Δήμος

Α. Καμπουράκης: “Διεκδικούμε και απαιτούμε άμεση λύση για τους δασικούς χάρτες”

 

Θα κατατεθεί Τροπολογία με απόφαση  της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου

 

Ομόφωνα στην σημερινή τους συνεδρίαση τα τοπικά παραρτήματα Δωδεκανήσου και Κυκλάδων  της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου,  που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, αποφασίστηκε  να παρέμβει με τροπολογία, διεκδικώντας αποφασιστικά την περιουσία που ιστορικά και νομικά ανήκει στους Δωδεκανήσιους και στους Κυκλαδίτες προς όφελος των  τοπικών  κοινωνιών και μόνο.

 Επίσης, αποφασίστηκε να ανατεθεί στον Δικηγόρο Μιχάλη Παπαγεωργίου εντός δώδεκα ημερών, να παραδώσει αναλυτική και εμπεριστατωμένη Γνωμοδότηση, με πόρισμα Εισηγητικής Έκθεσης και προτεινόμενων Τροπολογιών που  συμβάλλουν  στην άμεση λύση του προβλήματος.

Α. Καμπουράκης: Διεκδικούμε και απαιτούμε άμεση λύση για τους δασικούς χάρτες

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Τα τοπικά παραρτήματα  της  ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου με σεβασμό στους κατοίκους της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων στην σημερινή συνεδρίασή τους, στο σοβαρό θέμα της ανάρτησης των δασικών χαρτών που ταλανίζει όλες τις τοπικές κοινωνίες των νησιών μας, αποφάσισαν  ομόφωνα να παρέμβει η ΠΕΔ καταθέτοντας τροπολογία,  διεκδικώντας και απαιτώντας άμεση λύση. Η συνδρομή όλων των Αυτοδιοικητικών Α΄ και Β΄ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την συμβολή νομικού είναι στην υπηρεσία  των πολιτών του Νοτίου Αιγαίου. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε με γνώμονα το συμφέρον των τοπικών κοινωνιών, να διεκδικήσουμε την νομοθετική επίλυση του ζητήματος».