Συνεχίζονται οι προληπτικοί έλεγχοι με rapid tests μέσω της δράσης «Drive Through Testing» και μέσα στις μέρες της Πρωτοχρονιάς
Χ. Γιασιράνη: «Παραμένουμε σε εγρήγορση, χωρίς καμιά χαμένη μέρα για τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και την παροχή υπηρεσίας στους πολίτες»
Συνεχίζονται και εντός των ημερών της Πρωτοχρονιάς οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive through testing», από τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.
Για τον σκοπό αυτό, έχουν προγραμματισθεί οι παρακάτω δωρεάν μαζικοί έλεγχοι:
– Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 14:30, στο πάρκινγκ του Media Markt, στη Λεωφόρο Ρόδου-Λίνδου
– Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 14:30, στο πάρκινγκ του Αθλητικού Κέντρου Καλλιπάτειρα
– Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου και την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, από τις 10:00 έως τις 14:30, μπροστά στο κτήριο της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, Πλατεία Ελευθερίας
«Καμία ημέρα χαμένη για τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας. Από την πλευρά μας, παραμένουμε σε εγρήγορση. Παρακαλώ θερμά και τους συμπολίτες μας από την πλευρά τους να παραμείνουν σε επαγρύπνηση. Έχει αποδειχτεί ότι η χαλάρωση των μέτρων αποστασιοποίησης μπορεί να κοστίσει ανθρώπινες ζωές», δήλωσε η Αντιπερειφερειάρχης Υγείας κ. Χαρούλα Γιασιράνη.