Συνεχίζονται οι προληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό με «Drive through Rapid testings»
Περιφέρεια

Συνεχίζονται οι προληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό με «Drive through Rapid testings»

Οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive through testing» από τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζονται και τις επόμενες τρεις ημέρες στη Ρόδο, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

– Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται για τον σκοπό αυτόν στην Λεωφόρο Ελευθερίας, στην Κρεμαστή, στην είσοδο του Castello Rosso, από τις 09:30 έως τις 14:30.

– Tην ίδια μέρα και τις ίδιες ώρες, έλεγχοι θα πραγματοποιούνται και στην είσοδο της ΔΟΥ (Εφορίας) Ρόδου.

– Την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, στη Λεωφόρο Ρόδου – Λίνδου, στο πάρκινγκ του Media Markt, από τις 09:30 έως τις 14:30 και

– Την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις νησίδες του Αγ. Ανδρέα, πριν από τον Διεθνή Αερολιμένα «Διαγόρας», από τις 09:30 έως τις 14:30.

– Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο παρκινγκ του Αθλητικού Κέντρου Καλλιπάτειρα από τις 9:30 έως τις 14:30 και

· και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Πλατεία

Ελευθερίας 1 (Διοικητήριο) από τις 10:00 έως τις 14:30

Το παραπάνω πρόγραμμα θα τηρηθεί εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

«Συνεχίζουμε μαζί με τον ΕΟΔΥ τους δωρεάν ελέγχους covid -19 για να ενισχύσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών Η προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, ειδικά την περίοδο αυτή, είναι πρώτη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Εμείς θα διαθέσουμε όλες μας τις δυνάμεις και τα μέσα προκειμένου να διακόψουμε τη διασπορά του κορωνοϊού που αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή για την υγεία και την οικονομία.

Η ατομική ευθύνη είναι όμως ο σημαντικότερος σύμμαχος στην κοινή προσπάθεια», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, κ. Χαρούλα Γιασιράνη.