Οδικό δίκτυο Ιαλυσού
Δήμος

Δημόσιες ευχαριστίες των κατοίκων και των επιχειρηματιών της Ιαλυσού προς τον Γιώργο Χατζημάρκο για τις ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο

Οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες και οι ξενοδόχοι της Ιαλυσού ευχαριστούν τον Περιφερειάρχη για την ολοκληρωμένη παρέμβαση στο οδικό δίκτυο.
Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού Στεφανία Στάγκα, εκ μέρους των κατοίκων, των επιχειρηματιών και των ξενοδόχων της περιοχής, εκφράζει τις προσωπικές ευχαριστίες τους προς τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, για την ολοκληρωμένη παρέμβαση που υλοποιεί η Περιφέρεια στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, από το Αστυνομικό Τμήμα της Ιαλυσού, μέχρι την Κρεμαστή.
Το έργο εκτείνεται σε μήκος 2.200 μέτρων και περιλαμβάνει σύγχρονο ηλεκτροφωτισμό LED, πεζοδρόμια με πρόβλεψη για ΑΜΕΑ (άτομα με κινητικά προβλήματα και με προβλήματα όρασης), διαγραμμίσεις και δίκτυα ομβρίων. Εχει επίσης προβλεφθεί στάση λεωφορείων στην περιοχή του Ταχυδρομείου Ιαλυσού, ώστε η στάθμευση των λεωφορείων να μην παρεμποδίζει τη ροή της κυκλοφορίας.
Το έργο αυτό αναβαθμίζει την ασφάλεια της οδού σε μια ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή, τόσο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα όσο και για τους πεζούς, σε μια περίοδο που εξαιτίας πανδημίας η κίνηση λόγω περιπάτων είναι αυξημένη.
Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη έχει αλλάξει την εικόνα του οδικού δικτύου της περιοχής μας, αναβαθμίζοντάς το από πλευράς ασφαλείας, λειτουργικής αλλά και αισθητικής.
Για τον λόγο αυτό, οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες και οι ξενοδόχοι επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, που για πρώτη φορά υλοποιεί στο οδικό δίκτυο έργα τέτοιας αρτιότητας και λειτουργικότητας.
Έργα που τα έχει ανάγκη ο τόπος μας, περισσότερο τώρα που καλούμαστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τις συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία.
Η Πρόεδρος της Δ.Κ. Ιαλυσού Στεφανία Στάγκα.
οδικό δίκτυο Ιαλυσός