Ξενοδοχοϋπάλληλοι Ρόδου
Ρόδος

Ξενοδοχοϋπάλληλοι : «Τρίτη 20 Απριλίου 2021 η μοναδική συγκέντρωση του Σωματείου μας »

Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύλλογος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου αναφέρει :

Κατόπιν τηλεφωνημάτων από μέλη του Σωματείου για τον αν το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου έχει προγραμματίσει κινητοποίηση για αυτό το σαββατοκύριακο, διευκρινίζουμε ότι η μόνη επίσημη συγκέντρωση του κλάδου θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απρίλιου. Οποιεσδήποτε άλλες δράσεις-συγκεντρωσεις ‘’προμοτάρονται’’ αυτή την περίοδο, σε κάποια μέσα, δεν σχετίζονται σε καμία περίπτωση με το Σωματείο μας.

Η τοπική κοινωνία της Ρόδου αναγνωρίζει ότι θετικά αποτελέσματα μπορούν να προκύψουν μονό από τις δράσεις του επίσημου κλαδικού Σωματείου, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπάλληλων Ρόδου, γι’ αυτό καλούμε όλους τους συνάδελφους ξενοδοχοϋπάλληλους και τους εργαζόμενους σε επισιτισμό τουρισμό να συμμετέχουν στην συγκέντρωση μας για το συλλαλητήριο του κλάδου, που προκηρύχτηκε από την Ομοσπονδία Επισιτισμού Τουρισμού και να δώσουν το παρόν την Τρίτη 20 Απριλίου 2021  έξω από το Εργατικό Κέντρο Ρόδου ώρα 11:00πμ.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ-ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων με δικαίωμα ή όχι επαναπρόσληψης και την κατάργηση όλων των απολύσεων με νόμο.
  • Την εξασφάλιση του εισοδήματος μας μέχρι την έναρξη της σεζόν 2021
  • Την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε ξενοδοχεία και επισιτιστικά καταστήματα για την εξασφάλιση της υγείας όλων των εργαζομένων.
  • Την κάλυψη των ενσήμων Ιουνίου, Ιουλίου Αύγουστου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου των συναδέλφων που ήταν σε μονομερή αναστολή σύμβασης, τα όποια έως και σήμερα δεν έχουν φανεί με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι επιδομάτων από το ΕΦΚΑ να μην μπορούν να τα εισπράξουν.
  • Την τήρηση της Τοπικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

 

Όσα άτομα παρευρεθούν στην συγκέντρωση παρακαλούνται να προσέλθουν με μάσκες και να τηρήσουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας  που προβλέπονται για την πανδημία COVID-19.

 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΤΡΙΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΩΡΑ 11:00 ΠΜ

 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΡ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