Δήλωση του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη σχετικά με την συνάντηση εργασίας με σκοπό την άμεση αξιοποίηση των χρημάτων από από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών μονάδων της Ρόδου:
Στην συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τους συνεργάτες μου, συναποφασίσαμε πως θα εξαντλήσουμε και το τελευταίο ευρώ που έχουμε στη διάθεσή μας από την Περιφέρεια για την επισκευή και συντήρηση των Σχολικών Μονάδων της Ρόδου. Καταφέραμε και εξασφαλίσαμε το επιπλέον ποσό των 750.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Συντονίζουμε τις δράσεις και τις ενέργειες μας για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στα Σχολικά Κτήρια της Ρόδου, αξιοποιώντας τα χρήματα που διασφάλισε για το Δήμο Ρόδου, η Περιφερειακή Αρχή. Είμαστε εδώ με σχέδιο και προγραμματισμό να τα επενδύσουμε στον τομέα της Παιδείας, ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες κτηριακές υποδομές.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Στράτος Καρίκης, Στέφανος Δράκος, Αθανάσιος Βυρίνης και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου Σάββας Χριστοδούλου.