Bachelor Σουηδίας στη Ρόδο
Ρόδος

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του δημοφιλούς ριάλιτι παιχνιδιού «The Bachelor» της Σουηδίας.

Οι φυσικές ομορφιές της Ρόδου και το ασφαλές πλαίσιο τήρησης των μέτρων προφύλαξης κατά του κορωνοϊού κέρδισε την εμπιστοσύνη της Warner Bros.

Μια ακόμα παραγωγή θα γυριστεί στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά, η αμερικανική εταιρεία παραγωγής Warner Bros, επέλεξε τη Ρόδο για τα γυρίσματα του δημοφιλούς ριάλιτι παιχνιδιού «The Bachelor», που θα προβληθεί, τηλεοπτικά στη Δανία.

Η ομάδα παραγωγής απαρτίζεται από 75 άτομα, ενώ για την εξυπηρέτηση των τηλεοπτικών αναγκών θα χρησιμοποιηθούν όλα τα σύγχρονα μέσα, έτσι ώστε να αναδειχθούν οι ομορφιές του ελληνικού τοπίου και οι ιδιαιτερότητές του. Σύμφωνα με το concept του ριάλιτι, που σπάει ρεκόρ τηλεθέασης στις χώρες όπου προβάλλεται, συμμετέχουν 18 κοπέλες έτοιμες να διεκδικήσουν την καρδιά ενός εργένη!

Στο νησί κατέφτασε το περασμένο Σαββατοκύριακο η 75μελής αποστολή της παραγωγής με τη σφραγίδα της αμερικανικής Warner Bros, αποτελούμενη από την ομάδα των τεχνικών και τους συμμετέχοντες του παιχνιδιού.

Ο εργένης πρωταγωνιστής και οι 18 παίκτριες, εγκαταστάθηκαν σε πολυτελή έπαυλη στη Φιλέρημο ενώ τα μέλη της παραγωγής σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν πέντε εβδομάδες όπου θα συνδράμει και ιατρικός σύμβουλος λόγω της πανδημίας.

Είναι μια εντυπωσιακή παραγωγή από την Warner η οποία με αυτόν τον τρόπο πέρα από το χώρο φιλοξενίας θα γυριστούν και σε άλλα σημεία πάνω στο νησί πλάνα για την εκπομπή όπου και θα γίνει μια τεράστια διαφήμιση για την Ρόδο μας.

Την ηλεκτρολογική κάλυψη της βίλλας με καινοτομία έξυπνων κτηρίων έχει ήδη κάνει η γνωστή εταιρία βραβευμένη παγκοσμίως Smart Building Solutions Prousaloglou LTD.

Με πληροφορίες     in12.gr