Νέα Γέφυρα στη θέση Χαράκι Ρόδος
Περιφέρεια

Προς ολοκλήρωση βαίνει το σημαντικό έργο της γέφυρας Μάκαρη

“Εντός του χρονοδιάγραμμα τος του, ένα τριπλό έργο πολύ σύντομα ολοκληρώνεται και με την παράλληλη ολοκλήρωση του μεγάλου έργου της κατασκευής δικτύου οδοφωτισμού και προσθήκης στηθαίων ασφαλείας σε όλη την Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου, η συνολική διαδρομή αλλάζει ριζικά όψη” τονίζει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook.

 

Η ανάρτησή του:

Στο έργο της κατασκευής της νέας γέφυρας της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου στην θέση Χαράκι, ολοκληρώνεται εντός των ημερών και η αλλαγή της όδευσης του αγωγού από το Φράγμα Γαδουρά στο Διυλιστήριο Νερού.
Όταν, πριν από πολλά χρόνια, είχε κατασκευαστεί ο αγωγός αυτός, διερχόταν ανάμεσα από τα πέδιλα της παλιάς γέφυρας, αυτής που κατέρρευσε, και αποφασίσαμε να τον μετατοπίσουμε για να προστατεύσουμε τη νέα γέφυρα.
Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του νέου αγωγού και του κλεισίματος του σχετικού σκάμματος, η νέα γέφυρα περνά πλέον στο τελικό στάδιο κατασκευής της.
Εντός του χρονοδιάγραμματος του, ένα τριπλό έργο πολύ σύντομα ολοκληρώνεται και με την παράλληλη ολοκλήρωση του μεγάλου έργου της κατασκευής δικτύου οδοφωτισμού και προσθήκης στηθαίων ασφαλείας σε όλη την Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου, η συνολική διαδρομή αλλάζει ριζικά όψη.
Όπως, όψη άλλαξε και η διαδρομή από Ρόδο προς Αεροδρόμιο και Καλαβάρδα όπου επίσης τοποθετήθηκε δίκτυο οδοφωτισμού και στηθαία ασφαλείας και απο ένας σκοτεινός και δύσκολος δρόμος άλλαξε επίπεδο ασφάλειας.
Συνεχίζουμε με ένα ακόμα μεγάλο έργο στο οδικό μας δίκτυο που διαδικαστικά ολοκληρώνεται αύριο.
Ναι, αύριο.
Γιατί, η δουλειά στην Περιφέρεια μας δεν σταματά ποτέ.
Και γιατί, τα καλύτερα λόγια είναι τα έργα
Καλή εβδομάδα σε όλο τον κόσμο.

ΥΓ: Ευχαριστώ τον Χρήστο Στάτη για τις υπέροχες αεροφωτογραφίες.

Γιώργος Χατζημάρκος