Γ.Χατζημάρκος "Δεν μας κουράζουν τα έργα στα νησιά μας"
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος “Δεν μας κουράζουν τα έργα στα νησιά μας”

Νέα προγραμματική συμφωνία του Δήμου Τήλου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τα οδικά έργα «Πελεκητάδος-Βουρναράς» και «Αγίας Ειρήνης-Έριστος», αφού εξασφαλίστηκε η αναγκαία χρηματοδότηση.

Τα έργα πρόκειται να ξεκινήσουν, αφού πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Τα δύο αυτά οδικά έργα, ήταν αίτημα πολλών χρόνων των Τηλιακών, καθώς η υλοποίηση τους πρόκειται να συμβάλει στην περεταίρω ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας καθώς και στην διευκόλυνση των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών του νησιού. Τα δημοτικά αυτά οδικά δίκτυα ο Δήμος Τήλου τα μελέτησε και εξασφάλισε την αναγκαία χρηματοδότηση και με την βοήθεια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα υλοποιηθούν.

Σε ανάρτησή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

Δεν μας κουράζουν τα έργα στα νησιά μας.
Μας δίνει δύναμη και χαρά η συνεργασία και η εκτέλεση έργων αρμοδιότητας των νησιωτικών Δήμων μας. Γιατί, γνωρίζουμε ότι αν δεν βάζαμε πλάτη, ειδικά τα τελευταία χρόνια, θα είχε καταρρεύσει το τεχνικό πρόγραμμα των νησιών και αυτό μας πεισμώνει. Κάθε ημέρα, είναι μέρα σχεδιασμού, συνεργασίας και υλοποίησης. Το Δημοτικό οδικό δίκτυο Εριστος-Αγία Ειρήνη και Πελεκητάδος-Βουρναράς, ο Δήμος Τήλου το μελέτησε, εξασφάλισε και την αναγκαία χρηματοδότηση και αναζητούσε Τεχνική Υπηρεσία για την υλοποίηση του. Την βρήκε, για μία ακόμη φορά στην Περιφέρεια μας, που νοιάζεται, αγωνιά μαζί τους και δουλεύει στο πλευρό τους