Χατζημάρκος Σακελλαροπούλου 7η Μαρτίου
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος “Αυτή τη μέρα, τιμούμε το παρελθόν, δίνουμε τη μάχη μας για το παρόν, σχεδιάζουμε το μέλλον. Τιμούμε τις νίκες μας και αναλαμβάνουμε τη δέσμευση ότι δεν θα επιτρέψουμε στην κόπωση να μας στερήσει την επόμενη”

 Περιφερειάρχης  Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος δήλωση:
“Από την εδαφική άκρη της ελληνικής επικράτειας στα ανατολικά και από την ιστορική άκρη ως το ακροτελεύτιο κομμάτι που ενώθηκε με τον εθνικό κορμό, η Δωδεκάνησος ψήλωσε την πατρίδα, σε φυσικό κάλλος και οικονομική ευρωστία. Εμπλούτισε την ελληνική ταυτότητα με εξωστρέφεια και φιλοξενία. Ακόμα και μέσα από τις ζοφερές κρίσεις που διήλθαμε, τα νησιά μας έγιναν αιτία να ταξιδέψουν στον κόσμο θετικές ειδήσεις για την Ελλάδα.
Και στην πρωτόγνωρη κρίση της πανδημίας, που μετρά ήδη ένα χρόνο, διανύσαμε τη μεγαλύτερη απόσταση και σε αυτό τον δύσκολο μαραθώνιο μένοντας όρθιοι.
Αυτή τη μέρα, τιμούμε το παρελθόν, δίνουμε τη μάχη μας για το παρόν, σχεδιάζουμε το μέλλον.
Τιμούμε τις νίκες μας και αναλαμβάνουμε τη δέσμευση ότι δεν θα επιτρέψουμε στην κόπωση να μας στερήσει την επόμενη.
Με την τιμητική παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου μας θυμίζει σήμερα το υψηλό μας εθνικό φρόνημα, την υπερηφάνεια και την αυτοπεποίθησή μας, για να συνεχίσουμε και την επόμενη μέρα ως άξια παιδιά της πατρίδας”