12 soccer
ΛΙΠΟΣ. ΚΑΨΤΕ ΤΟ!!! | Εκτύπωση |
Έχει γραφτεί από Κατερίνα Πετρίδη   
Tο σωματικό λίπος είναι βασικό δομικό στοιχείο των κυττάρων του οργανισμού. Tο ανθρώπινο σώμα χρειάζεται τη μικρότερη περιεκτικότητα λίπους για να ρυθμιστεί ο μεταβολισμός και η θερμοκρασία του σώματος και να δημιουργήσει μια προστασία για τα όργανα.

 Mία ορισμένη ποσότητα λίπους είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της καλής μας υγείας. Tο υπερβολικό σωματικό λίπος όμως έχει αρνητικά αποτελέσματα στην υγεία μας. Άλλωστε σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας παχυσαρκία είναι "η περίσσεια λίπους στο σώμα". Σ' ένα μέσο άνθρωπο το παραπάνω βάρος συνήθως ταυτίζεται με το επιπλέον λίπος. Ενώ λοιπόν το να χάνει κανείς βάρος είναι μία σχετικά απλή, σχεδόν, αλλά όχι απόλυτα, «μαθηματική» διαδικασία, που έγκειται στο να παίρνεις λιγότερες θερμίδες από όσες χρειάζεσαι, το να χάνεις βάρος μόνον από λιπώδη ιστό είναι κάτι αρκετά πιο πολύπλοκο. Η μείωση βάρους είναι μία άμεση ανταπόκριση του οργανισμού σε κάθε περίπτωση μειωμένης πρόσληψης θερμίδων ή αυξημένης κατανάλωσης. Όμως η μείωση αυτή μπορεί να επέλθει από μείωση λίπους, γλυκογόνου, νερού και μυϊκού ιστού - σχεδόν ποτέ δεν προέρχεται μόνον από μείωση λίπους.

Στατιστικά, με την οποιαδήποτε δίαιτα αδυνατίσματος, μόνο το 30 - 55% του χαμένου βάρους προέρχεται από ελάττωση του λιπώδους ιστού. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να χάσουμε 5, 10 ή παραπάνω κιλά αλλά να είμαστε περισσότερο πλαδαροί από ό,τι πριν, γιατί στα κιλά που χάθηκαν περιλαμβάνονται και αρκετοί μυς. Η απώλεια αυτή του μυϊκού ιστού, είναι ανάλογη των κιλών που χάνονται (όσο περισσότερα κιλά χαθούν τόσο αναλογικά περισσότερος μυϊκός ιστός θα απολεσθεί), αντιστρόφως ανάλογη της διάρκειας της δίαιτας (με τις γρήγορες δίαιτες χάνεται περισσότερος μυϊκός ιστός), άμεσα εξαρτώμενη από τις συνθήκες σωματικής δραστηριοποίησης και τις γενετικές καταβολές (χαρακτηριστικά) του ατόμου.

Η πιθανή απώλεια μυϊκής μάζας μπορεί να περιοριστεί με την κατάλληλη γυμναστική με αντιστάσεις και την ανάλογη διατροφή. Τα άτομα που δεν ακολουθούν εξτρεμιστικές δίαιτες αλλά «ποιοτική» διατροφή και ασκούνται συστηματικά αλλά χωρίς υπερβολές, αυξάνουν τις πιθανότητές τους να χάσουν περισσότερο λίπος από ό,τι μυϊκό ιστό ή νερό.

Η μείωση του σωματικού λίπους σπάνια μπορεί να ξεπεράσει το 0,5 έως 1 κιλό την εβδομάδα. Από ένα σημείο και μετά ο ρυθμός απώλειας μπορεί να μειωθεί περισσότερο ή το ποσοστό λίπους να σταθεροποιηθεί.

Επιτάχυνση της απώλειας λίπους, μέσα όμως στα φυσιολογικά γενετικώς καθορισμένα πλαίσια, μπορεί να επιτευχθεί : 

  με τα μικρά και συχνά γεύματα,

την ισορροπημένη και χωρίς υπερβολές πρόσληψη των θρεπτικών συστατικών,

την τακτική άσκηση,  την γενικότερη αύξηση των σωματικών δραστηριοτήτων και την αύξηση της αερόβιας ικανότητας (πρόσληψη και κατανάλωση οξυγόνου).

