Πέμπτη, Μάι 6

Ανακοίνωση με αφορμή το νέο lockdown στο οποίο έχει μπει από σήμερα η χώρα μας και το οποίο διαφοροποιεί και τον σχεδιασμό των ομάδων, εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ρόδος. Οι “πράσινοι” μεταξύ άλλων επισημαίνουν και την διαφοροποίηση που απ’ ότι φαίνεται τυγχάνουν οι ομάδες της Football League με αυτές τις Super League 2 με αφορμή το ενδεχόμενο έναρξης του πρωταθλήματος, παρά το ότι ανήκουν στην ίδια Λίγκα. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Με τα τελευταία γεγονότα και προς αποφυγή παρεξηγήσεων λόγω διαφόρων δημοσιευμάτων η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ ανακοινώνει πως ακολουθώντας τα κυβερνητικά μέτρα διακόπτει μέχρι νεοτέρας κάθε δραστηριότητα.
Οι ποδοσφαιριστές μας την Δευτέρα θα πληρωθούν κανονικά και θα ξεκινήσουν προπονήσεις είτε στη Ρόδο ανά δυο με τον βοηθό προπονητή Μιχάλη Χαρίτο είτε με ατομικά προγράμματα υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κώστα Βελιτζέλου με τηλεδιασκέψεις.
Επισημαίνουμε πως τα μέτρα είναι ευλόγως, για την υγεία όλων μας. Η απίστευτη διαφοροποίηση όμως των ΠΑΕ της κατηγορίας που είναι η ΡΟΔΟΣ σήμερα, από τις υπόλοιπες σε άλλες κατηγορίες επαγγελματικού ποδοσφαίρου, σίγουρα προδιαθέτει για έντονο προβληματισμό.
Εντέλει αυτοί που διοικούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άγνωστο τι εξυπηρετούν και μέχρι πού θα μπορούσαν να τραβήξουν καταστάσεις υπέρ απίστευτων αποτελεσμάτων!
Έχουμε ένα ραντεβού με χιλιάδες Ροδίτες στη SuperLeague και επομένως περιμένουμε και δεν το βάζουμε κάτω…”.

Comments are closed.