ΈΧΕΤΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ? ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ EΞAΦΑΝΙΣETE | Εκτύπωση |
Έχει γραφτεί από Κατερίνα Πετρίδη   

cellulitis11

 

 

 

Ο αιώνιος εχθρός της γυναίκας μπορεί με λίγα απλά βήματα να περιοριστεί ή ακόμη και να εξαλειφθεί! Eννιά στις δέκα Eλληvίδες γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα κυτταρίτιδας και πρόκειται για μία κατάσταση που απασχολεί ακόμη και τις πολύ αδύνατες!

Με τον όρο «κυτταρίτιδα» αναφερόμαστε στην εναπόθεση λίπους και νερού ανάμεσα στο δέρμα και την ακριβώς από κάτω στοιβάδα, που συνοδεύεται από μειωμένης ελαστικότητας συνδετικό ιστό και έχει την χαρακτηριστική μορφή «φλοιού πoρτoκαλιoύ» πάνω στο δέρμα­. Δημιουργείται από κακή τοπική αιμάτωση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα εκείνης της περιοχής να μην τρέφονται καλά. Έτσι ο οργανισμός, αντί να αναδομεί και να καίει το λίπος, το στέλνει να αποθηκευτεί στα λιποκύτταρα εκείνα που το έχουν πιο πολύ ανάγκη για να τραφούν. Η αφύσικη αυτή συσσώρευση λίπους οδηγεί τα συγκεκριμένα λιποκύτταρα να αυξάνουν σε όγκο, με αποτέλεσμα να συμπιέζουν τα αγγεία, αν εμποδίζουν τις ανταλλαγές ουσιών και αν επιδεινώνουν το πρόβλημα της μικροκυκλοφορίας.

Τα συνηθέστερα σημεία εμφάνισης της είναι: μηροί, γλουτοί, εσωτερικό των μπράτσων, στομάχι, κοιλιά.

Αίτια:

. καθιστική ζωή

. μειωμένη κίνηση & φυσική δραστηριότητα

. κληρονομικότητα

. διαταραγμέvη κυκλoφoρία αίματoς

. ορμoνικές διαταραχές

. παρουσία παχυσαρκίας

. κακή διατροφή

. κάπνισμα

. Αυξημένη & καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ, καφεΐνης & αναψυκτικών

. δυσκοιλιότητα

Όσο αφορά το βάρος της γυναίκας θα πρέπει να επιδιώξει την απόκτηση ενός ιδανικού σωματικού βάρους, που καθορίζεται από το Δείκτη μάζας Σώματος (ΔΜΣ ή ΒΜΙ).

Ο δείκτης μάζας σώματος ισούται με το βάρος προς το ύψος στο τετράγωνο (σε μέτρα) ΔΜΣ= Β/Υ2.

Για να έχουμε ιδανικό βάρος ο λόγος αυτός πρέπει να δίνει ένα καθαρό νούμερο μέχρι 25. Όταν δίνει μεγαλύτερες τιμές τότε στις περισσότερες περιπτώσεις το άτομο κατατάσσεται ως υπέρβαρο ή παχύσαρκο. Η διατροφή είναι καθοριστικός παράγοντας για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Επειδή όπως είπαμε παραπάνω η κυτταρίτιδα είναι μια μορφή λίπους και για να απομακρυνθεί θα πρέπει να σταματήσουμε αρχικά τη μεταμόρφωση της τροφής και των συστατικών της (κυρίως των σακχάρων) σε λίπος, καθώς βέβαια και την πρόσληψη αυτού καθαυτού του λίπους.

Αντιμετώπιση:

1) Αυξήστε στο μέγιστο την πρόσληψη νερού. Θα πρέπει να υπάρχει καλή κατανάλωση νερού, παράλληλα με τα γεύματα της ημέρας (και όχι με τα γεύματα), ώστε να λειτουργεί καλύτερα ο μεταβολισμός και τα διάφορα συστήματα του σώματος (π.χ. γαστρεντερικό). Το νερό είναι μία απαραίτητη ουσία, που παίζει καθοριστικό ρόλο στον ανθρώπινο μεταβολισμό όλων των βασικών θρεπτικών συστατικών (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη). Η πρόσληψη του νερού πρέπει να είναι ανάλογη της πρόσληψης του νερού (περίπου 1 ml νερού ανά 1 kcal θερμιδικής πρόσληψης). Η αναλογία αυτή δεν ισχύει ασφαλώς όταν έχουμε υψηλές θερμοκρασίες ή έντονη εφίδρωση π.χ. λόγω έντονης άσκησης.

2) Περιορίστε την πρόσληψη αλατιού και αλμυρών τροφών, όπως παστά, κονσέρβες, τσιπς, αλατισμένoι ξηροί καρποί, αλμυρά τυριά, έτοιμα φαγητά, τα οποία προκαλούν κατακράτηση υγρών που δυσχαιρένει το πρόβλημα. Τέλος ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στην κατανάλωση έτοιμου φαγητού ή φαγητού "fast food" αφού σε αυτά τα τρόφιμα η περιεκτικότητα σε αλάτι είναι υψηλή.

3) Περιορίστε την πρόσληψη λιπών και κυρίως ζωικού ή κορεσμένου λίπους. Είναι το λίπος που βρίσκεται σε λιπαρά κρέατα, τηγανητά, μαγιονέζα και κρέμα γάλακτος, αλλαντικά, ζωικά βούτυρα, αυγά, ολόπαχα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα. Τα κορεσμένα λίπη πρέπει να κατέχουν ένα ποσοστό λιγότερο από 10% στη διατροφή μας και είναι αυτά που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της παχυσαρκίας, αλλά και άλλων παθολογικών καταστάσεων όπως χοληστερίνη, προβλήματα καρδιάς κ.ά. Αυτά λοιπόν πρέπει να περιοριστούν και να κυριαρχούν τα μονοακόρεστα (ελαιόλαδο) και τα πολυακόρεστα (φυτικά λάδια, λιπαρά ψάρια), αλλά και αυτά σε ποσοστά 15% και 10% αντίστοιχα, και ποσότητες που να μην οδηγούν σε παχυσαρκία. Ακόμα θα πρέπει να αποφεύγεται η αύξηση του σωματικού βάρους και η ανάπτυξη της παχυσαρκίας, που και τα δύο συμβάλλουν στην εμφάνιση και την επιδείνωση της κυτταρίτιδας.

4) Δώστε προσοχή στην πρόσληψη υδατανθράκων. Πρέπει να περιοριστούν τα απλά σάκχαρα (π.χ. ζάχαρη), και να λαμβάνουμε την ενέργεια που μας δίνουν οι υδατάνθρακες από τις σύνθετες πηγές τους όπως φυτικές ίνες και αμυλούχες τροφές. Έτσι η ενέργεια θα διοχετεύεται πιο αργά στο σώμα, θα μας "κρατάει" για πιο πολύ και θα συμβάλλει και στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου. Μην ξεχνάτε ότι η δυσκοιλιότητα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην εμφάνιση ή επιδείνωση της κυτταρίτιδας. Έτσι θα πρέπει να υπάρχουν άφθονα φρούτα και λαχανικά, δημητριακά ολικής άλεσης και όσπρια.
Η ζάχαρη είναι μια μορφή υδατάνθρακα που βρίσκεται παντού και έχει άμεση σχέση με την ανάπτυξη της κυτταρίτιδας. Δεν είναι μόνο τα γλυκά και όσες τροφές είναι φανερό ότι περιέχουν πολλά ζάχαρα λόγω γεύσης (μπισκότα, καραμέλες, πάστες, μέλι, μαρμελάδες). Δυστυχώς τα σάκχαρα βρίσκονται κρυμμένα σε πολλές τροφές ψωμί, κονσερβοποιημένα τρόφιμα, σάλτσες, κρασιά, γιαούρτια, ακόμα και σε τροφές που θεωρητικά δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά έχουν φρουκτόζη που και αυτή διασπάται σε γλυκόζη.
Η ζάχαρη που παίρνουμε από τις τροφές ελευθερώνεται στο αίμα με τη μορφή της γλυκόζης. Επομένως η υπερβολική πρόσληψη ζάχαρης έχει ως συνέπεια τα αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Τα απλά σάκχαρα (οι τροφές δηλαδή όπου η ζάχαρη βρίσκεται με την κανονική της μορφή) απελευθερώνονται απότομα και γρήγορα στην κυκλοφορία με αποτέλεσμα να προκαλούν απότομη υπεργλυκαιμία. Αντίθετα, τα σύνθετα σάκχαρα ή τα αργής αποδέσμευσης σάκχαρα προκαλούν πιο αργή και σταδιακή αύξηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Ο οργανισμός για τις διάφορες δραστηριότητές του απαιτεί κάποια ποσότητα γλυκόζης από τον οργανισμό. Όταν λοιπόν η φυσική μας δραστηριότητα και γενικά οι ενεργειακές μας ανάγκες καλύπτουν την προσλαμβανόμενη γλυκόζη, τότε καταναλώνεται όλη η υπάρχουσα γλυκόζη. Όταν όμως τα επίπεδα γλυκόζης είναι πολύ υψηλότερα από τις ανάγκες του οργανισμού σε ενέργεια, τότε έχουμε ποσότητα ανεκμετάλλευτης γλυκόζης (ενέργειας) που αποθηκεύεται. Η αποθήκευση γίνεται στο συκώτι και στους μύες αρχικά, και μετά μετατρέπεται σε λίπος στο λιπώδη και υποδόριο ιστό.
Συγκεκριμένα η γλυκόζη ενώνεται με τα ελεύθερα λιπαρά οξέα δημιουργώντας τα τριγλυκερίδια, που αποτελούν αποθέματα ενέργειας από τον οργανισμό, με τη μορφή λίπους, και έτσι έχουμε διόγκωση των λιπωδών κυττάρων και εμφάνιση της μορφής φλούδας πορτοκαλιού.

5) Περιορίστε την καθημερινή κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

6) Ξεχάστε τα αναψυκτικά και τους καφέδες, είναι τα «ρoφήματα- πρωταγωνιστές» που συμβάλλουν κατά κόρον στην εκδήλωση της κυτταρίτιδας.

7) Διακόψτε ή περιορίστε το κάπνισμα στο ελάχιστo.

8) Κάντε έναv oρμoνικό έλεγχο, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και αν είναι δυνατόν αποφύγετε φάρμακα που μεγιστοποιούν την κατακράτηση και ενοχοποιούνται άμεσα για την εμφάνιση κυτταρίτιδας (π .χ αντισυλληπτικά)

9) Προσπαθήστε να χάσετε κάποια κιλά ακολουθώντας ένα υγιεινό διαιτολόγιο προσαρμοσμένο πάντα σε εσάς. Η παχυσαρκία συνοδεύεται σχεδόν πάντα από την εμφάνιση κυτταρίτιδας.

10) Αυξήστε τη φυσική σας δραστηριότητα, ξεκινώντας κάποιο σπορ (π. χ. τένις. κολύμβηση) είτε κάποιο εντατικό πρόγραμμα γυμναστηρίου ή ακόμη και γρήγορο περπάτημα. Ορισμένες ειδικές ασκήσεις και ενδεχομένως κάποια εξειδικευμένη περιποίηση σώματoς, σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατρoφή και όλα τα πρoαναφερθέντα, το πρόβλημα μπορεί πολύ σύvτoμα ακόμη και να εξαφανιστεί.

 

Βασικές «λέξεις-κλειδιά» για να αποκτήσετε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν:

ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΣΚΗΣΗ

 

Σχόλιο/α
Σχόλιο από: savvas στις 2007-03-20 12:01:07
xaxaxa
gynaikes olo provlimata!!!!!!!! :grin
Σχόλιο από: στις 2007-03-25 23:47:55
:upset :grin :x :( :cry :? :sigh :zzz 8) :p ;) :) :roll
Σχόλιο από: problems στις 2007-03-27 09:51:34
:upset i can΄t stand it any more!!!!!!!!! :(
Σχόλιο από: στις 2007-04-11 01:34:33
:roll
Σχόλιο από: ντεπεγλερισα στις 2007-04-17 01:10:06
πως θα βγω το καλοκαιρι στη παραλια.....!!!!!κατι πρεπει να γίνει!!! :roll :grin
Σχόλιο από: στις 2007-05-03 07:33:25
:upset
Σχόλιο από: cool στις 2007-05-17 02:38:58
8)
Σχόλιο από: cool στις 2007-05-17 02:39:06
8)
Σχόλιο από: στις 2007-05-22 10:18:22
ΤΗΑΝΚΣΣΣΣ!!!
Σχόλιο από: στις 2007-05-22 10:18:23
ΤΗΑΝΚΣΣΣΣ!!!
Σχόλιο από: σουζη στις 2007-06-16 14:41:44
τι αλλο θα κανουμε?
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Σχόλιο από: στις 2007-06-17 11:16:36
:? :? :? :? :?
Σχόλιο από: Ίοκαστη στις 2007-06-29 09:11:04
:) :) :) :) :) :) ελπιζω με αυτες τις συμβουλες η κυτταριτιδανα γινει παρελθον 
Σχόλιο από: στις 2007-06-29 09:13:12
:eek :eek :eek :eek :eek
Σχόλιο από: Ναστάζια στις 2007-07-15 07:27:03
αμάν πια!!!!!
:p 8) ;) :) :roll :eek :upset :zzz :sigh :x :? :cry :( :x :x :x  
δεν μπορ΄ς να απαλαγώ......
Σχόλιο από: μαρια στις 2007-08-20 11:19:39
:? :cry :( :x
Σχόλιο από: Ευτέρπη στις 2007-08-24 09:47:52
θα τα καταφερω :) ;)
Σχόλιο από: HILARY στις 2007-09-11 01:38:08
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΚΙΤΤΑΡΥΤΙΔΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ!!! ;)
Σχόλιο από: σοφια στις 2007-09-22 10:57:21
?
:zzz :sigh :p
Σχόλιο από: Ριτα στις 2007-09-27 03:38:01
Ναι καλα!
 
