Προετοιμασίες στην Περιφέρεια για το Πάσχα
Περιφέρεια

Προετοιμασίες στην Περιφέρεια για το Πάσχα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των αρμοδίων υπηρεσιών για την βελτίωση των εγκαταστάσεων και λειτουργίας των Σφαγείων Ρόδου και Έμπωνας, έτσι ώστε να είναι έτοιμα για τις αυξημένες ανάγκες του Πάσχα.
Χθες ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Φυτωρίου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την λειτουργία των Σφαγείων, Γιάννη Φλεβάρη, τον πρόεδρο των κρεοπωλών Θανάση Χατζηνικήτα και υπηρεσιακούς παράγοντες. Στη συζήτηση που ακολούθησε μπήκαν οι βάσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των κτηνοτρόφων που θα προσκομίσουν τα ζώα τους για σφαγή.
Από τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων διαπιστώθηκε πως το προσωπικό των Σφαγείων είναι έτοιμο για να δεχθεί και να εξυπηρετήσει τους κτηνοτρόφους. Παράλληλα οι συζητητές συμφώνησαν σε κοινή προσπάθεια για να παρακαμφθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί.
Ο κ. Φλεβάρης τόνισε πως παρά τα προβλήματα με την έλλειψη προσωπικού ετοιμάζεται προγραμματισμός τέτοιος που θα διευκολύνει και θα εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους πελάτες.
Το ίδιο θα συμβεί και με το Σφαγείο στην Έμπωνα για το οποίο αναμένεται η παραχώρηση του από τον Δήμο στην Περιφέρεια, που έχει την αρμοδιότητα λειτουργίας του.