Περιφέρεια

“Η παράταξη Γλυνού χαρακτηριστικό δείγμα εκτράχυνσης πολιτικού ήθους και ύφους, με την πολιτική αλητεία να τελεί υπό την ευλογία του”

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας, σε απάντηση στον Μανώλη Γλυνό.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ψεύδος, η σπίλωση και η παραπληροφόρηση τα μόνα “όπλα” του Μανώλη Γλυνού

Χαρακτηριστικό δείγμα εκτράχυνσης πολιτικού ήθους και ύφους, με την πολιτική αλητεία να τελεί πλέον υπό την ευλογία του

Όσες ανακοινώσεις και να εκδώσει η ο Μανώλης Γλυνός και  κάποια από τα στελέχη της παράταξής του, δεν πρόκειται  να κατορθώσουν να παραποιήσουν την πραγματικότητα.

Όλα  τα ερωτήματα που έχουν θέσει, έχουν απαντηθεί επισταμένως από την Περιφερειακή Αρχή.
Αυτά που δεν έχουν απαντηθεί στην κοινή γνώμη, είναι το σύνθημα αποχώρησης από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έδωσε ο Μανώλης Γλυνός στα στελέχη του, ανήμπορος και πολιτικά άτολμος να έρθει αντιμέτωπος με τις δικές του πολιτικές θέσεις, πράξεις και επιλογές.
Είναι η αφωνία και ατολμία του να καταδικάσει  την πράξη πολιτικής αλητείας του συμβούλου του, Νίκου Κανταρζή , συμπεριφορά που δεν έχει προηγούμενο στα πολιτικά χρονικά του τόπου.
Είναι η αδράνειά του μπροστά στο ατόπημα συμβούλου του, του Μανώλη Σαρικά,  που απέδειξε ότι δεν γνωρίζει και δεν ασκεί τα καθήκοντα της θέσης που του έχει ανατεθεί.
Η ίδια «συνέπεια» και εδώ από τον Μανώλη Γλυνό. Άκρα σιωπή!
Όσο για τον Μηνά Λυριστή, είναι εκείνος που άδειασε τον Μανώλη Γλυνό δια της παραμονής του στη συνεδρίαση  Περιφερειακό Συμβούλιο,  αλλά και αυτό ακόμα παριστάνει ότι δεν το καταλαβαίνει.
Οι μόνες δύο πολιτικές θέσεις που έχει υπερασπιστεί με σταθερότητα ο Μανώλης Γλυνός, είναι αυτές της διαρκούς εκτόξευσης αστήρικτων και χυδαίων χαρακτηρισμών κατά προσώπων και της φυγής!
Η περίπτωση της παράταξης Γλυνού ως δείγμα άσκησης αντιπολίτευσης, ίσως θα πρέπει να διδαχθεί σε σχολές πολιτικών επιστημών, ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Χαρακτηριστικό δείγμα εκτράχυνσης πολιτικού ήθους και ύφους.
Χαρακτηριστικό δείγμα συνειδητοποίησης πολιτικής ανεπάρκειας που εκδηλώνεται με  εκστρατείες σπίλωσης  χαρακτήρων και προσωπικοτήτων.
Χαρακτηριστικό δείγμα ηττοπάθειας που μεταμφιέζεται σε δήθεν πολιτική κριτική, με όχημα το ψεύδος, τη συκοφαντία και την παραπληροφόρηση.
Χαρακτηριστικό δείγμα πολιτικής νοσηρότητας που τρέφεται και συντηρείται μόνο από τον αρνητισμό.
Χαρακτηριστικό δείγμα  κακοποίησης της Αυτοδιοίκησης και της Δημοκρατίας.
Της Δημοκρατίας στην οποία έχει πλέον αναπτύξει αναφυλαξία.

Το Γραφείο Τύπου