Παρεμβάσεις στη ΔΕ Πεταλούδων
Δήμος

Τ.Σπανός “Συνεχίζουμε τον αγώνα και την προσπάθεια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη ΔΕ Πεταλούδων”

 Ο  αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων  Τάσος Σπανός αναφέρει με ανάρτηση του στη σελίδα του στο facebook

Συνεχίζουμε τον αγώνα και την προσπάθεια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στη ΔΕ Πεταλούδων και με επιταχυνόμενους ρυθμούς ολοκληρώνονται οι εργασίες που αποτελούν μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού μας.

Η υπηρεσία συντήρησης και καθημερινότητας, παρά τις αντίξοες συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε, είναι σε διαρκή ετοιμότητα για την πραγματοποίηση και υλοποίηση των έργων και των παρεμβάσεων μας που αλλάζουν την εικόνα
από χωριό σε χωριό και από γειτονιά σε γειτονιά.

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλο το προσωπικό και εξάρω τις προσπάθειες τους.

Συγκεκριμένα έχουμε προχωρήσει στις παρακάτω παρεμβάσεις:

✔️Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ασφαλτόστρωση ενός τμήματος του περιφερειακού δρόμου στη Κρεμαστή. Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση και του εναπομείναντος τμήματος στη συγκεκριμένη περιοχή.

✔️Τσιμεντοστρωθηκε στα Μαριτσά ένα μεγάλο τμήμα (περίπου 150m) δρόμου στην περιοχή “Βασιλική”.
Τα παραπάνω δυο έργα υλοποιήθηκαν με τη συνδρομή των Τεχνικών Υπηρεσιών και του Αντιδημάρχου Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου

✔️Τοποθετήσαμε προστατευτικά κιγκλιδώματα σε γεφύρι στα Μαριτσά εξασφαλίζοντας την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων, ικανοποιώντας παράλληλα ένα πάγιο αίτημα των μόνιμων κατοίκων.

✔️Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Γιώργο Παπαδημήτρη και το κοινοτικό συμβούλιο προχωρήσαμε στη συντήρηση και το χρωματισμό εσωτερικών χώρων και της εξωτερικής όψης του κοινοτικού καταστήματος, χρησιμοποιώντας υλικά από τις προμήθειες της Δημοτικής ενότητας.

✔️Στην κοινότητα Δαματριάς, μαζί με τον Πρόεδρο Γιάννη Σαρούκο και το κοινοτικό συμβούλιο, υλοποιήσαμε σημαντικές παρεμβάσεις στο κοινοτικό κατάστημα. Έγιναν καθαιρέσεις επιχρισμάτων και αποκατάσταση αυτών με
ειδικά υλικά μεγάλης αντοχής. Τοποθετήσαμε ινοσανίδες για την ασφάλεια και τη βελτίωση της αισθητικής εικόνας του κτηρίου και προχωρήσαμε σε χρωματισμό όλης της εξωτερικής όψης του κτηρίου.

✔️Στην κοινότητα Παραδεισίου, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Βασίλη Σταυριανό και το κοινοτικό συμβούλιο, πραγματοποιήσαμε την επέκταση του δημοτικού φωτισμού στην παραλία Παραδεισίου.

✔️Επίσης, ολοκληρώσαμε με επιτυχία τα κλαδέματα στην κεντρική πλατεία Παραδεισίου

✔️Έγιναν παρεμβάσεις για τη συντήρηση και αποκατάσταση της βατότητας αγροτικών δρόμων σε Παστιδα, Δαματριά και Κρεμαστή

✔️Σε όλες τις ενότητες έγινε αποκομιδή όλων των ογκωδών αντικειμένων με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, τη βελτίωση της αισθητικής εικόνας της περιοχής μας και έχοντας την καθημερινή στήριξη του Δημάρχου
μας Αντώνη Κακπουράκη, συνεχίζουμε ασταμάτητα το έργο μας.

Γυριζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.