Δημήτρης Τσίκκης ΡΟΔΑ
Δήμος

Δ.Τσίκκης :”Προσφιλής τακτική του εκπροσώπου της ΜΟ ΣΥΡΙΖΑ Σορωνής να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα”

 

Απάντηση του  προέδρου της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Δημήτρη Τσίκκη,  στην ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σορωνής σχετικά με τα δρομολόγια της ΡΟΔΑ 

 

“Συνολικά οκτώ δρομολόγια εξυπηρετούν την Σορωνή, προφανώς αυτός που αυτόκλητα εκπροσωπεί την ΜΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΣΟΡΩΝΗΣ είναι αδιάβαστος ή δεν έχει ενημερωθεί για τα νέα δρομολόγια της ΔΕΣ ΡΟΔΑ.

Όσο για την μομφή που κάνει ο αυτός που διενήργησε την παράνομη δημοσκόπηση μαϊμού, σχετικά με τα δρομολόγια των Τριαντών Κρεμαστής και Αεροδρομίου, του προτείνω:

Να σταματήσει να εύχεται να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα.

Να κάμει δε υπομονή μέχρι να ξαναέρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για να ολοκληρώσει την υποθαλάσσια σήραγγα που θα ενώνει την πόλη της Ρόδου με την γειτονιά του και να τον ξαναδιορίσει σε καμιά δομή.

Είναι γεγονός ότι στην περίοδο του γενικού lock down είχαμε μειώσει τα δρομολόγια στο ελάχιστο επειδή δεν υπήρχε κανένας επιβάτης που να μετακινείται από και προς την Σορωνή ή τα υπόλοιπα χωριά.

Ενημερώνουμε επίσης ότι, μέχρι σήμερα εξακολουθούν τα λεωφορεία να κυκλοφορούν άδεια και χωρίς να εκδίδεται κανένα εισιτήριο από και προς Σορωνή αφού δεν υπάρχουν επιβάτες.

Η σημερινή κατάσταση δεν ανταποκρίνεται στις καταγγελίες του διενεργούντα την άτυπη αυτή κατευθυνόμενη «τάχα μου δημοσκόπηση».

Από την Σορωνή φεύγουν τις πρωινές ώρες πέντε (5) δρομολόγια με προορισμό την πόλη της Ρόδου και το μεσημέρι τρία (3) δρομολόγια προς Σορωνή, να επισημάνουμε δεν εκδίδεται κανένα εισιτήριο.

Η ΔΕΣ ΡΟΔΑ είναι επιχείρηση που λειτουργεί με αντίτιμο, αυτό σημαίνει ότι τα έσοδα μας προέρχονται από την είσπραξη των εισιτηρίων.
Αν δεν εισπράξουμε δεν μπορούμε να πληρώσουμε το προσωπικό και τα καύσιμα μας.
Στην δύσκολη αυτή περίοδο έπρεπε να λάβουμε δύσκολες αποφάσεις με γνώμονα όμως τον κοινωφελή χαρακτήρα της επιχείρησης.

Συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τα χωριά στο μέτρο του δυνατού κι ας μην υπάρχει επιβατικό κοινό, μεταφέροντας, φάρμακα για παράδειγμα.”

 

Τσίκκης Ν. Δημήτριος
Πρόεδρος διοικητικού Συμβουλίου
Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ (Δ.Ε.Σ.ΡΟΔΑ)