Το ποσοστό της απώλειας βάρους από τον λιπώδη ιστό καθώς κι ο ρυθμός της ημερήσιας απώλειας του, καθορίζεται από την ποσότητα του συνολικού σωματικού λίπους, από το ημερήσιο θερμιδικό έλλειμμα, τη σύνθεση των τροφών που χρησιμοποιούνται στη διαιτητική αγωγή, τον τύπο προπόνησης και την εκλογή του κατάλληλου χρόνου για το κάθε γεύμα σε σχέση με τις ανάγκες του σώματος για ενέργεια. Για να χαθεί σωματικό βάρος πρέπει να μειωθεί η συνολική θερμιδική πρόσληψη, να αυξηθεί η συνολική κατανάλωση και, θεωρητικά, να αυξηθεί ο μεταβολικός ρυθμός (οι υποθερμιδικές όμως δίαιτες μειώνουν την ταχύτητα του μεταβολισμού).

Στην πράξη, για να χαθεί λίπος, απαιτείται μία πλήρως ισορροπημένη διατροφή που να μη μειώνει το ρυθμό του μεταβολισμού και συστηματική προπόνηση που να αποτελείται τόσο από αναερόβιες όσο κι αερόβιες δραστηριότητες, σε διαφορετικές ώρες της ημέρας ή διαφορετικές ημέρες της εβδομάδας με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνεται διαφορετική έμφαση σε διαφορετικές περιόδους. Αν το σωματικό σας βάρος είναι μεγαλύτερο από το φυσιολογικά αποδεκτό θα πρέπει να ακολουθήσετε υποθερμιδική δίαιτα ώστε να χάσετε τα περιττά κιλά (πάντα σε συνδυασμό με ειδική γυμναστική). Αν το σωματικό σας βάρος είναι κοντά στο φυσιολογικά αποδεκτό ή δεν θέλετε να χάσετε κιλά, αλλά θέλετε να μειώσετε το σωματικό σας λίπος, θα πρέπει να συνδυάσετε τουλάχιστον τρεις παράγοντες:

1) Ειδική διατροφή για κινητοποίηση του υποθηκευμένου λίπους
2) Ειδική προπόνηση για διατήρηση - αύξηση της μυϊκής μάζας και καύση του λίπους
3) Ειδικά συμπληρώματα για την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας διατροφικών ελλείψεων.

 

