Hotel Mitsis
Τουρισμός

Mitsis Hotels: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «πείραμα» με τους Ολλανδούς τουρίστες

Ολοκληρώθηκε το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα διακοπών «Safe Corridor»

Όμιλος Mitsis Hotels: Αισιόδοξος για την ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού

 

Όμιλος Mitsis Hotels: Αισιόδοξος για την ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού

Αισιόδοξος για την ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού δηλώνει ο ξενοδοχειακός όμιλος Mitsis Hotels, όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του, με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου πιλοτικού προγράμματος διακοπών «Safe Corridor».

Αυτό έγινε σε συνεργασία με το Sunweb Group και την Transavia, με την έγκριση της ολλανδικής και ελληνικής κυβέρνησης.

Με στόχο τη συλλογή δεδομένων σχετικά με την πραγματοποίηση ασφαλών και υπεύθυνων ταξιδιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το πρόγραμμα «Safe Corridor» πραγματοποιήθηκε με λεπτομερή πρωτόκολλα υγιεινής που περιλάμβαναν PCR tests 72 ώρες πριν και Rapid tests 4 ώρες πριν το ταξίδι προς και από την Ελλάδα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Όλοι οι επισκέπτες θα κάνουν νέο PCR test 5 ημέρες μετά την επιστροφή τους στην Ολλανδία. Αντίστοιχα, το προσωπικό του ξενοδοχείου υποβλήθηκε σε PCR test από τον ΕΟΔΥ πριν την έναρξη και με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Για την εξασφάλιση της επιτυχίας του εγχειρήματος, όλοι οι επισκέπτες και το προσωπικό άμεσης επαφής παρέμειναν αποκλειστικά εντός των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, απολαμβάνοντας το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας και γευματίζοντας στα ευρύχωρα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου.

Οι 188 επισκέπτες, όπως τονίζεται, αναχώρησαν χθες για την πατρίδα τους ενθουσιασμένοι με την ελληνική φιλοξενία και τις εξαιρετικές υπηρεσίες, διαβεβαιώνοντας ότι θα επιστρέψουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην όμορφη χώρα μας. Το πρόγραμμα έλαβε θερμή υποδοχή και έμπρακτη υποστήριξη από όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην πετυχημένη διεξαγωγή του, ενώ τα αποτελέσματα και οι πολύτιμες πληροφορίες του αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα, ώστε να δοθεί μια θετική προοπτική στα ταξίδια.

Ο Διευθυντής του Sunweb Group Reinoud Koot δήλωσε “Επιλέξαμε τον Όμιλο Mitsis Hotels λόγω της εξαιρετικής πολυετούς συνεργασίας μας. Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η φιλοξενία είναι υψηλότατου επιπέδου, κάτι που βίωσαν οι επισκέπτες μας την περασμένη εβδομάδα. Οι αντιδράσεις τους είναι πολύ θετικές και παρά τους περιορισμούς, οι οποίοι ήταν γνωστοί εκ των προτέρων, όλοι απόλαυσαν υπέροχες διακοπές. Τα πρωτόκολλα ασφαλείας που κατάρτησε το Sunweb Group με την Ολλανδική κυβέρνηση εφαρμόστηκαν με ακρίβεια από το ξενοδοχείο και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο Mitsis Hotels για την επιτυχή συνεργασία”.

Όπως δήλωσε ο Σταύρος Μήτσης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Mitsis Hotels, «η επιτυχία του εγχειρήματος συμβάλλει στην ανάδειξη της χώρας μας ως ασφαλούς προορισμού διακοπών και σηματοδοτεί την ομαλή έναρξη της τουριστικής περιόδου και την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα».

 

Με πληροφορίες από   vradini.gr