 
Παιδιά η κυτταριτιδα ειναι κληρονομικη κυρίως. 
Εχω δει υπέρβαρες χωρίς ιχνος!!!111111
Σχόλιο από: ΜΑΙΡΗ στις 2007-09-28 07:09:09
ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ ΚΑΡΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ?????????????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Σχόλιο από: ΜΑΡΙΑ στις 2007-10-22 23:54:31
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΟΠΕΛΙΕΣ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ...ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ :)
Σχόλιο από: στις 2007-11-07 11:14:35
:grin :grin :grin :grin :grin
Σχόλιο από: ΜΜΜΜΜ στις 2007-11-09 14:01:43
ΑΕΡΟΒΙΑ ΑΣΚΗΣΗ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΝΟ Η ΑΕΡΟΒΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΠΤ ΑΛΛΟ. ΧΑΝΕΙΣ Κ ΛΙΠΟΣ ΣΦΥΓΓΕΙΣ Κ ΦΕΥΓΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Κ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Κ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ :grin :)
Σχόλιο από: ΑΘΗΝΑ στις 2007-12-07 03:26:35
:eek :eek :eek ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!! 
Σχόλιο από: στις 2007-12-12 02:39:59
:p
Σχόλιο από: ΜΑΓΔΑ στις 2008-01-08 11:18:40
ΚΥΤΑΡΡΙΤΙΔΑ
η κυταρριτιδα δε φευγει.ειναι κανονασ αυτο.το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τη σταματησουμε η περιορισουμε με γυμναστικη,καταλληλη διατροφη,περιορισμενο καπνισμα
Σχόλιο από: στις 2008-01-10 09:07:37
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΥΤΑΡΡΙΤΙΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΩ
Σχόλιο από: στις 2008-01-18 06:10:46
jkjh
Σχόλιο από: Εγω στις 2008-01-22 11:13:57
!1
Κάνει καλό το aerobic?
Σχόλιο από: μενια στις 2008-01-24 07:50:56
αχ!!!εχω απελπιστει κοριτσια!!!!!!!!!!!! :cry ευτυχως που ο αντρασ μου μ'αγαπαει και δεν τον ενοχλει :grin :grin :grin :grin :grin :grin
Σχόλιο από: ΝΤΑΙΖΗ στις 2008-01-28 05:47:42
ΚΑΝΤΕ ΣΕΧ
:grin :grin :p
Σχόλιο από: στις 2008-01-31 11:19:20
:p :p :p
Σχόλιο από: ηλιανα στις 2008-02-04 13:02:19
?
αχ αυτη η κυτταριτιδα!χρονιο προβλημα
Σχόλιο από: μπουγατσακι στις 2008-02-17 11:19:42
γιατι οι άντρες δεν εχουν κολοκαιρι :? :? :? :? :? :? :upset
Σχόλιο από: strumfita στις 2008-02-19 09:31:06
gimnastiki paei k teleiose!!!!
paidia einai odos provlima!!!! k stis ginekes pou den einai paxisarkes padou! ouououf....... ego pados kathe xrono to kalokairi paratiro pos me to kolibi sxedon eksafanizete!!!! ara..... kolimvitirio leo na grafto.....
Σχόλιο από: help στις 2008-02-20 01:51:26
βοηθεια κατι για να σταματησει επιτελους!!!!!!!!! :upset
Σχόλιο από: ρενα στις 2008-03-03 12:48:25
:) ολα μια ιδεα ειναι
Σχόλιο από: stellinio στις 2008-03-11 16:40:29
-
den gineta tipota,oti k na kanoume...mono na beltiwthoume ligo mporoume...teleiothtes den yparxoun!!!!... 
ante giati k oi koilares twn antrwn den pane pisw....aytoi dhl giati den kollane pouthena k tis bgazoun eksw k kamarwnoun???e??
Σχόλιο από: goyla στις 2008-03-15 03:19:20
kut
javascript:ac_smilie(':?')oyte p ksero ti na kanv.tipota apotelesmatiko?????????xreiazomai boitheia
Σχόλιο από: ελιζα στις 2008-03-18 06:24:16
ελατε κοριτσια οχι ηττοπαθειες
δεν θελω να ακουω οτι η κυτταριτιδα δεν φευγει..πρεπει να φευγει?γιατι να μην φευγει?δεν ειναι δικαιο,δεν ειναι σωστο...εχω τρεις αδελφες..ολες ψηλες και αδυνατες,εγω λιγο πιο κοντη και με κυτταριτιδα...και οι τρεις τους ειναι κορμαρες!!ενω εγω κληρωνομισα την κυτταριτιδα της μαμας..ρε κοπελες βοηθιστε...ειμαι 17 χρονων και εχω τρομερο αγχος για τις πανελληνιες..πως να μην τρωω..???σας παρακαλω θελω ιδεες....
Σχόλιο από: στελλα στις 2008-03-18 08:06:11
μεχρι και το τσιγαρο έκοψα....αλλα η κυτταριτιδα παραμενει. 
εχω ιδανικο βαρος αλλα τι να το κανεις? η κυτταριτιδα κανει μπαμ απο το χιλιομετρο.
Σχόλιο από: στις 2008-03-18 08:07:30
ΕΛΙΖΑ.....ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟ ΦΑΪ 
Σχόλιο από: stellinio στις 2008-03-22 08:41:48
apanthsh sth kut
k egw 17 eimai k dinw panellhnies...arxise na trws polla frouta,na pineis nero toulaxiston 2,5 litra th mera k prasino tsai....kanoun douleia,pistepse me..k na exeis mikra syxna geymata kathe 3 wres,wste na mh tsimpologas endiamesa!k ypomonh,apo tou xronou tha exoume k wra na afierwsoume sto gymnasthrio..skeftomai na graftw kolymbythrio,kanei kalo sto problhma mas
Σχόλιο από: ΑΡΕΤΙ στις 2008-03-23 14:39:10
ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΑΛΙΟ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΟΙ ΠΕΡΟΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ... :cry :cry ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!! :) :) :)
Σχόλιο από: ΖΕΦΙ στις 2008-03-24 04:37:48
MIA CHARA EISTE OLES. EGO TI NA PO. 2 1/2 CHRONIA PANTREMENI ME 2 PAIDIA (EFTICHIA) K ME KITARITIDA STO FULL. 
TI NA KANO?????????? HELPPPPP :cry :cry :cry
Σχόλιο από: loulou στις 2008-03-26 08:50:42
26-03-2008
ενταξει βρε κοριτσια σοποιον αρεσουμε.ειμαστε μεσογειακες γυναικες.κ σε κοθτι να μπαιναμε παλι κυτταριτιδα θαχαμε.ειμαι 18 κ εχω λιγη.φαντασου αργοτερα τι θα γινεται. :grin :p :)
Σχόλιο από: χριστίνα στις 2008-03-26 11:34:00
καποια κρέμα?
δεν ξέρω ποια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας να αγοράσω. Θα δω αποτελέσματα ή κρίμα τα χρήματα που θα δώσω????? :? :?
Σχόλιο από: ΚΑΤΕΡΙΝΑ στις 2008-03-26 15:04:41
Οι κρεμες δεν κανουν τιποτα
Τις εχω δοκιμασει όλες!!!. Δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Το αντίθετο, μετά η κυταρρίτιδα χειροτερεύει. Προσέξτε και το μασάζ. Και αυτό κάνει ζημιά. 
Τα ινστιτούτα, σκέτη κοροϊδία. Έχω πάει 4 φορές. 
Ακούγεται τρομακτικό, αλλά εγώ σας το λέω με σιγουριά. Είμαι 42 χρονών και προσπαθώ από τα 17 μου !!!  
Κορίτσια, θέλει σωστή διατροφή (κόψτε εντελώς γλυκά, καφέ, τσιγάρα, ποτά) και λίγη γυμναστική για να γίνει κάπως υποφερτή η κατάσταση, αλλά να φύγει δεν υπάρχει περίπτωση.
Σχόλιο από: stellinio στις 2008-03-27 01:23:30
k omws yparxei mia krema pou mporei na m
ELANCIL koritsia, ths LOREAL.....emena toulaxiston mou kanei douleia eidika otan xrhsimopoiw k to ganti mazi..dokoimaste th k peite mou..bebaia kommena ta glyka oso th xrrhsimopoieite... :roll :grin ;) ;)
Σχόλιο από: stellinio..again... στις 2008-03-27 01:30:58
akouste k ayto!
diabasa oti oi gynaikes pou exoun to lipos sygentrwmeno se xamhla shmeia (gofoi,mhroi klp) exoun ligoteres pithanothtes (ews k mhdenikes) na proslhfthoun apo kardiakes pathiseis k problhmata...kati einai k ayto swsta?(bebaia symplhrwnw egw,exoun problhmata katathlipshs k xamhlhs aytopepoithishs apo to floio portokaliou pou koubaloun mazi tous...) :cry :cry :cry :? :?
Σχόλιο από: loulou στις 2008-03-27 08:13:54
27-03-2008
stellinio βασικα πρεπει νασαι γυναικα [γιατι δεν πολυ παραπεμπει το stellinio σε γυναικα][σορυ κιολας].ευτυχως που υπαρχω κ εγω η αισιοδοξη εδω.σιγα μην αποκτησουμε κ ψυχολογικα απο την κυτταριτιδα.νομιζεις αυτο κοιτανε μονο οι αντρες??συγκεντρωσουυυυ.ποιος ειναι τελειος??κ μη νομιζεις πως δεν εχω κυτταριτιδα.
Σχόλιο από: souli στις 2008-03-27 11:16:55
Boithia!!!!!!!!!!!!
eimai 18 xronwn k exw kittaritida den xerw ti na kanw den thn adexw allo!!!!vreite mia lysh!!!!!!!!! :( :sigh
Σχόλιο από: Rockaki στις 2008-03-27 13:17:40
kata8lhpsh sto fulll
Loipon...dn paleuetai h katastash...eimai 16...exw epitelous ola ta pragmata sth meizerh zwoula mou taktopoihmena...exw kai mia sxesh me ena paidi mia xara!!!! kai gw to vlhma anti na katsw kai na ta xarw...klaigomai mprosta stous ka8reftes me thn aparadekth kuttaritida mou!!!!!! Dexomai sumvoules eite gia na apalxtw sta sigoura eite gia na anevasw thn autopepoi8hsh mou!!!! :p :grin :p :grin :p :grin :p :x :x :x
Σχόλιο από: ΦΑΤΣΑ στις 2008-03-28 03:43:04
ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ!!!
Σχόλιο από: stellinio στις 2008-03-29 05:58:37
nai loulou eimai koritsi!!!!!
Bravo...!!!to brhkes..k omws nai,eimai koritsi..k ti allo dhl tha mporousa na eimai(asto ayto,mhn to apanthseis kalytera)afou exw kyttaritida?????ksereis oi antres oi tyxeroi den exoun..k to oti me trwei to problhma mou,den exei na kanei me aytous,den polyskaw kiolas gia th gnwmh tous.an enas antras se erwteytei,ginetai gavos pragmatika k skopos einai na thelei esena k oxi to swma sou,(alliws na tou agorasoume mia barbie na paizei kiolas)..den me anhsyxei loipon ti leei to antriko fylo,alla to pws niwthw egw otan foraw tis kontes foustitses mou k ta magiw...akoma k pou eimai arketa adynath exw apo to gymnasio sxedon k twra eimai trith lykeiou...exw xasei kila apo to diabasma k exw gemisei kyttaritida,oute xronos gia gymnasthrio,afou trexw olh mera me ta frontisthria(ta exeis perasei fantazomai)..to agxos mou agaphth loulou k loipes kopelies einai an tha kataferw na apallagw apo ayto...k skepsou oti eimai 17,sta37?47?...no more comments,arketa flyarisa...teleiothta den yparxei,oyte thn anazhtw,apla elpizw na ta kataferw na thn meiwsw th rimada
Σχόλιο από: στις 2008-03-29 06:04:09
:p :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :zzz :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :eek :) ;) 8) ;)
Σχόλιο από: στις 2008-03-29 06:43:03
:x
Σχόλιο από: loulou στις 2008-03-30 09:26:17
30-03-2008
stellinio ελπιζω να μη με πηρες με κακο ματι απλα υπαρχουν κ αγορια που μπαινουν σε τετοιες σελιδες κ κανουν τις γυναικες.πιστεψε με ξερω κ προσωπικα τετοιους.δεν μπορω να φανταστω γιατι τοσο αγχος για την κυτταπιτιδα.δε σου φτανει το αγχος των πανελλαδικων???περσυ τα περασα κιεγω.αστα πολυ τρεξιμο.κ τι καταλαβα?δεν περασα εκει που ηθελα.απο του χρονου θαχεις μπολικη ωρα για τον εαυτο σου.ααα κ αυτοπεποιθηση πανω απολα.κανε πως δεν τη βλεπεις.εγω αυτο κανω κ πιανει 90%. ;) 8) :) :grin
Σχόλιο από: stellinio στις 2008-03-30 11:02:32
dear loulou
a den to eixa skeftei oti exoun k tetoio hoby ta agorakia mas...twra pou me plhroforhses tha frontizw idiaiterws ti grafw gia na mh tous trwei h periergeia..de se parekshghsa kale,mia parea eimaste edw,exoume k koina problems-siga.. ;) 8) :p ax egw thelw oikonomiko peiraia..17.490 phge perysi,k twra exw strwthei kanonika..ekopsa k to sxoleio na exw xrono,giati sxoleio eimai san thn amoibada (aplws yparxw-den mou prosferei tpt)...kalo ayto,den tha thn polykoitaw,na parekshghthei k na fygei..k opoio agori (mikro/megalo) diabazei ta basana mas na mhn krinei gia na mh krithei!!!(to ennow...) :( :grin ;) :grin :grin 8)
Σχόλιο από: στις 2008-03-30 13:25:12
g
Σχόλιο από: στις 2008-03-31 05:20:28
:upset :upset :( :( :upset
Σχόλιο από: loulou στις 2008-03-31 07:00:34
31-03-2008
καλα stellinio πρεπει ναχεις πολυ φαση.γελασα πολυ με την παρεξηγημενη κυτταριτιδα.σου ευχομαι να περασεις εκει που θες κ δεν ειμαι γκαντεμο.φιλια
Σχόλιο από: stellinio στις 2008-04-01 00:30:11
thanks loulou...filakia k se sena :x :x :p :p :)
Σχόλιο από: στις 2008-04-01 08:10:49
:x :sigh :p 8) ;) :grin :) :roll :eek :upset :cry :( :)
Σχόλιο από: ymrekzbm στις 2008-04-01 09:05:09
ymrekzbm
yighwocy http://iuifwlci.com jozilrqy zscjqopv kzgebzni [URL=http://xddnjzgc.com]kmbnbptp[/URL]
Σχόλιο από: laoura στις 2008-04-01 15:54:39
mpaaaaa
ego exo mono ton xeimona...to kalokairi feugei...ara..kolimpi k oxi kathistiki zoi....a...kai troo .k pino..k kapnizo....filakia!!!! 
Σχόλιο από: στις 2008-04-01 15:55:12
:grin 8) :zzz :sigh
Σχόλιο από: jupiter στις 2008-04-04 00:12:07
ego koritsia exo kitaritida apo ta 25 ,tora eimai 30 , eimai 47 kila, 1.64, k xrono m ton xrono xeirotereyei, ekopsa to tsigaro, xekinisa gym, troo oso pio igueina , kremes, masaz, ladia, sistimatika, alla ekei, den feugei, ti allo na kanoume? na kalogerepsoume? k to fagito einai apolausi zois, pados exo rotisei k pollous giarous, k oloi lene oti ftene ta oistrogona k tipota allo!opote, relax girs!!!
Σχόλιο από: μαρια στις 2008-04-05 08:56:27
κυτταριτιδα
γιατι οι γυναικεσ έχουμε τόσα προβλήματα?
Σχόλιο από: ΧΑΡΑ στις 2008-04-07 09:06:05
EXO AKOUSEI OTI GIA TIN KITARITIDA KANEI KALO TO LEMONI META TO MPANIO.TO EXO KANEI MIA DIO FORES ALLA DEN IDA AKOMA APOTELESMATA. :cry
Σχόλιο από: zouzou στις 2008-04-07 16:24:29
eeeeeeeleos
k egw agaphtes mou mia apo ta idia eimai 24 k edw k 2 xronia exw auto to problhma......pragmatika niwthw asxhma alla mporw na kanw kati!!!!!!!!!!!!makari na bgei kati pou na tis eksafanizei toooosa bgazoun kathimerina as bgaloun k kati xrhsimo..... 
Σχόλιο από: στις 2008-04-08 04:09:09
αχχχ...αμαν με την κυτταριτιδα!!Δεν μπορω αλλο! :upset
Σχόλιο από: νουνουκα στις 2008-04-14 09:28:00
αααααχ!
ακουσα προσφατα για μια νεα μεθοδο κατα της κυτταριτιδας... 
 