Κατερίνα Πετρίδη

Διατροφολόγος

Στείλτε email με τις απορείες σας στην διατροφολόγο μας 

Σχόλιο/α
Σχόλιο από: Nikos στις 2006-09-14 02:01:33
Einai alithis oti....
oi kaliteres dietes mionoun tin proslipsi idatanthrakon ???
Σχόλιο από: ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ/ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ στις 2006-09-27 04:30:12
ΠΡΟΣ ΝΙΚΟ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΦΑΓΙΑΣ, (ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΣΥΤΑΤΙΚΟ, ΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΙΝΙΚΕΣ), ΤΗΣ ΛΑΧΑΝΟΣΟΥΠΑΣ, ΤΟΥ ΑΤΚΙΝΣ Κ.Λ.Π. ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑ. 
ΕΣΥ λοιπόν θα πρεπει να γνωρίζεις ότι μία από τις σημαντικότερες παραμέτρους της υγιεινής διατροφής είναι η ποικιλία. Καμία τροφή από μόνη της δεν μπορεί να αποτελέσει το αποκλειστικό διαθρεπτικό μέσο για επαρκή σίτιση. Η φύση άλλωστε είναι η πρώτη που διδάσκει αυτόν τον κανόνα, δίνοντας στις τροφές ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως οσμή, χρώμα, γεύση και προκαλώντας έτσι τον άνθρωπο να διαλέξει από μια μεγάλη ποικιλία τροφών. Μην φοβάσε λοιπόν να συνδυάσεις την πρωτεΐνη με τον υδατάνθρακα (άμυλο), δηλαδή το κρέας με το ρύζι ή την πατάτα ή το μακαρόνι ή τον πουρέ. Μάλιστα θα πρέπει σε κάθε γεύμα σας να υπάρχει αυτός ο συνδυασμός για 2 σημαντικούς λόγους: 
o Ο υδατάνθρακας (άμυλο) έχει πρωτεινο-προστατευτικές ιδιότητες ως προς την πέψη και την απορρόφηση της τροφής. 
o Δεν είναι δυνατόν να στερείσε μια ζωή την νόστιμη κοκκινιστή ή λεμονάτη πατατούλα δίπλα από το κρέας!!!  
Συμπέρασμα των παραπάνω, είναι ότι αυτό που μας προσθέτει επιπλέον κιλά, δεν είναι αυτός ο συνδυασμός αλλά ο τρόπος μαγειρέματος των φαγητών σας. Με λίγα λόγια η ποιότητα του φαγητού (το πόσο λάδι θα χρησιμοποιήσετε (1κσ της σούπας/ άτομο είναι αρκετό) για την παρασκευή του. Γεγονός είναι ότι μερικές μέθοδοι μαγειρέματος είναι καλύτερες από άλλες ως προς τη μείωση του λίπους, των θερμίδων και της χοληστερόλης, ενώ συγχρόνως προάγουν τη θρεπτική αξία των τροφών), αλλά και η ποσότητα (δεν είναι δυνατόν μαζί με το κρέας και τις πατάτες να φάμε και ψωμί. Αυτό θα λέγετε πλεονεξία!!!). Μπορείτε απλά να αρκεστείτε σε ένα μέτριο κομμάτι κρέας με 4-5 πατάτες, σε συνδυασμό με μια πλούσια σαλάτα. Και πλήρες αλλά και χορταστικό σαν γεύμα!!!  
Οι δίαιτες που στερούνται υδατάνθρακες και περιέχουν πολλές πρωτεινες απλά επιφέρουν γρηγορότερη απώλεια βάρους (κύριως μυικού ιστού και όχι λιπώδους), αλλά ακόμα πιο γρήγορη ανάκτηση αυτού. 
Σχόλιο από: CHRIS B στις 2006-10-20 04:58:29

