Στην πόλη της Ρόδου για τις επόμενες δύο μέρες οι προληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό, μέσω της δράσης «Drive through Rapid testings»
Περιφέρεια

Στην πόλη της Ρόδου για τις επόμενες δύο μέρες οι προληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό, μέσω της δράσης «Drive through Rapid testings»

Οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive through testing» από τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευή, στη Ρόδο, για να κάνουν δειγματοληπτικούς ελέγχους σε όσους πολίτες το επιθυμούν .
Για τον σκοπό αυτό, οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται:
• Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Πλατεία Ελευθερίας 1 (Διοικητήριο) από τις 09:00 έως τις 14:30
• Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Τσαλδάρη, στον χώρο του πάρκινγκ, (δίπλα στο VICKO), από τις 10.30 έως τις 14.30.
«Οι δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι συνεχίζονται εντατικά, με άξονα τις εκφρασμένες ανάγκες των πολιτών. Αλλάζουμε τον σχεδιασμό τις επόμενες βδομάδες και τοποθετούμε τα σημεία των δειγματοληψιών από τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ, περιφερειακά στην πόλη της Ρόδου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Ακούμε την κοινωνία και δουλεύουμε με ευθύνη για να ικανοποιούμε τις ανάγκες που παρουσιάζονται. δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, κ. Χαρούλα Γιασιράνη.