“Όταν οι υπηρεσίες συνεργάζονται, κερδίζουν οι πολίτες”
Δήμος

“Όταν οι υπηρεσίες συνεργάζονται, κερδίζουν οι πολίτες”

Όταν υπάρχει διάθεση και άριστη συνεργασία τότε τα θετικά αποτελέσματα αποτελούν  μονόδρομο. Έτσι και στην περίπτωση του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, ο οποίος μεταστεγάστηκε σε νέο σύγχρονο κτίριο, προκειμένου να προσφέρει ακόμη ποιοτικότερες υπηρεσίες στις ωφελούμενες γυναίκες με τα παιδιά τους.

Η κα. Κική Πάττα – Αποστολίδη εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα Ισότητας, ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου της μεταστέγασης. Ειδικότερα:

  • Τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου και τον Αντιδήμαρχο κ.Δώρο Κωνσταντίνου
  • Τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Ρόδου και τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Σταμάτη
  • Τη ΔΕΥΑΡ και τον πρόεδρο κ. Βασίλη Μανέττα και τον διευθυντή κ. Γιώργο Υψηλάντη και
  • Τις δημοτικές ενότητες με τον Αντιδήμαρχο Ιαλυσού, Αρχαγγέλου και Καλλιθέας κ. Γιώργο Πατσάη

Συμπαραστάτης και αρωγός των ωφελούμενων γυναικών του Ξενώνα είναι από την αρχή της λειτουργίας τουτο ΚΤΕΛ με τον πρόεδρο κ. Σάββα Κώστακαι το Σωματείο Πωλητών Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Ρόδουμε τον πρόεδρο κ. Νίκο Δημήτρα.Το παρόν ευχαριστήριο αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι των αξιόλογων και αξιέπαινων εργασιών και πράξεων όλων των φορέων για μια κοινωνία ισότητας και ίσων ευκαιριών. Η πράξη Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών συγχρηματοδοτείται από το ΕΠ Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.