχειρηματικότητα, να τους κατευθύνει στη δημιουργία του business plan τους και να τους βοηθήσει να “βγουν στην αγορά” οποιαδήποτε επιχειρηματική ιδέα κι αν έχουν. To πρόγραμμα αποτελείται πρακτικά από δύο κυρίως μέρη: Το training και το mentoring. Το Foundit επιδιώκει πρωτίστως να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των νέων της Κρήτης και των Δωδεκανήσων. Γι’ αυτό το λόγο δίνεται έμφαση στην εξέλιξη των συμμετεχόντων, είτε επιλέξουν να δουλέψουν πάνω στην επιχειρηματική τους ιδέα είτε όχι.

Η Εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω Zoom και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την  εγγραφή τους στον παρακάτω σύνδεσμο : http://bit.ly/entrepreneurship12

Υπεύθυνη εκδήλωσης και παροχής πληροφοριών: κ. Φιλία Παπασάββα, email: europedirect@ando.gr