:? αραγε να πιανει? 
 
θα σας πω πως γινεται μηπως πιασει σ' εσας.....(αμα πιασει πειτε μ κ εμεναααα) 
 
 
λοιπον... 
 
 
παιρνουμε 1 ποτηρι του νερου αλατι 
μισο ποτηρι του νερου ξυδι  
και τ'ανακατευουμε... 
 
απλωνουμε το μιγμα στις προβληματικες περιοχες κανοντας κυκλικες κινησεις και μετα τυλιγομαστε με διαφανη μεμβρανη(απο αυτη που τυλιγουν τα φαγητα)... 
 
 
και ο θεος βοηθος! 
:eek
Σχόλιο από: ginnie στις 2008-04-16 13:38:08
auto einai h lush!!!!!!
κοριτσια ενα ειναι το μυστικο! ειδα αποτελεσματα οχι αστεια! κα8ε μερα γυμναστιριο μιαμιση ωρα, αεροβιες ασκησεις 3 λιτρα νερο τη μερα, τελος τα τσιγαρακια και τελος το αλατι και τα κορεσμενα λιπη. δισκολο αλλα αποτελεσματικο... βεβαια εγω ειχα πολυ λιγη και εφυγε εντελως, στην πολυ κθταριτιδα δεν 3ερω τι αποτελεσμα 8α εχει.. :? ποςερ πλατε για τις ζουμπουρλουδικες! κανει 8αυματα!! ;)
Σχόλιο από: nati στις 2008-04-30 00:45:31
:upset :upset :upset
Σχόλιο από: nati στις 2008-04-30 00:47:20
tipota den ginete. ime 25. eho prospathisi ta panta
Σχόλιο από: ΜΑΡΙΑΝΤΑ Σ. στις 2008-05-04 03:36:20
XALARA
:grin ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ??? ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .... ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ COCA COLES , ΚΑΝΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ,ΚΑΙ ΟΛΑ 8Α ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ... ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΑΣ 8Α ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ.......... :p
Σχόλιο από: tina στις 2008-05-06 03:38:35
koritsia dokimaste ta nea lipton linea...einai diouritika...k bohthoun na fygei to prhksimo... ;) :p 8)
Σχόλιο από: Γωγώ στις 2008-05-06 10:17:46
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!
Όταν ήμουν τριτη λυκείου έφτασα τα 92 κιλά με υψος 1.64, στο πανεπιστήμιο έφτασα 65. Η μεγαλυτερη απωλεια κιλών έγινε τα δυο πρώτα ετη. Μετα την απωλεια των κιλών συνειδητοποίησα ότι το σώμα μου ειχε σχιστεί... παντού ραβδώσεις: στην πλάτη, σε όλη την εκταση των ποδιών(ακόμα και στα γόνατα!!!), στα χέρια και στην κοιλιά(3). Κυτταρίδα... πιο full δεν υπήρχε, ακόμα και στον τετρακέφαλο. Από χαλάρωση δέρματος, αρκετή. Γενικά δεν ήμουν ευχαριστημενη με το σώμα μου. Δεν είχα παράλογες απαιτησεις. Ηθελα ενα σωμα που να αντιστοιχεί στην ηλικία μου, όχι το τέλειο σώμα. Στο γυμναστηριο όταν πήγαινα (κυριως 2 μηνες το καλοκαίρι...) η κατασταση βελτιωνόταν καπως, αλλά τι να σου κανουν σχεδόν 40 φορές τον χρόνο? Όταν πήρα το πτυχίο είπα ως εδώ. Κάτι πρέπει να γίνει. Είχα βαρεθει να ακουω όλους τους ανόητους-δυστυχως πιστοποιημενους γιατρους που λέγαν η κυτταριτιδα δεν φεύγει απλά σταματάει εκει που ειναι... 
Αρχικά ξεκινησα με διατροφή για απώλεια κιλών(απο 65 σε 54), έπειτα με διατροφή για πρόσληψη μυικής μάζας απο (54 σε 60), με κολύμβι-πάρα πολύ κολύμβι, με πολύ νερό, με 5 γεύματα την ημέρα, με ενδερμολογία και μεσοθεραπεία και μια ανόρθωση του εσωτερικού των μηρών(για την υπερβολικη χαλάρωση), κατάφερα σήμερα μετά απο 4 χρόνια να έχω το καλύτερο σώμα ολης της ζωής μου. Ελάχιστη κυτταρίτιδα-δεν με ενοχλεί καθόλου-, ΚΑΘΟΛΟΥ χαλάρωση. Το πρόβλημα της κυτταριτιδας αντιμετωπίζεται. Η κυτταριτιδα ειναι λίπος και νερό. Το κλειδί είναι η καλή κυκλοφορία της λέμφου. Μεταμόρφωσα ένα άθλιο σώμα. Να φανταστειτε ότι η γαστροκνημιαια ταινια(η γραμμη-ταινία στο εξωτερικο του μηρου που ξεκιναει απο το γονατο κ φτανει μεχρι το πανω τμημα τ μηρου) ηταν καλυμενη με λίπος και άφθονη κυτταριτιδα και δεν φαινοταν ουτεγια πλακα. Παιδια μην σας πτωει κανενας. Η κυτταριτιδα όχι απλά μειώνεται ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. Το δύσκολο ειναι να το πάρεις απόφαση.
Σχόλιο από: Γωγώ στις 2008-05-06 10:22:58
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ!
Όταν ήμουν τριτη λυκείου έφτασα τα 92 κιλά με υψος 1.64, στο πανεπιστήμιο έφτασα 65. Η μεγαλυτερη απωλεια κιλών έγινε τα δυο πρώτα ετη. Μετα την απωλεια των κιλών συνειδητοποίησα ότι το σώμα μου ειχε σχιστεί... παντού ραβδώσεις: στην πλάτη, σε όλη την εκταση των ποδιών(ακόμα και στα γόνατα!!!), στα χέρια και στην κοιλιά(3). Κυτταρίδα... πιο full δεν υπήρχε, ακόμα και στον τετρακέφαλο. Από χαλάρωση δέρματος, αρκετή. Γενικά δεν ήμουν ευχαριστημενη με το σώμα μου. Δεν είχα παράλογες απαιτησεις. Ηθελα ενα σωμα που να αντιστοιχεί στην ηλικία μου, όχι το τέλειο σώμα. Στο γυμναστηριο όταν πήγαινα (κυριως 2 μηνες το καλοκαίρι...) η κατασταση βελτιωνόταν καπως, αλλά τι να σου κανουν σχεδόν 40 φορές τον χρόνο? Όταν πήρα το πτυχίο είπα ως εδώ. Κάτι πρέπει να γίνει. Είχα βαρεθει να ακουω όλους τους ανόητους-δυστυχως πιστοποιημενους γιατρους που λέγαν η κυτταριτιδα δεν φεύγει απλά σταματάει εκει που ειναι... 
Αρχικά ξεκινησα με διατροφή για απώλεια κιλών(απο 65 σε 54), έπειτα με διατροφή για πρόσληψη μυικής μάζας απο (54 σε 60), με κολύμβι-πάρα πολύ κολύμβι, με πολύ νερό, με 5 γεύματα την ημέρα, με ενδερμολογία και μεσοθεραπεία και μια ανόρθωση του εσωτερικού των μηρών(για την υπερβολικη χαλάρωση), κατάφερα σήμερα μετά απο 4 χρόνια να έχω το καλύτερο σώμα ολης της ζωής μου. Ελάχιστη κυτταρίτιδα-δεν με ενοχλεί καθόλου-, ΚΑΘΟΛΟΥ χαλάρωση. Το πρόβλημα της κυτταριτιδας αντιμετωπίζεται. Η κυτταριτιδα ειναι λίπος και νερό. Το κλειδί είναι η καλή κυκλοφορία της λέμφου. Μεταμόρφωσα ένα άθλιο σώμα. Να φανταστειτε ότι η γαστροκνημιαια ταινια(η γραμμη-ταινία στο εξωτερικο του μηρου που ξεκιναει απο το γονατο κ φτανει μεχρι το πανω τμημα τ μηρου) ηταν καλυμενη με λίπος και άφθονη κυτταριτιδα και δεν φαινοταν ουτεγια πλακα. Παιδια μην σας πτωει κανενας. Η κυτταριτιδα όχι απλά μειώνεται ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ. Το δύσκολο ειναι να το πάρεις απόφαση.
Σχόλιο από: ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΦΤΣΗ στις 2008-05-07 07:49:00
ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΑΠΛΩΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ?
Σχόλιο από: ΜΑΡΙΑ Κ ΠΑΛΙ στις 2008-05-07 07:50:34
ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Σχόλιο από: Γωγώ στις 2008-05-07 14:13:37
Με το περπάτημα μειώνεται. Με το ελλειπτικό ακόμα πιο πολύ και με την κολύμβηση κατά 95%.Όσο πιο σύνθετη η κίνηση και όσες πιο πολλές μυικές ομάδες χρησιμοποιούνται τόσο πιο καλά τα αποτελέσματα Απλά μιλάμε για συστηματική και σκληρή δουλειά που απαιτεί ΠΟΛΥ χρόνο
Σχόλιο από: Γωγώ στις 2008-05-07 14:15:11
Με το περπάτημα μειώνεται. Με το ελλειπτικό ακόμα πιο πολύ και με την κολύμβηση κατά 95%.Όσο πιο σύνθετη η κίνηση και όσες πιο πολλές μυικές ομάδες χρησιμοποιούνται τόσο πιο καλά τα αποτελέσματα Απλά μιλάμε για συστηματική και σκληρή δουλειά που απαιτεί ΠΟΛΥ χρόνο
Σχόλιο από: χρυσα στις 2008-05-10 04:41:05
θελει πολυ δουλεια .........αχχχχχχ!!! τι αλλο θα κανουμε για να αρεσουμε..χτυπιομασται..πασαλιβομασται. δεν τρωμε και ο 8εος βοηθος :grin :grin :grin :grin :grin :grin
Σχόλιο από: mini στις 2008-05-10 08:16:39
ελεος πια τι τραβαμε!!
μια απορια...με τι θα μπορούσα να αντικαταστήσω τον καφέ γιατι έχω πρόβλημα υπνιλίας...εκτός από πράσινο τσάι..δε μαρεσει καθόλου :roll
Σχόλιο από: zwh στις 2008-05-11 03:51:46
mimi αρχισε να πέρνεις tonotil δε θα κλείνεισ μάτι κ θα εχεις υπερένταση
Σχόλιο από: zwh στις 2008-05-11 03:56:59
γωγω,μιασ κ που ξερεισ απο αυτα..το λεω γτ διαβασα την ιστορια σου..το καλοκαιρι που τελειωνω το σχολειο κ θελω να αρχισω διατροφη κ γυμναστικη τι μου συνιστασ:η αεροβικη μου αρεσει πολυ.καναι δουλεια:!κ τα στεπ επισησ!δεν εχω μεγαλο προβλημα κ φετοσ με το διαβασμα εφτασα 54 κιλα με υψοσ 170..ομωσ εχω κανει κυτταριτιδα αρκετη.φταινε κ οι πολλεσ ωρεσ στη καρεκλα:
Σχόλιο από: mini στις 2008-05-11 04:46:34
:
tonotil ε? καλό είναι αυτό ή απλά επιφέρει καλά αποτελέσματα..?? :?
Σχόλιο από: zwh στις 2008-05-12 02:49:07
μια χαρά είναι...έχει βιταμίνεσ κ αμινοξέα..πραγματικά τονοτικο.το επαιρνα το χειμωνα που ξενυχτουσα καθε βραδυ στο διαβασμα κ με κραταγε καλυτερα απο το καφε.θα δεισ σε μια βδομαδα διαφορα ;) :p ;) :grin
Σχόλιο από: mini στις 2008-05-12 05:37:57
thanks
ευχαριστω ρε... ;) γιατί ούτε εγώ τι παλεύω με τι σχολή..καλή επιτυχία στα αποτελέσματα σου.. 8)
Σχόλιο από: MARIA στις 2008-05-13 01:11:13
GIATI?
:? TO MEGALO PROBLHMA MOY
Σχόλιο από: Φωτεινή στις 2008-05-14 08:08:08
εμένα η κυτταρίτιδα το καλοκαίρι μειώνεται πάρα πολύ.ισώς φταίει το κολύμπι ίσως το οτι ενυδατώνεται το δέρμα αλλα και το μαύρισμα πραγματικά ξεγελάει...η κυτταρίτιδα στο μαυρισμένο δέρμα δεν διακρίνεται εύκολα...
Σχόλιο από: ΓΙΓΩ ΖΟΥΖΟΥ στις 2008-05-15 16:13:34
 
