Α.Καμπουράκης : Αποσύρονται οχήματα "φαντάσματα" από τον δήμο Ρόδου
Δήμος

Α.Καμπουράκης : Αποσύρονται οχήματα “φαντάσματα” από τον δήμο Ρόδου

Προχωράμε στην άμεση απόσυρση 217 μεταφορικών μέσων (οχημάτων, δικύκλων, φορτηγών και μηχανημάτων έργων), πραγματικά «φαντάσματα» που επιβάρυναν τις οικονομικές καταστάσεις του Δήμου και κυρίως τις δαπάνες του, με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.
Συγκροτημένα και αποφασιστικά, με την εργασία 2-3 στελεχών της Διεύθυνσης Τροχαίου υλικού του Δήμου και υπεύθυνο τον Μανώλη Κυριακούλη, κατεγράφησαν σε όλη την επικράτεια όσα «κουφάρια» μπορούσαν να εντοπιστούν αλλά διατηρούσαν άδειες κυκλοφορίας (!) καθώς και όσα ουδέποτε παραδόθηκαν στον Καλλικρατικό Δήμο αλλά ήταν εγγεγραμμένα στο Μητρώο Παγίων του Δήμου.
Μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, έγινε δουλειά που δεν είχε γίνει ποτέ και βάζει σε τάξη την δημοτική κινητή περιουσία μεταφορικών μέσων. Την προσπάθεια ξεκίνησε ο αντιδήμαρχος Νεκτάριος Φλοσκάκης, που ήταν υπεύθυνος για το Τροχαίο Υλικό, και συνεχίζει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Πετρίδης. Το 2021 προχωράμε και σε άλλες σημαντικές ενέργειες με στόχο την οικονομικότητα και την νομιμότητα στη διαχείριση του στόλου οχημάτων.