Ταξίδι στο 1821 με τη φωταγώγηση των Μύλων της Ρόδου
Ρόδος

Ταξίδι στο 1821 με τη φωταγώγηση των Μύλων της Ρόδου 9 (Φωτορεπορτάζ)

Πρωτοβουλία της Boats Advisor Hub & Events και Kanakis A Visual Group.

Οι ροδιακές εταιρείες Boats Advisor Hub & Events (ιδιοκτησίας του κ. Α. Κωνσταντάρου) και Kanakis A Visual Group (ιδιοκτησία του κ. Μ. Κανάκη), κατόπιν συνεννόησης με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδεκανήσου, ανέλαβαν την πρωτοβουλία, τιμώντας τα 200 χρόνια από την κήρυξη του Αγώνα για την Ελληνική Ανεξαρτησία, να φωταγωγήσουν δωρεάν τους τρεις μύλους στη Μαρίνα Μανδρακίου, στα χρώματα της ελληνικής σημαίας, με αναπαραστάσεις των ηρώων της Επανάστασης.

Η πρωτοβουλία “ταξίδεψε” τις εικόνες από το νησί στα πέρατα του κόσμου μέσω των κοινωνικών δικτύων και των ΜΜΕ.

Η δράση των Boats Advisor Hub & Events και Kanakis A Visual Group έλανε χώρα στις 24 και 25 Μαρτίου 2021.

Οι διοργανωτές δήλωσαν: “Φέτος, ο ελληνικός λαός γιορτάζει 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, το σημαντικότερο γεγονός στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, που οδήγησε στη δημιουργία του ελληνικού έθνους-κράτους.

Τόσο ως επιχειρηματίες, αλλά και ως ενεργοί πολίτες του τόπου μας, θεωρήσαμε χρέος μας να συμμετέχει και το νησί μας στους εορτασμούς, προβάλλοντας την εικόνα του στα πέρατα της γής, δίνοντας μήνυμα εθνικής ενότητας σε μια εποχή που λόγω της πανδημίας οι εορτασμοί ήταν εντελώς διαφορετικοί.

Ευχόμαστε με το αποτέλεσμα να καταφέραμε να κάνουμε τους απανταχού Ρόδιους να αισθανθούν υπερήφανοι όχι μόνο για την Ελλάδα μας, αλλά και για τον τόπο μας. Χρόνια πολλά και πάντα ελεύθεροι!”