 
:) :) :)
Σχόλιο από: στις 2008-05-19 08:00:55
8) :zzz :upset :x
Σχόλιο από: ξησδξκσ στις 2008-05-27 07:13:52
ασδαασδεςφ
φγρτητυκυθγθξ :zzz :upset
Σχόλιο από: dimitra στις 2008-05-27 08:09:12
apadddddiste mou parakalw !
egw den exw kyttaritida me tin ennoia oti an me koitakseis de fenete kati . to thema einai ama sfikso ligo tote fenete kapws alla mou lene oti etci exoun oles.to thema einai na mi fenete otan apla stekesai orthios px  
de ksero telika ine kyttaritida ? makari na feugei giati emena akoma ke otan sfiggome ke fenete pali de mou aresei :sigh
Σχόλιο από: λυδα στις 2008-05-29 21:28:21
δεν αντεχω αλλο!
κοριτσια ειναι τραγικη αυτη η καταρα!ειμαι 1.75+50 κιλα!εχω κυτταριτιδα που φαινεται μονο στο φως της λαμπας(κοκκινο)+στον εντονο ηλιο.εκανα θεραπεια με αντισυλληπτικα χαπια για 3 χρονια+ετσι γεμισα.προσεχω απιστευτα την διατροφη μου.κανω γυμναστικη 4 φορες την εβδομαδα.μα η κυτταρ.δεν φευγει!!εχω απελπιστει!ειμαι 20 χρονων.φοβαμαι οτι επειδη οι παραγοντες ειναι ορμονικοι δεν θα φυγει αν δεν κανω κατι αλλο πιο δραστικο!π.χ μεσοθεραπεια.γνωριζει καποια κατι για αυτο??? :eek
Σχόλιο από: λυδα στις 2008-05-29 21:32:37
α!
επισης θελω να σας πω,οτι εχουν περασει χρονια απο τοτε που επερνα τα χαπια.εχω δει μεγαλη βελτιωση αλλα οχι τα επιθυμητα αποτελεσματα για εμενα...να εξαφανιστει εντελως!!αχ πειτε μου σας παρακαλω πολυ!τι αλλο να κανω??? :roll
Σχόλιο από: Φωτεινη στις 2008-05-30 02:21:14
και βεβαια φευγει....
ειχα παρα πολυ κυτταριτιδα.....με καθημερινη γυμναστικη(τουλαχιστον 30 λεπτα & εντονα),με διατροφη σωστη (οχι τηγανιτα ,λιπαρα,μεγαλες ποσοτητες) και φυσικα με μια κρεμα που την εβαζα μετα το μπανιο και αφου ετριβα την περιοχη με πολυ σκληρο σφουγγαρι ειχα χασει ολη την κυτταριτιδα μου!!!!Απλα θελει υπομονη και χρονο .....ειδα αποτελεσματα μετα απο τουλαχιστον 4-5 μηνες εντατικης προσπαθειας....
Σχόλιο από: μαιρη στις 2008-05-30 04:08:12
κυτταριτιδα v/s σωστη διατροφη και αθλημ
λοιπον κοριτσια διαβασα ολα οσα εχετε γραψει και εχω να πω οτι η Γωγω και η Φωτεινη έχουν απολυτο δικαιο. Με σωστη διατροφη (φρουτα, λαχανικα ), γυμνατικη , καταλληλα συμπληρόματα διατροφής και μια καλη κρεμουλα εχω δει μεγαλη διαφορα το τελευταιο χρονο, και ειμαι 40χρ. Αν αρχισετε απο τωρα που ειστε ακομα νεες δεν 8α εχετε προβλημα. Εγω εχω κοψει τα γλυκα (αραια και που κανα ταρτακι φρουτων), τρωω πολλα φρουτα και λαχανικα, εχω αρχισει kickboxing (ειναι τελειο για εκτονωση αλλα προσοχη σε οσες εχουν προβλημα με τον αυχενα) και οι γλουτοι μου ειναι τωρα καλυτεροι απο οτι πριν 10 χρονια. Η κυτταριτιδα με τη ΕLANCIL (stellinio συμφωνω μαζι σου) εχει μειω8ει παρα πολυ. Ποτε δεν ειναι αργα να αρχισει καποιος σωστη διατροφη και ενα αθλημα αρκει το αθλημα να ειναι το καταλληλο για εκεινον. Και κοριτσια οτι κανετε να το κανετε για να ΑΡΕΣΕΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ οχι στους αλλους. Καλη επιτυχια σε οσες γραφουν πανελληνιες. Μη το βαζετε κατω.
Σχόλιο από: λυδα στις 2008-05-30 17:54:55
γυμναστικη
η αεροβικη ασκηση ειναι η πιο καταλληλη για αυτες τις περιπτωσεις.αλλα τι ακριβως+για ποση ωρα?οι παλμοι της καρδιας πρεπει να ειναι εκει που αναλογα με την ηλικια καις λιπος??π.χ εγω ειμαι 21 .οταν κανω ελειπτικο,οι παλμοι μου ανεβαινουν κατα πολυ.απο αυτους που πρεπει να εχω για να καιω λιπος!αχ,κοριτσια...περιμενω πως+πως τις απαντησεις σας.πολλες φορες κλαιω για αυτο το θεμα.με ενοχλει παρα πολυ.γιατι ειμαι αδυνατη πολυ.στερουμε αγαπημενα φαγητα+παλι δεν την ξεφορτωνομαι.ενω παραλληλα με την διατροφη κανω+ολα τα αλλα!!γιατι γιατι??ευχαριστω!περιμενω τις απαντησεις σας...
Σχόλιο από: στις 2008-05-31 11:23:41
:?
Σχόλιο από: kitty-23 στις 2008-05-31 16:57:40
stop στην κυταρριτιδα!!!
Είμαι 23 εχω 56κιλά και ύψος 1,72μ. Το σώμα μου είναι γυμνασμένο αλλά η κυταρριτιδα σε σε σχέση με πέρισυ που ήταν ελάχιστη αυξήθηκε αρκέτα. Το ελλειπτικό είναι καλό μηχάνημα για να την μειώσει???Πόση ώρα πρέπει κανείς να κάνει για να δει κάποιο αποτέλεσμα.Κόβω τα γλυκά κόβω τουσ καφέδεσ και να ελαττώσω και το τσιγάρο για αρχη...Κάνω power plate kai pilates τώρα τελευταια λετε όλα αυτα να φερουν κανένα αποτέλεσμα σύντομα??? 
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! :cry
Σχόλιο από: Mr doctor στις 2008-06-02 01:23:33
Κυταριττιδα παρελθον
γεια σε ολους ειμαι φοιτητρια ιατρικης σαν συμβουλη σας λεω η μονη αντιμετωπιση της κυταρριτιδας ειναι καθημερινη ασκηση,τρεξιμο η χορος τουλαχιστον 1 ωρα φαγητο μονο απο τα χερακια της μαμας φρουτα ,λαχανικα νερο και κομενα τελειως τα γλυκα,ο καφες και φυσικα η διατροφη στα φαστφουνταδικα. ειναι δυσκολο να αντισταθεις σε ενα γλυκακι η ενα καφεδακι πιστεψτε το ομως οτι με υπομονη και θεληση ολα γινοντε ειμαι 21 χρονων και το εβαλα στοχο ετσι στα ματησα να τρωο απο το περιπτερο και τα φαστ φουντ η διατροφη μου περιεχει μονο σπιτικο φαγητο πολλες σαλατες κλπ ειναι αληθεια σημερα δεν εχω ουτε ιχνος κυταριττιδας. :) ;)
Σχόλιο από: balloon στις 2008-06-02 06:46:48
DON T PANIC PLEASE
ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩς ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΗΕ ΒΕST.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΩς ΚΟΒΕΤΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Σχόλιο από: apelpismeni... στις 2008-06-02 16:12:04
sos!!!
το τρεξιμο ειναι καλυτερο ή το γρηγορο βαδισμα για την αντιμετωπιση της κυτταριτιδας??η μεσοθεραπεια ειναι αποτελεσματικη η χαμενα λεφτα??
Σχόλιο από: totoula στις 2008-06-04 03:37:36
κι εγώ κορίτσια μια από τα ίδια. Έχω ύψος 1.63 και βάρος 53 κιλά και ενώ μέχρι πέρσι ήμουν μια χάρα φέτος έχω παρουσιάσει αρκετή κυτταρίτιδα και με ενοχλεί αφάνταστα. Ξεκίνησα γυμναστήριο από τον Φλεβάρη, πίνω πολύ νερό, δεν πίνω-δεν καπνίζω, έχω περιορίσει στο ελάχιστο τα γλυκά, φαγητό τρώω μόνο σπιτικό αλλά και πάλι τίποτα... Ένα θαύμα θέλω να γίνει και να ξυπνήσω το πρωί χωρίς ΑΥΤΗΝ!!!Γίνεται?????????
Σχόλιο από: στις 2008-06-04 19:29:03
:upset
Σχόλιο από: bilio στις 2008-06-05 01:45:10
Με το που άρχισα να δουλέυω και χωρίς να αλλάξω τίποτα (πίνω, καπνίζω τρώω ψιλοκαλά κλπ) και χόντρυνα και έκανα πιο πολύ κυτταρίτιδα λόγω καθιστικής ζωης (κάθε μέρα -καλή ώρα- μπροστά στον υπολογιστή :x). έτσι το έριξα στη γυμναστική και έχω βελτιωθέι αρκετά, αλλά θέλει πολύ συστηματική δουλειά (όλο το χρόνο κ όχι 2 μήνες πριν βγούμε στις παραλίες). επίσης το power plate κάνει θαύματα!!!
Σχόλιο από: bilio στις 2008-06-05 01:46:23
Με το που άρχισα να δουλέυω και χωρίς να αλλάξω τίποτα (πίνω, καπνίζω τρώω ψιλοκαλά κλπ) και χόντρυνα και έκανα πιο πολύ κυτταρίτιδα λόγω καθιστικής ζωης (κάθε μέρα -καλή ώρα- μπροστά στον υπολογιστή :x). έτσι το έριξα στη γυμναστική και έχω βελτιωθέι αρκετά, αλλά θέλει πολύ συστηματική δουλειά (όλο το χρόνο κ όχι 2 μήνες πριν βγούμε στις παραλίες). επίσης το power plate κάνει θαύματα!!!
Σχόλιο από: αγγελικη στις 2008-06-05 19:40:31
οντως το power plate κανει δουλεια?ποσες επισκεψεις χρειαζονται ομως?? 
Σχόλιο από: Βούλα στις 2008-06-06 10:10:32
αμαν αυτή η κυτταρίτιδα
δεν καπνίζω, τρωω σωστα ,πίνω πολυ νερο, δεν εχω καθιστική ζωή ,δεν πινω αλκοολ ,κανα καφε που και που ,ποτέ ζαχαρη, είμαι 48-49 κιλά, όμως δεν βάζω εντατικά κρέμα τρώω γρήγορα και εχω αγχος;;;είναι λογικό να εχω τοση κυτταρίτιδα;;;; :eek :upset :( :cry :? :upset
Σχόλιο από: στις 2008-06-06 16:17:02
το αγχος παιζει τον ρολο του!οσο για ολα τα υπολοιπα μια χαρα μου ακουγονται!κοψε τον καφε επιγοντως!κανει κυτταριτιδα 100%!ολα ειναι θεμα οιστρογονων!δυστυχως...ειναι η φυση μας αυτη!οχι να εχουμε πολυ βεβαια,αλλα λιγο σιγουρα!μου το εχει πει γιατρος αυτο. 
:upset
Σχόλιο από: Αφροδιτη... στις 2008-06-07 20:07:54
?
ποια συμπληρωματα ειναι καλα για την κυτταριτιδα?βοηθεια!!!!!!!!!!!!! : :eek
Σχόλιο από: dimitra στις 2008-06-12 16:05:37
H EYKOLH LYSH STO PROVLIMA SAS... GRIGOR
egw sas exw tb lysi... eimai 16 kai exw kalytera eixa provlima kyttaritidas... h aderfi mou douleuei se mia etairia kallhntikwn... einai therapies gia prosopo kyriws alla exei kai gia kyttaritida kai ragades... einai fytikes... egw ekana tn therapia gia kyttaritida kai mesa se 2mhnes kai poly lew paei efyge... vevaia epina kai parapanw nero kai etrwga frouta.. den kserw an kanei na anaferw to onoma tis etairias alla gia oses theloun na mathoun na mou steiloun mail tha to deite kai tha me thymithite..
Σχόλιο από: στις 2008-06-14 06:36:20
angelina
σου εστειλα email αλλα δν ξερω αν το ελαβες εδω!δεν υπαρχει κανενα προβλημα να αναφερεις το προιον...ετσι θα βοηθηθουν+αλλες γυναικες!
Σχόλιο από: Κατερίνα στις 2008-06-14 11:34:12
ΠΡΟΣ ΓΩΓΩ
Γωγώ, σε παρακαλώ στείλε μου ένα μήνυμα. στο . Που πήγες και έκανες τη θεραπεία για τη χαλάρωση του εσωτερικού των μηρών, τη μεσοθεραπεία κλπ. Γιατί δεν εμπιστεύομαι όλα τα ινστιτούτα.
Σχόλιο από: stellinio στις 2008-06-15 12:42:37
hello koritsia....h zwh xwris panellhnies einai teleia....grafthka gymnasthrio.loipon kaka ta psemata an thelete apotelesmata,arxiste na kinhste k apalageite ligo apo thn kathistikh zwh.h 1 bdomada einai h dyskolh,meta gemizeis energeia k apoktas aytopepoithish.k ayto einai to shmantikotero,to oti arxizw na niwthw kalytera me to swma mou...to elleiptiko prepei na exei thn timhtikh tou k to aerobic tonwnei olo to swma.μαιρη xairomai pou xrhsimopoieis thn elancyl,ayth h krema einai foverh koritsia,isws h monh me thn opoia tha deite apotelesma...loulou ti nea? 
apelpismenh,to teksimo den einai o.ti kalytero giati otan to swma trantazetai,oi myes tonwnontai,omws gia thn kyttaritida den allazei tipota..badhn,grhgoro badhn se omalo dromo k an kaneis diadromo bale na exei klish 2 peripou.to kolybi kanei thaymata. λυδα mou mh skas gia thn kyttaritida toso.katarxas na skeftesai oti eisai adynath k pali exeis.symperasma?oistrogona,eisai gynaika k ta koybalas.einai apaisia h kyttaritida,symfwnw..omws to mayrisma toy kalokairiou ksegela akoma k emas tis idies..arxise kolybi,agorase mia kalh kremoula,ena sapouni gia topiko paxos k mia fysikh loufa.otan kaneis mpanio,tha tribese me th loufa,epitrepei kalh kykloforia tou aimatos k apolepizei.meta bazeis thn krema k kaneis masaz gia 5 lepta..twra me ta mpania k ton hlio k to masaz,tha deis megalh diafora...trust me! ;) :grin :grin 8) :p
Σχόλιο από: στις 2008-06-16 06:29:39
:upset
Σχόλιο από: Thalia στις 2008-06-16 10:19:29
Kyttaritida!!!!
Kalhspera.  
Bre koritsia kserete tipota gia th lysh ths mesotherapias gia tin kitaritida;;;;; 
exw para poly kai fousta de mporw na valw para mono ews to gonato..... 
niwthw stenaxwria....episis kai stis gampes. 
exw skeftei sovara na kanw mesotherapia alla de kserw kai polla kai de thelw na pathw kai tipota! 
Σχόλιο από: στις 2008-06-17 05:58:10
εγς δεν εχω χαχαχαχαχα :p
Σχόλιο από: ΝΙΚΟΛ στις 2008-06-17 06:27:29
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ !
ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ. 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ  
ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝΕ. 
ΕΙΜΑΙ 27 ΕΤΩΝ 65 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 168 ΥΨΟΣ . 
ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑ 8 ΚΙΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ , ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ,ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ,ΚΑΘΥΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΜΕΙΟΤΕΩΝ ΕΧΩ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΑ 48 ΚΙΛΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΕΠΥΘΙΜΗΤΟ.ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ .ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΠΛΙΜΕΝΤΑ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΦΟΡΑΩ ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ .ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ .Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΝΙΩΘΩΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΩΡΑΙΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΛΕΣ ΓΟΥΒΙΤΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΡΟΥΣ , Ε ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ! 
Υ.Γ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΕΠΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΡΕΜΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΑΓΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ .
Σχόλιο από: ΛΥΔΑ! στις 2008-06-17 13:58:36
ισως να εχεις δικιο!
λες εεεεεεεεεεεεεε?να το παρω αποφαση??δεν γινεται ρε γαμωτο...ειναι ασχημο!
Σχόλιο από: Thalia στις 2008-06-18 13:23:04
xm..................
les e;;; exw para poly. eimai 1.64 kai eimai 66 kila, prepei diladi na xasw toylaxiston 7 kila!! eimai 31 etwn kai otan lew exw kytaritida einai auto pou vlepeis sto swma mias GRIAS! kala na pathw giati etsi katavroxthiza o,ti evriska. 
pira ths garnier auto to roll on, gia na doume tha kanei tipota;;;; tha dokimasw ki auto me ti zaxari. de mou les; prin ti krema prepei na kanw kai apolepish;;;;;; egw th vazw genika meta to douz. 
 