OYSIA KAI APOTELESMA :zzz
Σχόλιο από: Ανώνυμο στις 2007-02-28 09:56:50
Είμαι 56 κιλά και έχω ύψος 1,70.Νομίζω ότι έχω τα κανονικά κιλά για την ηλικία μου(16 χρονών) αλλά έχω τοπικό πάχος στην κοιλά και στα πλάγια τι να κάνω;Θέλω να τα χάσω.
Σχόλιο από: ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ στις 2007-03-01 03:28:31
ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 
Το λίπος σε συγκεκριμένα σημεία και όχι μόνο έχει να κάνει καθαρά με την διατροφή σου.  
Προσπάθησε να μειώσεις 1) το λίπος από την διατροφή σου (με λίγα λόγια αν καταναλώνεις σουβλάκια και πίτσες προσπάθησε να τα μειώσεις) και να έχεις ώς μοναδική πηγή λίπους το ελαιόλαδο αλλά τρόφιμα όπως τα λιπαρά ψάρια (ω3-ω6 λιπαρά οξέα-ευεργετικά για τον οργανισμό κ.τ.λ), και 2) την ποσότητα του γευματος σου διότι τις περισσότερες φορές η επιπλέον ποσότητα από αυτήν που χρειαζόμαστε, αποθηκεύεται ως λίπος στα σημεία όπου έχουμε προδιάθεση. Στην περίπρωση σου στην κοιλιακή χώρα. Επιπλέον φρόντισε τα γευματάκια σου να είναι μικρά και συχνά, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και τέλος να καταναλώνεις αρκετό νερό. 
αυτά όσον αφορά την διατροφή σου. Τώρα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καλό θα είναι να έχεις κάποια οργανωμένη φυσική δραστηριότητα που συμπεριλαμβάνει τόσο αερόβια (διάδρομο-ποδήλατο) όσο και αναερόβια άσκηση (βάρη και πολλούς κοιλιακούς).
Σχόλιο από: mina στις 2007-03-01 12:23:22
topiko paxos
καλησπερα. ειμαι 1.63 και 63 κιλα. παρολο που ο δμσ μου ειναι 'κανονικος' κ το πανω μερος του σωματος μου αδυνατο, εχω 'ψωμακια'. στο γυμναστηριο τι ασκησεις βοηθανε? ασκησεις για τα ποδια ειναι καλο να γινονται η μηπως φουσκωνουν κ αλλο τα ποδια?? ευχαριστω πολυ!
Σχόλιο από: ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΙΝΑ στις 2007-03-09 02:21:15
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΔΜΣ MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. 
1) ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ(ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΙΠΑΡΑ) 2) ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ, 3) ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΚΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΣΚΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥΣ.
Σχόλιο από: aggeliki στις 2007-03-13 23:53:39
kano dieta me dietologo exo xasi mono 2,50 kili kai felo na xaso alla 10 kilia kai exo kolisi kai den xano me tipota
Σχόλιο από: ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΓΓΕΛΙΛΗ στις 2007-03-15 02:24:21
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ 'ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ' ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΒΑΡΟΣ.  
ΕΦΟΣΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ 'ΚΟΛΛΑΕΙ' (ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΥΓΡΩΝ-ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΚΤΛ) , ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!!!Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΜΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΙΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙΣ.
Σχόλιο από: marianna στις 2007-03-20 08:59:29
ime 1.75 kai ime 75 kila...den ksero pos na ta xaso...ti na kano? :?
Σχόλιο από: ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ στις 2007-03-21 04:59:56
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ-ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΙΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΑΜΕ!!!ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ-ΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!!). ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΘΕΛΗΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!
