Κάλλιστος Διακογεωργίου:
Περιφέρεια

Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Ασχετοσύνη και εμπάθεια το μείγμα που χαρακτηρίζει τον Θανάση Μπαράκα και το Μέρα25»

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη μελέτη που ο ελληνικός στρατός  ζήτησε από την Περιφέρεια, για να κατασκευάσει  ιρλανδική  διάβαση στο Χαράκι, για τις ανάγκες του

 

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κάλλιστου Διακογεωργίου σε Δελτίο Τύπου του Μέρα25  Δωδεκανήσου:

 

Ανίκανοι  ακόμη και να διαβάσουν σωστά  απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αποδείχθηκαν για μια ακόμη φορά ο Θανάσης Μπαράκας και το Μέρα25, λόγω της γνωστής εμμονής  και της κεκτημένης ταχύτητας  με την οποία πασχίζουν να βρουν σε κάθε τι ένα λόγο για να βγάλουν ανακοίνωση κατά της  Περιφέρειας.  Σε κουβέντα δηλαδή να βρισκόμαστε!

Ισχυρίζονται  στην τελευταία ανακοίνωσή τους ο Θανάσης Μπαράκας και το Μέρα25 ότι η Περιφέρεια  έχει εμμονή προς τους κατοίκους της Κρεμαστής (!!!) και ενώ η Οικονομική Επιτροπή  στην τελευταία συνεδρίασή της αποφάσισε τη διαπλάτυνση της ιρλανδικής  διάβασης  στο Χαράκι, η ιρλανδική  διάβαση στην Κρεμαστή παραμένει κλειστή!

Ο υπερβάλλων ζήλος  που επιδεικνύουν στο να συκοφαντούν συστηματικά την Περιφερειακή Αρχή, τους οδήγησε στον γελοίο ισχυρισμό τους , αφού δεν αντιλήφθηκαν ότι η απόφαση που πέρασε από την Οικονομική Επιτροπή  αφορά στην έγκριση της μελέτης που  ο  ελληνικός στρατός ζήτησε από την Περιφέρεια, ο οποίος και θα κατασκευάσει την ιρλανδική  διάβαση στο Χαράκι , για τις δικές του ανάγκες.

Είναι φανερό πια ότι έχει ξεπεράσει  κάθε όριο  το μείγμα της ασχετοσύνης και της εμπάθειας που χαρακτηρίζει  τις δημόσιες παρεμβάσεις του Θανάση Μπαράκα και του Μέρα25 Δωδεκανήσου.

Αν δεν μπορούν να σοβαρευτούν, τουλάχιστον ας μάθουν να διαβάζουν, για να μην καταλήγει  κάθε παρέμβασή τους σε φιάσκο  και σε τεκμήριο της ανικανότητάς τους.

 

 

Το Γραφείο Τύπου