an kserei kaneis tipota gia th mesotherapia SAS PARAKALW as mou pei..... 
:? :?
Σχόλιο από: ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 2008-06-18 17:01:26
εσυ που λες παρα πανω οτι δεν εχεις κυταριττιδα+γελας δηθεν!αστο δεν πειθεις...αν δεν ειχες δεν θα ησουν στην συγκεκριμενη σελιδα!!να ψαχνεις ποιος ξερει+εσυ ! μαλλον λυση για να ξεφορτωθεις την κυταριττιδα σου!ημαρτον ρε κοριτσια!το θεμα εδω μεσα ειναι να συνεργαστουμε!οχι οτι γινεται εξω με τον ανταγωνισμο ποια ειναι η καλυτερη!! :) ;)
Σχόλιο από: Thalia στις 2008-06-18 23:58:44
Sxolio se Afrodith
Symfwnw.  
Afroditi to fantazesai na synagwnizwmaste o,ti vlepoume eksw;;;;; 
Paei....oi mises tha xame desei ena karpouzi sto laimo kai tha pigainame na pnigoume! xaxaxaxaxaxxa 
 
Σχόλιο από: stellinio στις 2008-06-19 02:28:16
pros thalia
sto farmakeio h to supermarket an psakseis tha breis sapounia diafora gia topiko paxos k se kales times.protimhse ena fysiko k pare k mia loufa.etsi kaneis apolepish.meta to ntous baze th krema,mia xara..k twra pou tha mayriseis tha deis diafora..pes mou apotelesma.ta body tonique ths garnier einai poly kala,bebaia h elancyl einai h top..
Σχόλιο από: Thalia στις 2008-06-19 07:52:37
Pros stellinio
Se euxaristw!! xm..elancyl e;;; tha to parw kai auto!!! 
Evaza th krema apla meta to douz! Tha paw na parw kai loufa apopse. Ksereis kati; paw se diaitologo na xasw ta 9 kila kai mou pe oti tha meiwthei simantika otan xasw auta ta kila pou me varainoun. Kai opwsdipote mou pe na kopsw to kafe!!!!! Autos kanei th zimia. Kai idiws to frape pou xei kai ligo gala mesa mou pe einai thanatos. 
Trexw gia loufa!! 8)
Σχόλιο από: CHRISTIANA στις 2008-06-24 05:44:39
KITARITIDA
XALAROSTE KORITSIA :p
Σχόλιο από: CHRISTIANA στις 2008-06-24 06:01:02
OLA MIA IDEA EINAI BGES STH PARALIA KAI APOLAYSE TO ;)
Σχόλιο από: ααααααααααααααχ στις 2008-06-29 05:12:41
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ
:upset  
20 κιλα εφυγαν απο πανω μου,50 κιλα απεμεινα ολη κ ολη κανω υγειινη διατροφη (=ΒΑΡΕΤΗ) δεν πινω εκοψα το καπνισμα κανω γυμναστικη πινω πολυ νερο αλλα επιμενουν κατι σημαδακια κ γραμμουλες να σημαδευουν τους γλουτους μου. δεν ειμαι αχαριστη αλλα οταν κανεισ μια σοβαρη προσπαθεια εχεις την απαιτηση να ειναι ολα τελεια!!!! ΑΤΙΜΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ 
 
Υ.Γ Οι αντρες μπορει να υπολειπονται σε πολλους τομεις (!!!) αλλα σαφως ειναι ευννοημενοι απ τη φυση περισσοτερο απο μας
Σχόλιο από: dafni στις 2008-06-30 05:35:43
nai kala an den xanafame tpt kai trelathoume sto gimnastirio isos na figei..zwi einai auti?egw eimai lepti exw elaxisti kitaritida trww oti thelw kai den me niazei! :p
Σχόλιο από: ΞΕΝΙΑ στις 2008-07-02 06:39:21
ΤΕΛΟΣ
διαβασα σε ενα περιοδικο για κατι ενεσεις που κανουν θαυματα. ειναι απο 2-4 συνεδριες σε διαστημα 3 εβδομαδων η καθε μια. ειναι ενεσεις σογειας και ειναι σαν να κανεις λιπογλυπτικη. δεν ειναι πολυ διαδεδομενο στην ευρωπη αλλα στην αμερικη κανει θαυματα..οχι μονο φευγει η κυτταριτιδα αλλα κανει γραμμωση το σωμα. ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.. :? :? :?
Σχόλιο από: tania στις 2008-07-02 12:36:00
κυτταριτιδα
ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΜΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σχόλιο από: tania στις 2008-07-02 12:44:40
kyttaritida
ΕΓΡΑΨΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ MAIL ΠΡΙΝ
Σχόλιο από: τραλαλα στις 2008-07-09 05:22:20
ειμαι κανονικη κι ομωσ εχω αλλα ξερετε κατι; αφου αρεσω στο αγορι μου σκασιλα μου μεγαλη. δεν ειναι κακο να εχεισ ατελειεσ.
Σχόλιο από: χριαζομαι την βοηθεια σας στις 2008-07-15 04:16:46
προβλημα
γεια σας κοριτσια θελω τν βοηθεια σας εχω προβλημα με τους μηρους και τα μπρατσα .αλλα ποιο πολυ με το εσωτερικο τον μηρον δεν λεει να φηγη με τιποτα αν γνωριζετε κατι πητε μου ευχαιστω πολυ
Σχόλιο από: sofia στις 2008-07-19 06:52:52
i ilikia exei
8) paizei rolo i ilikia tis gynaikas gia tin kyttaritida???eimai 35 xronon gymnazomai arketa ton teleytaio kairo oxi sxedon ena xrono tora ...mporo na katapolemiso tin kyttaritida stin ilikia moy???me gymnastiki kai diatrofi ???poso efikto einai???
Σχόλιο από: νατασα στις 2008-07-21 04:04:24
κυταριτιδα
ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε.σημερα πηρα ενα πρασινο τσαι μπας και δω χαιρι.αλλα ρε παιδια πανω απο 3 4 ποτηρια νερο δεν μπορω να πιω.εβαλα 2 μηνες μια κρεμα χωρις κ α ν ε ν α αποτελεσμα.35 χρονων ειμαι με 3 παιδια.το στεπ κανει τιποτα
Σχόλιο από: ΑΝΝΑ στις 2008-07-21 16:56:42
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.ΑΠΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Κ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΡΜΑΡΕΣ(ΧΑΡΗ ΣΤΟ PHOTOSHOP KAI ΣΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ.ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΧΙ. :) ΚΑΛΗ ΚΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ NIVEA GOODBYE ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ(ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΕΜΕΙΝΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ.
Σχόλιο από: νατασα στις 2008-07-22 03:47:09
κυταριτιδα
ευχαριστω για την συμβουλη.το στεπ θα βοηθησει στην απολεια ποντων και στην χαλαρωση; :p
Σχόλιο από: ΑΝΝΑ στις 2008-07-22 16:12:55
ΤΟ ΣΤΕΠ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ..ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΠ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΣΚΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ(ΧΕΡΙΑ,ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ,ΓΛΟΥΤΟΥΣ,ΠΟΔΙΑ) :)
Σχόλιο από: Αφρο!!! στις 2008-07-26 14:03:05
συμφωνω με...
ντεπεγλερισα......και Ίοκαστη... αμαν!!! :x :( :cry
Σχόλιο από: α στις 2008-07-30 04:54:09
Σχόλιο από: χριαζομαι την βοηθεια σας στις 2008-07-15 04:16:46προβλημα 
γεια σας κοριτσια θελω τν βοηθεια σας εχω προβλημα με τους μηρους και τα μπρατσα .αλλα ποιο πολυ με το εσωτερικο τον μηρον δεν λεει να φηγη με τιποτα αν γνωριζετε κατι πητε μου ευχαιστω πολυ 
 
Το δυσκολότερο μέρος είναι το εσωτερικό των μηρών. Εμένα η μητέρα μου και όλο το σόι είναι γεμάτο....... 
Τώρα την εξαφάνισα, τουλάχιστον ορατά. 
Έκανα ποδήλατο,8 μήνες τώρα κάνω και έβαλα μια ιδιαίτερη κρέμα, που πάει με ταχύτητα laser. 'Eκοψα και την coca-cola. 
Παλιά,οι γυναίκες δεν είχαν. 
Βασικά πιστεύω οτι οφείλεται γιατί έχω δει και κάποιες, ξένες, που δεν αθλούνται καθόλου, καπνίζουν,τρώνε κάτι molto και δεν έχουν. 
Σε κληρονομικούς παράγοντες οφείλεται παίζει ρόλο και η διατροφή,βέβαια.Κυρίως το αλκοόλ,αναψυκτικά και καφέδες.
Σχόλιο από: ! στις 2008-07-30 05:20:40
χόλιο από: ΚΑΤΕΡΙΝΑ στις 2008-03-26 15:04:41Οι κρεμες δεν κανουν τιποτα 
Τις εχω δοκιμασει όλες!!!. Δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Το αντίθετο, μετά η κυταρρίτιδα χειροτερεύει. Προσέξτε και το μασάζ. Και αυτό κάνει ζημιά.  
Τα ινστιτούτα, σκέτη κοροϊδία. Έχω πάει 4 φορές.  
Ακούγεται τρομακτικό, αλλά εγώ σας το λέω με σιγουριά. Είμαι 42 χρονών και προσπαθώ από τα 17 μου !!!  
Κορίτσια, θέλει σωστή διατροφή (κόψτε εντελώς γλυκά, καφέ, τσιγάρα, ποτά) και λίγη γυμναστική για να γίνει κάπως υποφερτή η κατάσταση, αλλά να φύγει δεν υπάρχει περίπτωση. 
 