Σχόλιο από: ανονυμο στις 2007-04-11 07:24:54
ειμαι 77κιλα και 13 χρονων τι να κανο?
Σχόλιο από: τάνια στις 2007-04-22 12:33:36
είμαι 28 χρονών ύψος 157 και βάρος 54 κιλά. θέλω να χάσω 4 κιλά και δεν μπορώ. πάσχω απο βουλιμία. παίρνω για το προβλημά μου φάρμακα. τα κιλά όμως δεν τα χάνω με τίποτε. γυμναζομαι καθημερινα για 1 ώρα. τι να κάνω?
Σχόλιο από: ΑΝΝΑ Κ. στις 2007-04-23 01:32:30
ΕΙΜΑΙ 29 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,68 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 68 ΚΙΛΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΝΩ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΓΡΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 5 ΚΙΛΑ. ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ.
Σχόλιο από: ΑΓΕΛΙΚΗ στις 2007-04-23 22:31:36
4 ΚΙΛΑ!!!
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 4 ΚΙΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ....ΤΙΠΟΤΑ!ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΠΑΧΑ ΦΡΟΥΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΛΑΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΚΑΙ "ΤΣΑΚΙΖΩ"ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΕΧΩ 1 ΚΙΛΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ!!!!ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ?ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2ο ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΘΥΜΑΜΑΙ 10 ΚΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΧΑΜΗΛΗ ΣΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ(ΤΟ ΠΟΛΥ 1000/ΗΜΕΡΑ)ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΜΟΥ?
Σχόλιο από: ΔΗΜΗΤΡΑ στις 2007-05-04 10:48:13
ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ
ΠΛΙΖΖΖ ΕΙΜΑΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ, ΥΨΟΣ 1,60 ΚΑΙ ΚΙΛΑ 50...ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΚΙΛΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??? 
:grin
Σχόλιο από: στις 2007-05-12 06:15:23
ειμαι 15 χρονων και 53 κιλα.παρολο που φαινομαι αδυνατη εχω κυτταριτιδα.εχω κοψει τελευταια τα λιπαρα,τρωω υγιεινα,πινω πολυ νερο αλλα τιποτα.τι αλλο να κανω???? :cry
Σχόλιο από: ΜΑΡΙΑ στις 2007-05-12 06:34:52
ΕΙΜΑΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ,53 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΥΨΟΣ 1,70.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΨΩΜΑΚΙΑ.ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ,ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ,ΠΙΝΩ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ???ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΥΣΕΙΣ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Σχόλιο από: Peri στις 2007-05-16 18:51:34
Ηρεμήστε!!!
Λοιπόν επειδή βλέπω οτι αγχώνεστε γενικά με το θέμα απώλειας βάρους ορίστε μερικά tips: 
Αν είστε γενικά αγύμναστοι και περιμένετε να γίνεται σαν τα μοντέλα με τους σιξ πακ κοιλιακούς ξεχάστε το!!!Αυτο μπορεί να επιτευχθεί σε μια 5αετία μεν αλλα με καθημερινή άσκηση και σκλήρή διατροφή δε. 
Το κυριότερο που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας αν είναι να ξεκινίσετε κάτι τέτοιο είναι η ψυχολογία σας.Πρέπει να συγκεντρωθείτε πολύ σε αυτό που κάνετε πράγμα πάρα πολύ δύσκολο.Είναι μια απόφαση πολύ δύσκολη που στην πορεία μπορείτε πολύ εύκολα να παρεκτραπείτε απο το σκοπό σας. 
Γνώμη μου:Ξεκινήστε με τρέξιμο (όχι σε γυμναστήριο αλλα έξω στη φύση) καθημερινά.Για να αποκτήσετε αντοχή τρεξτε μια απόσταση περίπου 5 km κάθε μέρα για μία εβδομάδα και την επόμενη καθόλου.Ξανατρέξτε την επόμενη και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα στην αντοχή σας. 
