Η KFC κονσόλα έρχεται με υποστήριξη 4Κ, 240FPS και ειδικό θάλαμο για κοτόπουλο
Επιστήμη - Τεχνολογία

Η KFC κονσόλα έρχεται με υποστήριξη 4Κ, 240FPS και ειδικό θάλαμο για κοτόπουλο

Για να μην πάει χαμένη η θερμότητα και να μην πεινάσετε την ώρα του gaming

Νέο αντίπαλο φαίνεται να έχουν τα PlayStation 5 και Xbox Series X, καθώς η κονσόλα της KFC πλέον είναι πραγματικότητα. Το όνομά της είναι KFConsole και ουσιαστικά είναι ένα high-end PC, έτοιμο για VR χρήση και με ξεχωριστό θάλαμο για να διατηρεί ζεστό το.. κοτόπουλό σας.

Η αρχική αποκάλυψη έγινε τον Ιούνιο, λίγο μετά την παρουσίαση του PlayStation 5, με ένα trailer που πολλοί δεν πήραν στα σοβαρά. Όπως φαίνεται όμως, η KFC συνεργάστηκε με την Cooler Master και ετοίμασαν ένα PC ικανό για 4K gaming και 240FPS. Το κοινό δελτίο τύπου δεν αναφέρει τιμή ή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά όλο και κάποια νέα θα έχουμε στις ερχόμενες μέρες.

Μετά την αρχική μας παρουσίαση το καλοκαίρι, είμαστε πολύ χαρούμενοι να δώσουμε στο κοινό μας αυτό που περίμεναν : να κάνουμε πραγματικότητα τη KFConsole“, είπε ο Mark Cheevers της KFC. “Όλοι γνωρίζουμε για τις διαμάχες κονσολών, αλλά είμαστε σίγουροι για τη KFConsole ως την πρώτη μας απόπειρα στον χώρο. Το μηχάνημα είναι σε θέση να τρέχει παιχνίδια στις μέγιστες λεπτομέρειες και πάνω από όλα είναι σε θέση να διατηρεί ζεστό το γεύμα σας, για να το απολαύσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας.. Τι δεν σας αρέσει; Εάν Sony ή Microsoft θέλουν συμβουλές για να ενσωματώσουν θάλαμο κοτόπουλου την επόμενη φορά, θα ήταν ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν μαζί μας“.

Τα τελικά χαρακτηριστικά δεν έχουν αποκαλυφθεί πλήρως, αλλά γνωρίζουμε πως περιέχει επεξεργαστή Intel Nuc 9, Seagate BarraCuda 1TB SSD και κάποια Nvidia RTX κάρτα γραφικών, καθώς αναφέρονται σε υποστήριξη RayTracing. Η Cooler Master επίσης πρόσθεσε μια λεπτομέρεια, κάνοντας λόγο για μια μοναδική hot swap θύρα GPU για αναβαθμίσεις.

insomnia.gr