Εγώ ήμουν full από τα 13. Τα ινστιτούτα τα δοκίμασα, τίποτα. 
Μόνο ποδήλατο, μασάζ αλλά θέλει 5-6 μασάζ και να τα επαναλαμβάνεις κάθε εξάμηνο ή χρόνο για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα γιατί αλλιώς βγαίνει χειρότερη.ή μπορείς να μάθεις να κάνεις και μόνη σου, όπως έμαθα, βασικά το θες το μασάζ για να κυκλοφορήσει η λέμφος, να αποκατασταθεί η κυκλοφορία του αίματος, ναπαραχθεί κολλαγόνο από τους ινοβλάστες. 
Η κυτταρίτιδα είναι ένα σύνολο προβλημάτων, κακής κυκλοφορίας κυρίως της λέμφου. 
Δεν είναι μεμονομένο πρόβλημα, γι' αυτό και δεν το θεραπεύουν οι κρέμες. 
Το εμφανίζουν κυρίως οι γυναίκες, γιατί παρουσιάζουν αυξημένο ποσοστό οιστρογόνων στο δέρμα, ορμόνες που ρυθμίζουν την περίοδο. Γι αυτόκαι η κυτταρίτιδα εμφανίζεται από 13-18 που αρχίζει η περίοδος. 
Τα οιστρογόνα έλκουν το λίπος εκεί. 
Επίσης το χωρίο, η 2η στοιβάδα δέρματος,των γυναικών είναι πιο λεπτή από των ανδρών. Με αποτέλεσμα, αν σπάσει, να μπει το λίπος εκεί, να τεντώσει τις ίνες κολλαγόνου, να σπάσουν, γι' αυτό πολλές φορές έχουμε ραγάδες εκεί. 
Και προς θεού μην κάνετε πίλινγκ γιατί θα σπάσετε τα είδη συμπιεσμένα και ταλαιπωρημένα τριχοειδή αγγεία και θα εμφανίσετε ευρυαγγείες.
Σχόλιο από: κωνσταντίνα στις 2008-08-13 22:47:33
καλώς μπήκα στην ομάδα
καλημέρα κορίτσια. Όπως θα καταλάβατε είμαι και εγώ στην ομάδα με την κυτταρίτιδα. Είμαι 27 ετών, περίπου 50 κιλά και 1.70 ύψος. Κυτταρίτιδα δεν είχα ποτέ μου, και αυτή ήταν η μόνιμη αιτία καυγάδων με την αδερφή μου.Έτρωγα τα πάντα και σε τεράστιες ποσότητες,περπατούσα όμως πολυ.Πάρα πολύ, και μάλλον είχαν πάρει και απο την μαμά μου που δεν έχει ίχνος.Πρίν έξι μήνες όμως που σταμάτησα το περπάτημα (άτιμο αυτοκίνητο) ξεκίνησα την καθιστική δουλειά (γραφείο απο το πρωί εως αργά το βράδυ) και φυσικά το έτοιμο φαγητό και διάφορες αηδίες, απέκτησα!!!!όχι σε τραγικό βαθμό,όρθια όταν είμαι δεν φαίνεται,παρά μόνο αν κάτσω σταυροπόδι.Τον πρώτο καιρό δεν μπορώ να πω ότι έκανα κάτι για να την αποβάλλω,μετά όμως που μπήκε η άνοιξη με έπιασε μια κρίση.Οι κρέμες δεν μπορώ να πω ότι κάνουν πολλά πράγματα, ο μ ω ς λειτουργούν εμφανίζοντας την κυτταρίτιδα στα επάνω στρώματα(γι'αυτό νομίζουμε ότι μας εμφανίζουν και όχι εξαφανίζουν και τις σταματάμε) και μ ε τ α την αφαιρούν.Εγώ πάντως την σταμάτησα γιατί δεν είχα χρόνο κάθε βράδυ να βάζω.Έχω μόνο ένα σαπούνι με φύκια και κουκούτσια όπου κάθε φορά που κάνω ντους το βάζω.Κάτι κάνει και σίγουρα κάνει πιο απαλό το δέρμα.Νερό πίνω πάρα πολύ και ακόμα περισσότερο τσαι με λεμόνι.Επίσης έκοψα και τους καφέδες (τουλάχισον τους πολλούς αν και δεν νομίζω ότι παίζουν ρόλο γιατί πάντα έπινα και δεν είχα πρόβλημα).Με τα υγρά πάντως είδα κάποια μείωση αλλά όχι τραγικά πράγματα.Σκέφτομαι να ξεκινήσω και γυμναστήριο που σίγουρα βοηθάει.
Σχόλιο από: 47 στις 2008-08-27 12:27:06
ναι
κανει τιποτα η λιποαναρρόφηση?
Σχόλιο από: ΒΑΣΩ στις 2008-09-01 10:54:52
ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙ
ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ 49 ΚΙΛΑ 1.60 ΥΨΟΣ.ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΣΥΛΛΙΠΤΙΚΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ. ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ! ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ? ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΠΝΗΣΤΡΙΑ. ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!
Σχόλιο από: στις 2008-09-13 15:59:46
ποια αντισυλληπτικα περνεις? :eek
Σχόλιο από: ΒΑΣΩ στις 2008-09-15 08:57:05
ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΛΙΑΝ, ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΓΙΑΣΜΗΝ. :?
Σχόλιο από: ΜΑΤΙΝΑ στις 2008-09-23 12:24:39
ΕΙΜΑΙ 1.76 ΚΑΙ 60 ΚΙΛΑ.ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΕΜΑ Η ΑΛΛΟ ΒΟΗΘΗΜΑ{ΧΑΠΙΑ}ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ :? ΒΟΗΘΕΙΑ
Σχόλιο από: ΑΝΝΑ στις 2008-09-27 02:10:41
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΕΙΜΑΙ 19 ΣΤΑ 20 ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΟΥΛ..ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ..ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ?? 
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ..ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ FAST FOOD ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ,ΑΡΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗ ΜΕΡΑ,ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΖΩΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ...!!ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ..ΑΝ ΝΙΩΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟ..ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ...ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ TV ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ "ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ"...ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...Η "ΘΕΑ" ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ Β.Ρ.(BEFORE PHOTOSHOP)...-->http://siteseein.gr/2007/12/blog-post_14-3.html ..ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ... ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΟΡΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ... 8) ;)
Σχόλιο από: ΒΑΣΩ 27 ΕΤΩΝ στις 2008-09-28 00:51:26
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΓΧΟΣ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΛΑ. ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΡΩΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ,ΟΥΖΟΜΕΖΕΔΕΣ,ΠΙΤΣΕΣ,ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ,ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΑ 49 ΑΛΛΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΡΓΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΟ ΤΑ ΚΟΨΑΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΑ ΜΠΟΡΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ Η ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ, ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SUPER MARKET ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΑΝΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΥΦΗ ΚΑΙ ΤΡΙΒΩ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ SUPER MARKET GARNIER ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ. ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΙΑΛΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! :) :) :)
Σχόλιο από: ΝΑΝΣΥ ΕΤΩΝ 26 στις 2008-10-04 01:08:43
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ 52 ΚΙΛΑ ΕΦΤΑΣΑ ΤΑ 92-ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΑΙΤΑ ΤΑ 69.ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ...javascript:ac_smilie(':p') 
ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ,ΔΩ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ. 
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!javascript:ac_smilie(':?')javascript:ac_smilie(':roll')
Σχόλιο από: gourouni στις 2008-10-24 07:53:16
αμαν αθτη η κυτταριτιδα
κοριτσια εγω εχει εδω και μια εβδομαδα που αρχισει διατροφη για να την χασω...τωρα θα δουμε...θελω να φαω σουβλακι...η αδυναμια μου...
Σχόλιο από: ΡΗΝΟΥΛΑ στις 2008-11-11 04:39:26
ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤ
:grin ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 45 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ????? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????? ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ?????? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ???? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ???/
Σχόλιο από: στις 2008-11-11 19:52:47
τι να κανω??βοηθεια...μετα απο πολλα χρονια που εκανα θεραπεια με αντισυλληπτικα+συγκεκριμενα με gynofen 35 και androcur.ειχα γεμισει κυτταριτιδα,ενω ημουν+ειμαι πολυ αδυνατη+παντα προσεχα την διατροφη μου.τα σταματησα για 4 χρονια κουραστηκα απιστευτα να την φερω σε μια κατασταση που να μπορω να την δεχομαι.εχω πολυ λιγο πλεον...ασχολουμαι με το modeling+αισθανομαι παρα πολυ αβολα να εχω.ξαφνικα παθαινω ακμη,απο τις πολυκυστικες ωοθηκες που εχω.που εδω+τοσα χρονια δεν με ειχαν ενοχλησει καθολου.οποτε μου δινουν παλι χαπια αντισυλληπτικα.τι να κανω?τα εχω ξεκινησει και ειμαι χαλια+ψυχολογικα και αρχιζω παλι να κανω κυτταριτιδα.γνωριζει καποια κατι να με βοηθησει...ευχαριστω πολυ!περιμενω τις απαντησεις σας!τα καινουρια αντισυλληπτικα ειναι τα yasminelle αλλα οσο ελαφρια+αν ειναι παλι προκαλουν.γνωριζει καποια κατι αλλο που θα με βοηθησει απο τις πολυκυστικες?πραγματικα κοριτσια εχω αναγκη απο παρομοιες καταστασεις.δυστυχως οι γιατροι παντα χρησιμοποιουν τις ευκολες λυσεις... :cry
Σχόλιο από: geo στις 2008-11-13 23:33:09
den eixa..ekana
koritsia egw den eixa,meta me to kairo ekana.eimai 22 twra apo ta 20 exw xekinsei na kanw kyttaritida.ebala gia ena diasthma thn elansil k moy ekane poly parapanw kyttaritida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gymnasthrio ekana 2 mhne sto xrono,twra exw xekinhsei k elpizw na mhn to stamathsw...wstoso eimai k poly glukatzoy........ti tha kanw??den mporw xwris glyka!!!k epishs prospathw na kopsw ton kafe...ta bariemai ta tsai!!h sokolata to rofhma kanei kyttaritida??exei polles thermides?to sapoyni gia topiko paxos pws xrhsimopoihte??
Σχόλιο από: στις 2008-11-16 09:54:26
Και γω έπαιρνα τα gynofen 35 και είχα γίνει σαν φούσκα με κυτταρίτιδα... Τα σταμάτησα πριν από 2 χρόνια και η κατάσταση βελτιώθηκε πάρα πολύ από μόνη της. Κατά περιόδους αυξάνεται και μειώνεται ανάλογα με τη διατροφή και την κίνηση, αλλά κακά τα ψέματα δεν γίνεται να μπούμε για μια ζωή στο καλούπι του γυμναστηρίου και της ιδανικής διατροφής... άνθρωποι είμαστε όχι ρομπότ!!!
Σχόλιο από: Vicky στις 2008-11-23 08:28:44
ΕΚΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ...!
ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ 57 ΚΙΛΑ Κ ΥΨΟΣ 1.72 ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ, ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΝΙΖΩ Κ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΕΣ! :cry ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΩ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ....! ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
Σχόλιο από: ρενα ρεθυμνο στις 2008-12-09 08:53:07
:( ειναι οτι ποιο ασχημο εχω στο σομα μου. τι να κανω εκτος γυμναστηκη την βαριεμαι.
Σχόλιο από: ρενα ρεθυμνο στις 2008-12-09 08:53:12
:( ειναι οτι ποιο ασχημο εχω στο σομα μου. τι να κανω εκτος γυμναστηκη την βαριεμαι.
Σχόλιο από: ρενα ρεθυμνο στις 2008-12-09 08:53:26
:( ειναι οτι ποιο ασχημο εχω στο σομα μου. τι να κανω εκτος γυμναστηκη την βαριεμαι.
Σχόλιο από: ΕΛΕΝΑ στις 2008-12-11 16:58:25
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗς ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ 50-51 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟ ΥΨΟΣ 1.68m.ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.ΑΦΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ.ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (tae-kwon-do) ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΚΣΙΜΟ,ΕΤΡΩΓΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑ (ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ) 3.5 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΚΑΦΕΔΕΣ,ΚΣΕΝΥΧΤΙΑ,junk food,ΓΛΥΚΑ!!!ΔΕΝ ΛΕΩ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ BIG MAC KAI ΟΙ ΠΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΙΑ ΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΓΛΥΚΑ,ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΤΛ (ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΓΛΥΚΑ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΛΙΠΟΣ!ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ!!!!ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΑΦΟΡΗΤΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ?ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΕΚΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ?ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΕΦΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ hamster ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΚΜΙΜΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΟΡΟ,ΚΟΛΥΜΠΙ Η ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΤΛ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΖΩΗ!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΚΣΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΖΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ!ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ!ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ!
Σχόλιο από: τανια στις 2008-12-20 02:18:45
ολες οι γυναικες εχουν........χαλαρωστε
ακομα εναν παραγοντας που προκαλει κυτταριτιδα ειναι το στρες οποτε χαλαρωστε κ απολαυστε τη ζωη κανεις τελειος.νομιζεται τα μοωτελε δεν εχουν; εχουν δει τα ματακια μου.....αν και 20 πριν ενα χρονο εκανε την εμφανιση της στα ποδαρακια μου .ολοι μου ελεγαν πως εισαι ετσι βαλε κανα κιλο (49 ημουν κ 167υψος)κ μεσα σε ενα χρονο πηγα 59 με αποτελεσμα κυτταριτιδα
Σχόλιο από: ΖΟΙ στις 2008-12-22 05:31:45
ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
:? ΕΙΜΑΙ 22 Κ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΣΩΜΑ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΧΩ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ Μ'ΕΝΟΧΛΕΙ.Κ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΞΕΙ.ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟ Κ ΟΜΟΡΦΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ Κ ΛΙΓΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΜΩΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ.ΣΥΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΓς ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΛΑ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 80%ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.ΕΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΒΛΕΠΩ Κ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ.ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΕΙ ΑΓΟΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΛΕΣ...........ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!!!! 
Σχόλιο από: basiliki στις 2008-12-23 09:58:26
?
:roll γεια σε ολες κ καλες γιορτες! 
ειμαι 25 χρονων 1.67 59 κιλα.με κυτταριτιδα .εχασα σχετικα προσφατα με την βοηθεια διαιτολογου 10 κιλα. 
παω γυμναστηριο (διαδρομο,ελιπτικο,στεπ)8 ωρες την βδομαδα. 
μακαρι ολοι οι ανδρες δεν ηταν στραβοι. 
εγω θελω να αγγιξω το τελειο ετσι για το γαμωτο. 
διαβασα ολα οσα γραψατε!! 
το συμπερασμα που εβγαλα ειναι απο αθλητισμο το καλυτερο ειναι η κολυμβηση κ το power plate. 
απο κρεμες η elancyl. 
ασφαλως φρουτα κ νερο ,σαλατες. οχι λιποι κ τα κλασικα.  
εχετε κατι αλλο να προσθεσετε?ε Γωγω [που πιστευω οτι εχεις κανει τα περισσοτερα κ εισαι αξια σεβασμου] ?  
ε ελενα [που σε βλεπω πολυ ισσοροπημενη] ? 
ε stelinio? 
ε Αφρο? 
ε κοριτσια??? 
εγω λεω να κανω [εκτως απο αυτα ] και μεσοθεραπεια.ξερετε κατι? 
 