Αυτό είναι το κύριο όπλο στην απώλεια βάρους σε συνδιασμό με τις παραπάνω συμβουλές διατροφής. Όσοι παραπονιέστε οτι η πολύ κατανάλωση νερού δε βοηθάει έχετε εν μέρει δίκιο.Άν ο οργανισμός σας δεν έχει συνηθίσει το πολυ νερο δε το δέχεται εύκολα απότομα.Με το τρέξιμο ανοίγει ο μεταβολισμος σας και σαν συνέπεια χάνετε πολλά υγρα και θέλετε να τα αναπληρώσετε. 
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ποτε μη κάνετε αυστηρή δίαιτα και τρέξιμο μαζί.Μαζί με τα κιλά θα χάσετε και μυική μάζα!!!Προσπαθείστε να τρώτε μικρά γεύματα ανα 3 ώρες. 
Καλό είναι το πρώι μετα το ξύπνημα να κάνετε μερικές κάμψεις και διατάσεις.Πάρτε ένα μονόζυγο και προπονηθείτε.Είναι πολύ καλή άσκηση. 
Ασφαλώς καταλαβαίνω οτι για να γίνουν όλα αυτά θέλει πολύτιμο χρόνο ειδικά αν είστε μαθητές, φοιτητές εργαζόμενοι ή οικογενειάρχες. 
Το παν είναι να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και με λίγη επιμονή και πολύ θέλησε θα πετύχετε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. 
Καλή αρχή σε όσους πείστηκαν!!!
Σχόλιο από: μαρια στις 2007-05-18 08:52:22
είναι βλακείες!
Σχόλιο από: ΑΝΝΑ στις 2007-05-19 02:24:10
ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ
ΠΛΙΖ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!! :sigh  
ΕΙΜΑΙ 19ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ 1,62 ΥΨΟΣ ΖΥΓΙΖΩ 87, 700KG ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟ ΒΑΖΩ ΧΑΝΩ..... :roll ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?? :?  
ΕΥΤΙΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΧΩ ΜΙΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ!!!! :cry ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ :( ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ!!! 8) :grin ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ? Ε? :sigh :? :roll :x
Σχόλιο από: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ στις 2007-05-21 01:38:32
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΝΑ
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΝΝΑ ΤΟ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ: 
Εντόπισε τα σημάδια ή τα ερεθίσματα που σε οδηγούν σε πολυφαγία και μετατρέψε τα. Για παράδειγμα, εάν η πολυφαγία συμβαίνει συνήθως στην κουζίνα απόφυγε να τρώς στην κουζίνα και αντί για εκεί να τρώς μόνο στην τραπεζαρία. 
Μάθε ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος μιας μερίδας (χρησιμοποιώντας ζυγαριές, διαβαθμισμένα κύπελα ή μοντέλα τροφών) και κατανάλωνε μόνο αυτή την ποσότητα.  
Τρώγε αργά. Το τσιμπολόγημα σχετίζεται με βιαστική κατανάλωση τροφής. 
Τρώγε σε κανονικές ώρες γευμάτων. Το να χάνεις γεύματα, πεινάς γρήγορα και υπερβολικά και αυτό μπορεί να σε προδιαθέσει για τσιμπολόγημα. 
Απόφυγε τα επαναλαμβανόμενα σερβιρίσματα φαγητού. Στα γεύματα σέρβιρε το φαγητό σου και στη συνέχεια κρύψε το περίσσευμα προτού ξεκινήσεις να τρώς. 
Στα πάρτι κάθισε όσο πιο μακριά από τα φαγητά γίνεται. 
Προγραμμάτισε πριν από γεγονότα στα οποία αναμένεται υπερβολική θερμιδική πρόσληψη. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται να φάς πίτσα έξω με φίλους μπορεί να ελαττώσεις την πρόσληψη κατά τη διάρκεια της ημέρας ώστε να την αντισταθμίσεις. 
Περιόρισε την κατανάλωση οινοπνευματωδών (εάν πίνεις πολύ), διότι προσθέτουν θερμίδες και μπορεί να μειώσουν τον έλεγχο της συμπεριφοράς. 
ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!ΟΠΛΙΣΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!! 
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ!!!! 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΗ 
 
