Κώστας Χρυσοχοΐδης
Περιφέρεια

Χρυσοχοΐδης σε Γλυνό: Το προσωπείο του καλού παιδιού, δεν πουλάει πια, ειδικά κοντά στις Απόκριες

Απάντηση του Εντεταλμένου Τουριστικής Ανάπτυξης στον Μανώλη Γλυνό

Κώστας Χρυσοχοΐδης: Ο πολιτικός κατήφορος του κ. Γλυνού είναι χωρίς τέλος

Μπήκα στην πολιτική για να υπηρετήσω τον τόπο μου κάνοντας υπερπροσπάθεια να ισορροπήσω με τις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις με αυτές που έχω στην Περιφέρεια μας. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, περίμενα μια ελάχιστη σύνεση από το πολιτικό προσωπικό, τουλάχιστον το τοπικό.

Λυπάμαι, παρακολουθώντας έναν ασταμάτητο κατήφορο της πολιτικής που υποκινείται από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Μανώλη Γλυνό.

Οι σημερινές δηλώσεις του, καρμπόν μιας σταθερά παρακμιακής πολιτικής γραμμής που με απόφαση του ακολουθείται τόσο από τον ίδιο όσο και από τους συνεργάτες του, έρχονται απλώς να επιβεβαιώσουν τον πολιτικό κατήφορο στον οποίο σταθερά κινείται.

Μίλησε για το “βαθύ κόκκινο” της Ρόδου προσπαθώντας να πείσει την κοινωνία ότι χωρίς κρούσματα μπήκε η Ρόδος σε αυτό και η Περιφέρεια όφειλε να αντιδράσει! Τέτοια υποκρισία! Την εβδομάδα πριν την Κυβερνητική ανακοίνωση, τα ανακοινωθέντα κρούσματα στο νησί της Ρόδου ήταν 97 ! Αυτά εν τα είδε ο κ. Γλυνός, και μιλάει εντέχνως για ένα ή πέντε την ημέρα ;

Μιλάει συχνά για τους συντελεστές ΦΠΑ και για τα ΗOT SPOTS σε Κω και Λέρο. Μια μόνο επισήμανση ως απάντηση θα έπρεπε να φτάνει : Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί.

Ο κ. Γλυνός, είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει για την δήθεν αγωνιστικότητα του για τα θέματα που έχουν την σφραγίδα του πολιτικού χώρου που αυτός και η παράταξη του εκπροσωπούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ως ο επίσημος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019 και η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα έπρεπε να χαμηλώνει λίγο το βλέμμα του όταν μιλάει για αυτά τα θέματα.

Εκτός και αν θέλει να τα συζητήσουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να ζητήσει συγνώμη. Αν μείνει στην συνεδρίαση και δεν αποχωρήσει κατά την προσφιλή τακτική του.

Όταν το βράδυ της ανακοίνωσης της κατάταξης της Ρόδου σε βαθύ κόκκινο, η ανακοίνωση περιλάμβανε κατά λάθος και τα μικρά νησιά της ΠΕ Ρόδου, εμείς ήμασταν που καθίσαμε όλο το βράδυ για να το εξηγήσουμε στο κυβερνητικό επιτελείο και το αμέσως επόμενο πρωί να εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ χωρίς τα μικρά νησιά της ΠΕ Ρόδου και απο τον Περιφερειάρχη ενημερώθηκαν οι Δήμαρχοι των νησιών αυτών.

Τέλος, η πολιτική εκμετάλλευση σε επίπεδο εκστρατείας, ενός καθόλα νόμιμου εμβολιασμού του Περιφερειάρχη, δείχνει και την μοναδική πολιτική που ο κ. Γλυνός μπορεί να υπηρετήσει. Αυτή της σπίλωσης.

Η πολιτική δεν κτίζεται πάνω σε πλάνη ή ψέματα.

Ο πολιτικός κατήφορος του Μανώλη Γλυνού, φαντάζει χωρίς τέλος. Το προσωπείο του καλού παιδιού, δεν πουλάει πια, ειδικά κοντά στις Απόκριες.