Στεγνά εργασίες συντήρησης
Δήμος

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες από τα Τμήματα Συντήρησης, Καθημερινότητας και Πρασίνου.

Συγκεκριμένα το τελευταίο δεκαπενθήμερο:
▪ Πραγματοποιήθηκαν βελτιώσεις της βατότητας των αγροτικών δρόμων στις περιοχές: Φαγιού, Σείρα, Κεραμί, Λαφτήρα, Στεγνά και Αίθωνας.
▪ Ολοκληρώθηκαν οι αποψιλώσεις δέντρων,τα κλαδέματα και ο καθαρισμός των παρτεριών και δρόμων από τα αγριόχορτα στην παραλιακή ζώνη των “Στεγνών”, και των κεντρικών δρόμων της Κοινότητας μας.
▪ Ελαιοχρωματίστηκαν κοινόχρηστοι χώροι (Α’ και Β’ Κοιμητήριο και η παλιά βρύση στην περιοχή της Δαπάνης).
▪ Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός των ρεμάτων στην περιοχή των Στεγνών.
▪ Φυτεύτηκαν δέντρα(Βραχυχίτωνες,Μποχίνιες,και Αροκάριες) στον αύλειο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου(με την βοήθεια του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων – Πρώτο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου), στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου,στο μικρό Δημοτικό Παρκάκι των Αλωνιών με την βοήθεια των εθελοντών Μιχαλη Ευστρατίου, Χρήστος Ευστρατίου και Τσαμπίκου Ευστρατίου,στο ανοιχτό γήπεδο του Μπάσκετ στην Λιβάδα,και κατά μήκος του ποταμού πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Παναγιώτης Σταμάτης, για την στήριξη και την άψογη συνεργασία του.
▪ Με τα συνεργεία συντήρησης και καθημερινότητας προχωρήσαμε σε βελτίωση της βατότητας του οδοστρώματος σε διάφορα σημεία της Κοινότητας μας χρησιμοποιώντας θερμό ασφαλτόμιγμα σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Βασίλειος Μανέττας,τον οποίο και ευχαριστώ πολύ για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει όσον αφορά την βελτίωση του δικτύου ύδρευσης.
▪ Πραγματοποιήθηκε αποκατάσταση των ζημιών με μπετόν και τσιμεντοκονία στον αύλειο χώρο όπου γίνεται το άναμμα των “Κουτσούρων” κάθε χρόνο το Μεγάλο Σάββατο,στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Στόχος και μέριμνα του Δημάρχου μας κ. Αντώνης Καμπουράκης, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η καλυτέρευση της καθημερινότητας του συμπολίτη μας σε όλους τους τομείς. Προχωράμε Μπροστά!
O αντιδήμαρχος Ιαλυσού, Αρχαγγέλου & Καλυθιών Γεώργιος Πατσάης