Σχόλιο από: ΑΝΝΑ στις 2007-05-23 02:13:34
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ!!! :grin ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΙΡΑΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ! :roll ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ :cry ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΞΩ ΦΑΓΗΤΟΥ !! ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ :upset ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΑΩ ΠΑΣΩ! :sigh ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΔΙΝΑΤΙΣΩ! :(
Σχόλιο από: Νάστα στις 2007-05-24 13:36:04
βελτίωση σώματος χωρίς μεγάλη απώλεια βά
Είμαι 16 χρονών 57 κιλά και ύψος 1,66.Κάνω για αρκετό καιρό δίατα και δεν είμαι καθόλου ευχαριστιμένη με το σώμα μου.Νοιώθω ακόμη χοντρή αλλά δεν θέλω να χάσω παραπάνω από 3 κιλά :x .Υπάρχει κάποιος τρόπος (διατροφής περισσότερο γιατί γυμναστική...) που να μπορώ να βελτιώσω το σώμα μου ΄χωρίς να χάσω παραπάνω από 4 κιλά?
Σχόλιο από: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ/ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ στις 2007-05-25 03:08:26
ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΑΣΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ???ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ???ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΦΙΞΕΙ!!! 
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ. 
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ...
Σχόλιο από: στις 2007-05-25 11:30:39
:x :sigh :sigh :roll :upset
Σχόλιο από: στις 2007-05-25 11:30:41
:x :sigh :sigh :roll :upset
Σχόλιο από: στις 2007-05-25 11:30:42
:x :sigh :sigh :roll :upset
Σχόλιο από: στις 2007-05-25 11:30:42
:x :sigh :sigh :roll :upset
Σχόλιο από: Ελενη στις 2007-05-28 13:04:14
ΒΟΗΘΕΙΑ
ειμαι 13 χρονων εχω υψος 1,60 και ειμαι 55 κιλα :sigh και εχω κυτταριτιδα :cry τι να κανω για να χασω την κυτταρυτιδα αλλα και λιγα κιλα??????????????
Σχόλιο από: Alexia στις 2007-05-29 14:02:57
χάπια και κρέμες?
Υπάρχει περίπτοση να υπάρχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα στο σώμα αν κάνω χρήση χαπιών αδυνατίσματος ή κάποια από τις κρέμες που μειώνουν πόντους?Αν ναι έχετε να μου προτείνετε καμοία? :?
Σχόλιο από: ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ/ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ στις 2007-05-29 23:46:23
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ
Πολλά προϊόντα αδυνατίσματος υπόσχονται θαύματα, αλλά θαύματα δεν γίνονται! Πρέπει πάντα να κάνουμε και εμείς προσπάθεια για να αδυνατίσουμε. Θυμηθείτε ότι τα πολλά από τα συμπληρώματα διατροφής δεν θεωρούνται φάρμακα, οπότε δεν ελέγχονται από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων) ούτε από τον EOΦ. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να είστε καλά ενημερωμένοι για το προϊόν και τη σύστασή του προτού το αγοράσετε!.  
 
