Πέμπτη, Μάι 6

Πολύ κοντά στην εξάρθρωση σπείρας που λειτουργεί με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά για να διαπράττει αριστοτεχνικές κλοπές καταλυτών από αυτοκίνητα βρίσκονται οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Μέχρι στιγμής έχουν σχηματιστεί περίπου 20 δικογραφίες μετά από καταγγελίες για κλοπές του είδους.
Την 3η Νοεμβρίου 2020 συνελήφθη στη Ρόδο ένας 52χρονος αθίγγανος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μισό ναρκωτικό δισκίο και διάφορα εργαλεία.
Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι, πρώτες πρωινές ώρες της 2ας Νοεμβρίου 2020 ο 52χρονος από κοινού με δύο συνεργούς, ηλικίας 14 και 22 ετών, αφαίρεσαν καταλύτη από αυτοκίνητο.
Επίσης κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

Πιο συγκεκριμένα την 2α Νοεμβρίου 2020 καταγγέλθηκε προφορικά στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου από έναν ημεδαπό ότι κατά της πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν τον καταλύτη από το αυτοκίνητό του που ήταν σταθμευμένο στο Φαληράκι έξω από το εμπορικό κέντρο Κρανίδη.
Η ζημία που προκλήθηκε στο όχημα του ανέρχεται σε 600 ευρώ.
Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης παρακειμένου καταστήματος και εκεί διαπιστώθηκε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο τύπου ΟPEL Zafira χρώματος γκρι.
Εξακριβώθηκε ότι το όχημα ανήκει στον πρώτο κατηγορούμενο ο οποίος εντοπίστηκε στο Ζέφυρο και προσήχθη.
Στην κατοχή του βρέθηκε ένα Xanax ενώ βρέθηκε ένας γρύλος, 6 δίσκοι κοπής, δύο κλειδιά και μια άδεια κυκλοφορίας.
Εξεταζόμενος ομολόγησε τα όσα του αποδίδονται, ενώ κατονόμασε ως συνεργούς του, τους άλλους δύο.

Πηγή  dimokratiki.gr

Comments are closed.