 
 
 
Σχόλιο από: geo στις 2008-12-29 00:49:32
mhn kaneis meso8erapeia..exw diabasei apo allh istioselida oti xanabgainei k einai tsampa ta lefta ola einai 8ema xronoy..mono gymnastikh k diatrofh!!kala mhn nomizeis oti egw kanw alla etsi lene!!exw faei ena swro glyka twra stis giortes!! :eek
Σχόλιο από: geo στις 2008-12-29 00:49:37
mhn kaneis meso8erapeia..exw diabasei apo allh istioselida oti xanabgainei k einai tsampa ta lefta ola einai 8ema xronoy..mono gymnastikh k diatrofh!!kala mhn nomizeis oti egw kanw alla etsi lene!!exw faei ena swro glyka twra stis giortes!! :eek
Σχόλιο από: ele στις 2009-01-06 16:35:35
loipon eimai gimnastria prosexw se simia ipervolis tn diatrofi m 6 mines tn xrono k 6 mines ligo ligotero.mexri k fetos dn eixa ksespasmata se glika k otan evaza 3 4 kg tn xeimwna dn ekana idiaiteri kitaritida isa isa benan wraia.eixa olo tn xrono ena sfikto wraio kormi logo k prwtathlitismou.alla fetos aptn noemvrio prwti fora ektos tou oti evala 5 kg exw tromera ksespasmata s akatapaysti katanalwsi glikwn.k m kathimerini poly gimnastiki xwris n kapnizw n pinw stala alkool k n ksenixtaw mono apta ipervolika glika ekana kitaritida tosi pou elega ama kanw tha aytoxtonisw.mepiase krisi.logo epagelmatos exw tropo n tn xasw sxetika eykola k xwris n ksanaafethw alla thelw n simvoulepsw oti ola st metro tous dn tha kanoun kanena kako ola epitrepontai 1 fora stis 10 meres k ena gliko k ligo alkool an einai amesi anagi k mia fora tiganita ftanei n einai st oria tou metrou.alla panw apola estw 2 meres tn vdomada ligo gimnastiki kanei kalo.koritsia apofeygete t ksespasmata eite apo steriseis eite apo stres gt ola tha fanoun ksafnika k tha pelagwsete..kali epitixia s oles oses prospathoume.. y.g.eimai 21 xronwn 1.72 60kg twra 55 t poly t kalokairi k asxoloume m t fitness ginekwn :)
Σχόλιο από: στις 2009-01-10 14:17:41
;) :p
Σχόλιο από: rita στις 2009-01-10 14:21:59
εχω ακουσει οτι το μασαζ με χοντρο αλατι κανει καλο. μετα το μπανιο σε βρεγμενο δερμα και με κινησεις προς τα πανω.
Σχόλιο από: στις 2009-01-12 11:22:56
Μαλακιες!!!! Σωστη διατροφη και κανενα προβλημα!!! Και μην ακουω κατι βλακειες απο τους ανδρες της παρεας, γιατι δεν νομιζω να σας αρεσουν οι γυναικες γεματες κυτταριτιδα και ψωμακια :roll
Σχόλιο από: ντινα στις 2009-01-16 08:29:44

μηπως φταιει η κρυμμενη ζαχαρη στα προιοντα και τα συντηριτικα
Σχόλιο από: ΓΕΩΡΓΙΑ στις 2009-01-19 06:43:45
ΝΑΙ,Ε?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!!!ΠΑΝΤΩΣ(ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ)ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΝΟΙΑΖΕΙ Κ ΤΟΣΟ.ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ!ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΛΙΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥΛΑ...ΚΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.Κ ΓΩ ΔΙΝΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΦΕΤΟΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Κ ΓΙΑ ΟΛΕΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ :p !!!!
Σχόλιο από: στις 2009-01-19 06:45:02
ΕΝΝΟΩ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
Σχόλιο από: ΣΟΦΙΑ στις 2009-01-21 12:47:20
DON'T PANIC
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 12-13 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΚΡΕΜΕΣ-ΜΑΣΑΖ ΚΤΛ...ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ( ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...) ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ... :grin ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΚΑΚΟ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΛΑΤΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΡΗ ΓΙΑ ΓΛΟΥΤΟΥΣ-ΜΗΡΟΥΣ,ΝΕΡΟ 2ΛΙΤΡΑ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ CELEBRITY ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΕΑΜ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ... :)
Σχόλιο από: ΦΩΤΕΙΝΗ στις 2009-01-25 06:07:13
ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
:upset :sigh ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ................. :?
Σχόλιο από: seirina στις 2009-01-30 09:42:42
min sas pianei panikos!kaneis den einai teleios,akoma k ta prootupa mas exoun ateleies...agapa to soma sou opos exei...!  
 
 
 
