Τα χρέη, η φημισμένη Park Avenue και ο πολυτελής βίος του "οικοδεσπότη"
Περιφέρεια

Τα χρέη, η φημισμένη Park Avenue και ο πολυτελής βίος του “οικοδεσπότη”

Ο καλός μας αναγνώστης που ανέδειξε την “γκάφα” του Χαράλαμπου Κόκκινου, με την φωτογράφιση του μπροστά από κότερα που, όπως μας είπε μπορεί να εκθέσουν τον οικοδεσπότη και σύμφωνα με το προηγούμενο μήνυμα του μας έδειξε δείγμα από το χιούμορ του, μας έστειλε και τη συνέχεια σε αυτό!

Όπως διαγνώσαμε ήδη από το πρώτο του μήνυμα, πίσω από το χιούμορ κρυβόταν κάτι μάλλον αρκετά πιο σοβαρό για το οποίο είπαμε ότι θα το ψάχναμε.

 

Η δική μας έρευνα δεν έδωσε πολλά αλλά μας ήρθε η συνέχεια από τον ίδιο αναγνώστη που προς το παρόν ζήτησε να τον λέμε … “Πιπέρι Καγιέν”.

 

Να τι μας έστειλε λοιπόν ο αναγνώστης μας:

 

“Τι σχέση μπορεί να έχουν τα χρέη, η ακριβή οδός Park Avenue της Νέας Υόρκης και ο πολυτελής βίος ; Την ξετσιπωσιά.

Μόνο ξετσίπωτοι διάγουν πολυτελή βίο την ώρα που είναι πνιγμένοι στα χρέη.

Καμιά φορά σκαρφίζονται και τίτλους που επιβεβαιώνουν την μεγαλομανία τους και παραπέμπουν σε μέρη συνώνυμα της χλιδής όπως η φημισμένη οδός Park Avenue στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Χρέη λοιπόν άφθονα, συνώνυμα χλιδής και πολυτελής βίος.

Κάποιος έτρεξε να γράψει ότι το κότερο δεν είναι δικό του και συμφωνούμε σε αυτό. Το κότερο είναι του “οικοδεσπότη”. Ρωτήστε τον για τα χρέη, αυτά είναι δικά του; Μην τον φοβάστε, θρασύς είναι. Ρωτήστε τον εσείς και εμείς θα σας δώσουμε σύντομα και αυτή την απάντηση γιατί το Καγιέν εκτός από πολυτελές αυτοκίνητο είναι και πιπέρι”.

 

Η έρευνα του Rodostoday  – με η χωρίς την βοήθεια των αναγνωστών μας  – θα συνεχιστεί.