Εργατικό Κέντρο Ρόδου
Ρόδος

Εξ αποστάσεως Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Παράρτημα Ρόδου σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ρ.

Το Περιφερειακό ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου / Ρόδος σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου, στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων», ανακοινώνει την υλοποίηση εξ αποστάσεως εκδήλωση νομικής πληροφόρησης με θέμα: «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στις εργασιακές σχέσεις» την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 στις 18:00 έως 19:00.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εργαζόμενους και ανέργους και θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση διαδικτυακής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των νέων δεδομένων στις εργασιακές σχέσεις, όπως διαμορφώθηκαν στην εποχή της πανδημίας.

Η συμμετοχή στη νομική εκδήλωση είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η παρακολούθηση της νομικής εκδήλωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση κάμερας και μικροφώνου από ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ: https://www.inegsee.gr/nomiki-ekdilosi-rodos/

Η εκδήλωση οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 5 «Λειτουργία των εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών, καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των περισσότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΠΑΠ)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων, το οποίο

υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εν λόγω σεμινάριο, να συμπληρώσουν άμεσα την αίτηση που υπάρχει στο παραπάνω link, ώστε να λάβουν ειδοποίηση με το link παρακολούθησης.

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                         ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