;) javascript:ac_smilie(';)')
Σχόλιο από: stavrou στις 2009-01-31 14:11:41
loipon ego eimai 21 xronon 55kila k eimai 1.63 .ton teleftaio xrono kano sustimatika gumnastiki kathe mera me programma.me diatrofi k polu diadromo k varh exo kataferei na veltioso simantika to soma mou.to thema einai oti exo kuttaritida i opoia de fevgei..dokimasa kremes k pino nero k tsai opos mou eipe k i gymnasria tou gmnasthriou pou pigaino.de mou aresei katholou pou de fevgei me tipote i kuttaritida k me enoxlei polu giati oti k na kano pali to soma mou dixnei asximo.dokimasa k kremes oi opoies den eixan apotelesma...den exo pia kouragio k nomizo oti tha paratiso tis prospatheies...an kserei kapoia kati parapano as me voithisei... :x :( :x
Σχόλιο από: στις 2009-02-01 01:34:03
:sigh :p :zzz
Σχόλιο από: MISS στις 2009-02-02 03:27:58
?
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΟ LIPTON LINEA?ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ..ΕΙΔΑΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΥΤΟΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩΚΙΜΑΣΩ...... :roll
Σχόλιο από: euh στις 2009-02-02 10:34:29
emm
3erw gw na t kanw ola auta alla mia erwthsh an dn trww ola auta:/ ti th trww???? :roll :?
Σχόλιο από: μαριζα στις 2009-02-03 04:56:58
προς ΜΙSS
τα lipton linea ειναι πραγματικα πολυ καλα. πινεισ 2 κουπες την ημερα κ βλεπεις διαφορα σε μια βδομαδα. φευγει το φουσκωμα κ νιωθεις σαν να εχεις χασει κιλα..παρ'ολα αυτα καλυτερα να πινεις φρεσκο τσαγακι του βουνου που εχει φυσικα αντιοξειδωτικα και οχι παρασκευασμα απο εργοστασιο.. ;) :)
Σχόλιο από: ΡΕΝΕ στις 2009-02-05 02:17:02
RELAX TAKE IT EASY...!!
eimai 23..den eixa ixnos koitaritidas kai prin apo 5 mines peripou..tsoup emfanistike ksafnika..!!kai aplwnetai se gloytoys kai podia..!!apo tote poy arxisa na douleuw stin trapeza..(kathistiki zwi kai fagito..oti brw brosta mou)ax..ax :sigh..Kai pwtaw pws na sinexisw to gimnastirio otan teleiwnw kathimerina stis 6..??ee??pws..??pou meta sernomai..!!Tespa koritsia mia einai i lisi!!GIMNASTIKI..!kai kyriws diadromo! :) kisses...
Σχόλιο από: ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ στις 2009-02-05 15:17:05
KORITSIA K EGW EXW DOKIMASEI POLLA PARA POLLA!!!PLEON GUMNAZOMAI SUSTHMATIKA,PHGAINW DHL KA8E MERA EKTOS S-K 
K BLEPW APOTELESMA K SE KILA K KUTTARITIDA!!!KANW POWER PLATE K BOH8AEI PRAGMATIKA K STH KUTTRITIDA HDH APO TH 3H EPISKEPSH
Σχόλιο από: ANNA MARIA στις 2009-02-05 15:18:11
AA...KSEXASA!!!8A H8ELA KAMIAKREMOULA?KSEREI KAMIA TPT?
Σχόλιο από: 25sta26 στις 2009-02-06 16:08:31
Γεια!:) Εγω εχω να παραθεσω την εξης εμπειρια: Κυτταριτιδα εμφανισα πρωτη φορα προ εξαμηνου, οταν λογω ενος ατυχηματος επρεπε να μεινω στο κρεβατι σχεδον δυο μηνες και μαλιστα χρησιμοποιουσα ελαχιστα το ενα ποδι. Οποτε λογω της -αναγκαστικα- καθιστικης ζωης εμφανιστηκε η κυρια Κ... Το αξιοσημειωτο ειναι ομως οτι απο τοτε που αρχισα να την αντιμετωπιζω συστηματικα (κρεμες, ιδιοχειρο μασαζ, γυμναστικη) εχω παρατηρησει αισθητη μειωση μονο στο ενα ποδι :eek , ενω σ'εκεινο που που ειχα υποβαλει σε διμηνη ακινησια η κυτταριτιδα ειναι πολυ πιο εντονη!! Αρα καλως η κακως, ισως να μη μπορουμε να εμποδισουμε την εκδηλωση της κυτταριτιδας αν το'χουμε στο μεσογειακο μας DNA να μας συμβει, αλλα μπορουμε σιγουρα να καθυστερησουμε η να περιορισουμε την εμφανιση της με την ασκηση... Δε λεω κατι καινουριο, το ξερω, απλα εφιστω την προσοχη σε οσες μας δεν εχουν ακομα το αγχος της κυτταριτιδας :) Ξεχυθειτε στα παρκα και γυμναστειτε! :grin
Σχόλιο από: didi στις 2009-02-07 06:04:22
koritsia mhn xanete thn ypomonh sas!
prin apo duo mhnes peripou mphka gia prwth fora edw sto blog psaxnontas tropous na antimetwpisw thn kuttaritida pou edw kai ena xrono exei kanei thn emfanish ths. omologoumenos einai duskolh h maxh. egw eimai 23 1.68 kai 53 kila. kuttaritida den eixa pote. ton teleutaio 1.5 xrono exw mia sovarh sxesh.to agori mou latreuei to faghto me apotelesma na ka8e mera meshmeri vraduna asxoloumaste me to ti 8a fame!kila eutuxws den phra.isws 1.5 kilo giati den etrwga posothtes.h kyttaritida omws hr8e apo thn kakh diatrofh.e den ginete o allos na trwei souvlakia kai snitsel kai esu na koitas!edw kai duo mhnes loipon apofasisa na prospa8hsw na thn katapolemhsw.exw xekinhsei kalh diatrofh me frouta, laxanika (epidh den einai eukolo na ka8arizeis kai na trws frouta olh mera egw pinw ena knor vie kai trww epipleon kai kana frouto kai mia salata) futikes ines opws einai ta dhmhtriaka fitnees mazi me gala me xamhla lipara, giaourti 2%(ta galaktokomika kanoun kalo sth katapolemish ths kuttaritidas)psaria pshta kai kotopoulo fileto pshto me prasines salates.pinw episis louiza kai prasino tsai ka8e mera kai polu nero.den exw valei sto stoma mou zaxarh, exw kopsei ton kafe kai exw ellatwsei to tsigaro kai to alati. den exw prolavei akoma na gumnastw logw eleipshs xronou alla skeftomai na xekinhsw kai ligh gumnastikh siga siga.xrhsimopoiw ka8hmerina kai mia krema kata ths kuttaritidas.oxi kamia akrivh apo autes tou souper market.isws otan plhsiazei to kalokairi na agorasw mia pio akrivh.epishs kanw kai apolepish me mia loufa. ta apotelesmata hdh exoun arxisei na fainontai.to exw rapsei vevaia ligaki to stoma mou alla den peinaw kiolas.apla exw allaxei tropo diatrofhs.einai duskolos o agwnas kai ta apotelesmata den fainontai apo thn arxh.otan omws arxisoun na fainontai perneis kouragio kai sunexizeis.den einai toso duskolo oso fainetai giati meta apo ligo suni8izeis sthn kalh diatrofh kai den sou leipoun oute ta souvlakia oute oi pitses.allwste einai kai 8ema ugeias.niw8eis euaixia kai eisai gematos energeia.akomh kai to derma allazei ufh kai ginete pio lampero kai enudatwmeno.mhn to vlepete loipon san katanagastiko ergo gia thn katapolemishs mono ths kuttaritidas alla gia olo to swma thn ugeia kai ton organismo.mhn apelpizeste loipon sunexiste kai ola 8a pane kala!egw pleon den pisteuw oti 8a epistrepsw sto palio mou diatologio akoma ki an vlepw to filo mou na trwei souvlakia :grin xairomai kai pou to phra apofash nwris giati alliws se ena xrono apo twra 8a hmoun xontrh kai xwris agori. kalh epituxia se oles! :)
Σχόλιο από: στις 2009-02-08 04:20:47
:p και κανοντας ολα αυτα νομιζεις οτι θα φυγει??? χαχαχαχχαχαχα!!!!!!!!
Σχόλιο από: ioannnaaaaaaa... στις 2009-02-08 11:00:20
koritsia molis egine emfani k se mena i kitaritida...heeeeeelp!!!!!!prospatho me poli gumnastiki,taekwondo k poli nero na tin eksafaniso mexri to kalokairi...gt alios ti kanoume... :? :grin
Σχόλιο από: ioannnaaaaaaa... στις 2009-02-08 11:00:22
koritsia molis egine emfani k se mena i kitaritida...heeeeeelp!!!!!!prospatho me poli gumnastiki,taekwondo k poli nero na tin eksafaniso mexri to kalokairi...gt alios ti kanoume... :? :grin
Σχόλιο από: RENE στις 2009-02-08 22:33:06
elancil
kalimera..xrisimopoiw tin ELANCIL..(3 meres tora)exw akousei oti einai poli kali...an kserete gia auti tin krema sent me..
Σχόλιο από: τζινα στις 2009-02-09 02:45:48
nivea
:) κοριτσια nivea 3 φορεσ την ημερα και ολα θα ειναι τζι τζι.ουτε εγω το πιστευα μεχρι που το δοκιμασα δεν μπορουσα να κοψω φαγητα και τα αλλα γιατι ηδη ειμαι πολυ αδυνατη και θα γινομουν χαλια αλλα η κρεμα βοηθησε πολυ,ελπιζω να εχετε τα ιδια τελεια αποτελεσματα με μενα. 
Σχόλιο από: didi στις 2009-02-11 13:59:04
den xerw gia sena pou mou ekanes to sxolio pio panw kai den exeis onoma.pantws mesa stous 2 mhnes hdh mou exei exafanistei! 
pleon kanw apla sunthrhsh me mia krema. 
vlepeis kapoies gunaikes einai pio tuxeres apo alles.exoun kalutera gonidia mallon. 
kalh sunexeia sthn prospa8eia se oles.ki oso gia tis duspistes as meinoun me thn kuttaritida kai to perito lipos.to kalokairi einai konta...
Σχόλιο από: στις 2009-02-15 07:28:19
:upset :zzz
Σχόλιο από: amely στις 2009-02-18 11:45:06
antisullhptika
pairnw kana xrono antisullhptika k d eixa parei xampari oti prokaloun kuttaritida! twra to diavasa k exw frikarei entelws! se ti xroniko diasthma arxizei h epirroh tous? kala egw ta kovw amesws me auta pou akouw!! ta yasmin pairnw, exei n kanei k me th marka fantazomai e? 
eimai 20 xronwn k gumnazomai.k pinw polu nero.na arxisw thn prolhpsh me kremes ktl apo twra pou einai nwris?
Σχόλιο από: αντρια στις 2009-02-23 04:09:07
αχ
υπαρχει γυναικα χωρις κυτταριτιδα,οεο?
Σχόλιο από: nena στις 2009-02-24 02:10:28
help
geia sas!em ego den exo kitaritida alla lipakia.auta pos feugoun?
Σχόλιο από: nena στις 2009-02-24 02:10:45
help
geia sas!em ego den exo kitaritida alla lipakia.auta pos feugoun?
Σχόλιο από: elenaa στις 2009-02-24 02:55:40
pia krema ein kaliteri?
guys exo berdeutei! pia krema einai kaliteri? 
H ELANCYL,H NIVEA GOODBYE H MIA TIS GARNIER ? 
HELP!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x
Σχόλιο από: dimitra @ στις 2009-02-25 00:59:05
kuttaritida
kante masaz me to kafe espresso.pou mainei otan trabas ton espresso!tha deite!!
Σχόλιο από: dimitra @ στις 2009-02-25 01:02:31
kuttaritida
kai nero polu.epishs nakanete masaz me sapouni apo fukia mou exoun pei oti feugei arketa h kuttaritida.
Σχόλιο από: στις 2009-02-25 01:03:20
:) :) :) :) :)
Σχόλιο από: tzia στις 2009-03-05 03:43:27
eleoooooooooooooos!!
akouste n deite... egw dn eixa alla liga patatakia,ligi pitsa k liga anapsiktika arkousan g n paratirisw stn ka8reuti m tn kittaritida..dn eixa pote..gt a8loumai..alla dn 3erw t n kanw gia n figei.. prospa8w pleon m igeiini diatrofi k ximous k dn simmazeuetai m tpt... i prospa8eia omws metraei!! pantws t kalokairi an dn exei figei egw paw bouno!!! 8)
Σχόλιο από: hli στις 2009-03-08 13:54:44
eimai 24 k 1,64 k 55 kila statheri gia xronia twra mazi me kittaritida pada... prospathw na ellatwsw to fagito.. alla menw sti prospathia..!! san thauma ksakinisa olos tixaios to perpatima k thauma.. mou aresei...!!! to teleutaio kairo psaxnw gia plastikous..!! kserete an feugei me lipoanarofisi? i me kapoia alli methodo?? thelw posdipote na figei... den iparxei mera pou na min to skeftomao.. mou exei ginei emonei? kserete kanana kalo giatro.. thelw na to sindiasw kiolas kai me plastiki stithous.! kamoia protasei.??????
Σχόλιο από: στις 2009-03-17 02:17:30
Συμπέρασμα...
ο,τι έχει κανείς...καλό είναι...!!! :p :p :p
Σχόλιο από: maria lollypop στις 2009-03-17 05:53:14
kyttapitida
re pedia telika o kafes kanei kyttaritida i oxi?
Σχόλιο από: elena στις 2009-03-20 09:25:08
koritsia min masate!!!!me prospathia olaa ginontai...loipon sumvouli mou polu nero ,kremoula kai gymn...i mesotherapia voithaei polu .exw kanei..tin eksafanizei... kostizei omws...kai i lupolusi kanei thaumata.. kali epituxia se oles:)
Σχόλιο από: hli στις 2009-03-21 12:40:52
i lipolisi ennoeis?? lipoanarofisi? skeftomai sovara na kanw! i mesotherapia mou eipan oti den einai kali..prepei na tin kaneis gia mia zwi! ti lete gia lipoanarofisi?
Σχόλιο από: MARAKI στις 2009-03-22 10:30:35
ΕΧΘΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
KORITSARES.....ypomonh kai upomonh h kuttaritida 8a fugei 8elei den 8elei.eimai 18 kai antikroisa ta mpoutakia m h kalutera tis mpotares m.entaksei to 8eama den m arese kai polu..sthn skepsh loipon oti se 3 mhnes 8a kanw mpanaki mprosta se allous..FRIKARA..alla edw kai mia vdomada exw arxisei diatrofh kai treksimo..an den 8elete na xalasete to programma sas efarmoste to me files sas..PISTEPTE ME 8a FUGEI....TREXONTAS DEN EINAI STO XERI THS filakia kai mhn ta paratame..
Σχόλιο από: Ασπα στις 2009-03-22 13:26:58
δυσκολαααααααα
Δεν φεύγει και τόσο εύκολα!!! Είμαι 24 και την απέκτησα στο 3ο έτος... Έχω στους μηρούς και στους γλουτούς δοκίμασα και κρέμες και .... τζίφος. δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια να πάω γυμναστήριο γιατί δουλεύω πάρα πολές ώρες, όμως περπατάω 1 ώρα κάθε μλερα! Στο φινάλε αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω...
Σχόλιο από: anna στις 2009-03-22 14:06:07
TI AGXOS KI AUTO!
swsta ola auta!praksh na dw pws tha ginou.menw monh mou kai to programma ths hmeras se sundiasmo me thn sxolh duskoleuomai na kanw mia pio swsth diatrofh!NERO KAI OXI JUNK FOOD exw na pw sthn telikh!!!kai spiti na mhn eimaste.filakia!!
Σχόλιο από: balloon στις 2009-03-23 07:35:51
heeeeelp........
εχετε να μου προτηνετε καμια κρεμα? εχω δοκιμασει τις vichy και δεν κανει τιποτα φοβαμαι μηπως με τις κρεμες το προβλημα μου μεγαλωσει απαντηστε μου σας παρακαλω.ευχαριστω.
Σχόλιο από: balloon στις 2009-03-23 07:37:03
heeeeelp........
εχετε να μου προτηνετε καμια κρεμα? εχω δοκιμασει τις vichy και δεν κανει τιποτα φοβαμαι μηπως με τις κρεμες το προβλημα μου μεγαλωσει απαντηστε μου σας παρακαλω.ευχαριστω.
Σχόλιο από: Τζό στις 2009-03-23 10:31:20
ΑΜΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
:roll ΑΧ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ???ΤΕΣΠΑ.. 
ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 22 55ΚΙΛΑ Κ 1.64...ΔΥΣΤΥΧΩΣ Δ Θ ΠΩ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ,ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ...ΤΟ'ΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ..{ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΚΥΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΩΘΗΚΕΣ Κ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΜΟΝΕΣ(FUCK)}...ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ,ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ,ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ(ΛΟΓΟ ΚΟΙΛΙΤΣΑΣ) Κ ΚΑΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΒΑΡΗ..ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΛΙΠΗ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΑΠ'ΕΞΩ, ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ,ΓΛΥΚΑ 1 ΚΑΘΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ(ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕΟΥΝ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ)...ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ "ΜΗ ΤΙΣ ΠΕΡΝΕΤΕ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ...Κ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΗ ΚΑΘΕ ΚΡΕΜΑ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ..ΓΙ'ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ Κ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ..ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΑΣΚΗΣΗ-ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.. ΕΠΙΣΗΣ Κ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΠΟΙΑ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Κ ΓΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΚΤΛ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ Κ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ..ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΜΟΙΟ ΜΟΥ ΦΥΛΛΟ ΠΩΣ ΣΠΑΝΙΩΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ Κ ΣΤ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΧΑΝΩΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ..ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ Κ ΟΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Κ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ..ΔΙΑΤΡΟΦΗ+ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ..Κ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!
Σχόλιο από: στις 2009-03-28 05:47:03
τελικα καμια μας δν την εχει αποφυγει........κριμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Σχόλιο από: στις 2009-03-28 05:47:06
τελικα καμια μας δν την εχει αποφυγει........κριμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Σχόλιο από: στις 2009-03-30 08:35:51
κοριτσια
Σχόλιο από: στις 2009-04-01 01:19:20
xerei kaneis poso kostizi h lipoanarofisii? :? :?
Σχόλιο από: ντουλινα στις 2009-04-01 04:27:18
αν συνειδητοποιούσαμε....
μαλλον κανεις μας δεν συνειδητοποιεί πόσο πιο σοβαρά προβλήματα κυκλοφορούν γύρω μας...ναι μεν ειναι ενα πρόβλημα αλλα ψυχραιμία.υπάρχουν όντως θέματα υγείας που δεν θαθελε κανεις να εχει και τοτε θα παρακαλούσαμε να έχουμε εστω και λιγη κυταρρίτιδα... :sigh
Σχόλιο από: ντουλινα στις 2009-04-01 04:31:24
μην μενετε στα επιφανειακα...
φυσικα και μετράει η εξωτερική εμφάνιση....αλλα ψαχτείτε λίγο καλύτερα...οκ καλη διατροφή, γυμναστική,πολύ νερό και καλη ψυχολογία....όμως καντε και εξετάσεις αίματος να δείτε τι γίνεται...μέσα σας...όχι μονο γενικές αλλά και ειδικές......
Σχόλιο από: ντουλινα στις 2009-04-01 04:36:04
υπομονή...
μην πανικοβάλλεστε....και όσο για τις ειδικές εξετάσεις...πιστεύω να ξέρετε...hpv hiv κτλ.προσοχή...πρόληψη=το καλύτερο!ακόμα και η κυταρρίτιδα θα αντιμετωπιζόταν με την πρόληψη!!!!
Σχόλιο από: anna στις 2009-04-01 15:56:35
afiste ta koritsia!!
:upset yparxei tropos na kathesai k na fevgei apo moni tis? :) dikidi oi antres ti parapano exoun k den exoun kitaritida??? 
Σχόλιο από: ελισαβετ στις 2009-04-02 02:37:30
τι να κανω?
:sigh ειμαι 16!βεβαια ειμαι μικρη,η αληθεια ειναι οτι πορομενη με την γυμναστικη και μεχρι περσι ειχα το τελειο σωμα!αλλα δεν το εβλεπα και δεν με ενδιεφερε!οσο μεγαλωνω ομωσ με προβληματιζει!εχω ενα χρονο πινω τουλαχιστον 1,5 λιτρο κοκα κολα!δεν μπορω να πω οτι τρωω!το μονο σιγουρο ειναι οτι πινω ασταματητα κοκα κολα!και το κακο ειναι οτι ξαφνικα απο το πουθενα απεκτισα κυτταριτιδα!σε λιγουσ μηνες δλδ απο τοτε ποθ ξεκινισα να πινω αυτο το απαισιο αναψυκτικο!τωρα που πλησιαζει το καλοκαιρι δεν ξερω τι να κανω ωστε να φυγει!μια φορα την κοκα προσπαθισα να την κοψω χωρισ μεγαλο αποτελεσμα γιατι αρχισα να ξαναπινω εστω και λιγο!αλλα πιστευω πως θα μπορουσα να παχυνω εξαιτιασ της,εχε χαρη που παλι καλα μου αρεσει να γυμναζομαι αρκετα!και αυτο που με σοκαρε οταν το εμαθα ηταν οτι περιεχει 12 κουταλιες ζαχαρη ενα ποτιρη κοκα κολα!τοτε σκεφτικα ποση ζαχαρη εχω πιει ολουσ αυτους τουσ μηνες με την αλογιστη καταναλωση που εκανα στο ανθρακικο!τι να κανω????????????????????????????????καπως ξελαφρωσα τωρα που τα ειπα! :? :? :?
Σχόλιο από: hli στις 2009-04-02 03:41:31
telika kserei kamoia apo lipoanarofisi...?????? kai an nai pou ekane kai kostos..??


Μόνον εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να στείλουν σχόλια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή.

 
 
Home
Τοπικές Ειδήσεις
Πολιτιστικά νέα
Αθλητικά
_________________
Cinema
DVD
Μουσική
Τηλεόραση
Ταξίδια
Βιβλίο
Τεχνολογία
_________________
Σχέσεις - Ψυχολογία
Υγεία & Fitness
Ομορφιά
Μόδα
Ζώδια
_________________
NightShot
Nightlife - Έξοδος
Auto - Moto

Warning: Parameter 1 to modules_html::module2() expected to be a reference, value given in /home/imageproduction/rodostoday.gr/cms/includes/Cache/Lite/Function.php on line 92
Είσοδος
Ψευδώνυμο

Συνθηματικό

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Συνθηματικού;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφείτε τώρα!
Έχουμε 24 επισκέπτες σε σύνδεση

Warning: Parameter 1 to modules_html::module() expected to be a reference, value given in /home/imageproduction/rodostoday.gr/cms/includes/Cache/Lite/Function.php on line 92
Statistics
Μέλη: 6153
Άρθρα: 1164
Σύνδεσμοι: 7
Επισκέψεις: 9878375


Γίνετε συνδρομητές στο RodosToday
Page loaded in 0.075 seconds.