Κυριακή, Απρίλιος 18

 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφθασε στο νησί το μεσημέρι και την υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος

Στη Ρόδο βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για τον εορτασμό της 73ης επετείου από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφθασε στο νησί το μεσημέρι και την υποδέχθηκε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Σήμερα, στις 6 το απόγευμα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον μητροπολίτη Ρόδου, Κύριλλο. Αύριο το πρωί πρόκειται να καταθέσει στεφάνι στο βωμό της πατρίδος και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο και τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη.

Το εορταστικό πρόγραμμα είναι περιορισμένο λόγω των έκτακτων συνθηκών και θα πραγματοποιηθούν τα απολύτως απαραίτητα για να τιμηθεί η Επέτειος, χωρίς την παρουσία κόσμου

Σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Περιφερειάρχης μετά την υποδοχή της Προέδρου, έγραψε: “Η Ρόδος υποδέχεται σήμερα την πρώτη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία έχει αγκαλιάσει τη νησιωτική Ελλάδα από την αρχή της θητείας της. Μεγάλη η τιμή που αποδέχθηκε την πρόσκληση μου, ως Επίτιμη πλέον Δημότης της Δωδεκανησιακής γης, στην πράξη, για να αποτίσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής για την 73η Επέτειο Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου”.

Leave A Reply