Σχόλιο από: ΝΑΝΑ στις 2007-05-30 04:01:50
HELP ! ! !
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, 
ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΩ 15 ΚΙΛΑ, ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΧΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΟΣΕΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ? ΠΛΗΡΕΣ? ΕΙΜΑΙ 1,60 ΜΕ ΦΑΡΔΗ ΣΚΕΛΕΤΟ 88 ΚΙΛΑ! ! :cry :? :cry :cry
Σχόλιο από: ΤΟΥΛΑ στις 2007-06-12 01:38:18
ΕΙΜΑΙ 37 ΧΡΟΝΩΝ 94 ΚΙΛΑ ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΘΕΙ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΑΙΡΝΩ ΘΥΡΟΡΜΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΓΡ. - 150 ΓΡ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΕ ΧΑΠΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ( ΕΧΩ ΥΠΟΘΥΡΕΙΟΕΙΔΙΣΜΟ)
Σχόλιο από: ΑΓΓΕΛΙΚΗ στις 2007-06-12 04:51:45
ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! 
ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΕΙΑ???ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΥΓΙΖΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 52 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 55??????? 
10 ΜΕΡΕΣ "ΕΠΕΣΑ"ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ(ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ)ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΜΙΚΡΑ ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ)ΦΡΟΥΤΑ+ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ.Ε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ "ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ"ΕΦΤΑΣΑ 52 ΚΙΛΑ!!!!!ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑΠΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΟΛΑ ΑΜΥΛΟΥΧΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ 55!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 51(ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!!!ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ???
Σχόλιο από: Γιαννης στις 2007-06-20 07:33:00
Φιλη Αγγελική, το οτι εχασες αυτά τα κιλά με τρέξιμο και σε σχετικα μικρό χρονικό διάστημα δε σημαίνει ότι αυτό ήταν και πλέον δεν θα τα ξαναβάλεις... Αντίθετα, μόλις ο οργανισμός σου κατανόησε τη διατροφική σου αλλαγή και την αλλαγή γενικότερα στον τρόπο ζωής σου, εσύ του προκάλεσες ξανά σοκ!!! Το ποτό προσφέρει πολύ μεγάλες ποσότητες λίπους και συγκεκριμένα όσο μεγαλύτερη περιεκτικότητα έχει σε αλκοόλη, τόσο περισσότερο σε παχαίνει!!! Γι' αυτό λοιπόν με προσοχή και σε μικρές ποσότητες... Δεν αρκεί να χάσεις κιλά, πρέπει να προσπαθήσεις να τα διατηρήσεις με τον κατάλληλο τρόπο ζωής.
Σχόλιο από: Γιάννης στις 2007-06-20 07:36:01
Φίλη Τούλα, δυστυχώς θα πρέπει να απευθυνθείς σε ειδικό γιατρό και να μην ακούσεις τίποτα μη εγκεκριμένο από το Διαδίκτυο. Το πρόβλημα υγείας που έχεις είναι πολύ λεπτό και μπορεί να παρουσιαστούν επιπλοκές, γι'αυτό μην το ρισκάρεις, απλά συμβουλέψου τον προσωπικό σου γιατρό.
Σχόλιο από: στις 2007-06-20 08:49:46
:? ;) :grin :) :p :p :p
Σχόλιο από: ΑΓΓΕΛΙΚΗ στις 2007-06-22 00:10:27
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?!ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ Ε ΚΑΝΑ ΟΥΖΑΚΙ ΤΟ ΘΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ?1-2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ε?ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ(ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΙΑ)ΟΛΟ ΕΞΩ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΩΤΟ ΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΟΥΒΛΑΚΑΚΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ...Ε ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΕΓΚΡΑΤΙΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΗ ΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΝΙΩΘΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ!ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟΔΟΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?!ΑΥΤΑΑΑΑΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
Σχόλιο από: ΜΑΡΙΑ στις 2007-06-23 20:35:45
ΒΟΗ8ΕΙΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΙΜΑΙ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 1.65 ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΟ 60 ΚΙΛΑ.ΕΧΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΜΟΥ.Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΙΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 5KG TOΠΙΚΑ.ΓΙΝΕΤΑΙ?..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!!
Σχόλιο από: ΑΓΓΕΛΙΚΗ στις 2007-07-10 03:48:02
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ Κα ΠΕΤΡΙΔΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΔΗ,ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΕΙΔΙΚΗ"?ΠΧ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ,ΠΧ ΑΕΡΟΒΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΜΟΝΟ?ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑΘΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ. 
ΥΓ: ΕΙΜΑΙ 39 ΕΤΩΝ,ΥΨΟΣ 1,67,51 ΚΙΛΑ,ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ(ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ).
Σχόλιο από: στις 2007-07-27 10:46:29
8)
Σχόλιο από: Τούλα στις 2007-08-15 16:11:01
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΕΤΡΙΔΗ
Είμαι 18 χρονών, ζυγίζω 49 κιλά και έχω ύψος 1,67. Το βάρος μου αν δεν κάνω λάθος θεωρείται φυσιολογικό. Ωστόσο, νιώθω πολύ χοντρή και προσπαθώ να αδυνατίσω. Έχω μειώσει το φαγητό και κάνω υγιεινή διατροφή(δεν τρώω γλυκά, τηγανητά, κόκκινο κρέας, σάλτσες, έτοιμο φαγητό)όμως δεν έχω αποτελέσματα. Για ποιο λόγο?Τι μπορώ να κάνω?Τρώω πάρα πολλά φρούτα.Μήπως πρέπει να τα ελαττώσω?Πόσα φρούτα ενδείκνυται να τρώω?Σας παρακαλώ να μου απαντήσετε.
Σχόλιο από: στις 2007-08-23 13:37:12
:) :grin ;) 8) :p :roll :eek :upset :zzz :sigh :? :cry :( :x
Σχόλιο από: στις 2007-08-23 13:41:12
ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ
Σχόλιο από: ΄χριστινα στις 2007-08-26 10:33:54
κιλα
ειμαι 55 κιλα και ειμαι 1,60 πως θα χασω κιλα :?
Σχόλιο από: ΄χριστινα στις 2007-08-26 10:38:40
κιλα
ειμαι 55 κιλα και ειμαι 1,60 πως θα χασω κιλα :?
Σχόλιο από: PANOS στις 2007-08-27 05:02:11
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 21 ΕΤΩΝ, ΕΙΜΑΙ 107 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1.76. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ;;; ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ 1 ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ 1 ΩΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
Σχόλιο από: ANTONIS στις 2007-08-28 10:09:53
KILA
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 13 ΕΤΩΝ,ΕΙΜΑΙ 50 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,60.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ,ΕΠΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΡΠΑΘΗΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ...
Σχόλιο από: Kostis στις 2007-09-01 05:34:45
thelo na xaso lipos i kila den jero akri
είμαι 16.5 χρονών, 70 κιλά και 1.68 ύψος και θέλω να αδυνατίσω λίγο γιατί έχω μερικά παραπάνω κιλά στην περιοχή της λεκάνης και στα πόδια τί μπορώ να κάνω ... θα κάνω ότι γίνεται θέλω να χάσω περίπου 10 κιλά Please help!!!
Σχόλιο από: αννα στις 2007-09-06 07:57:02
γεια σασ. ειμαι 13 και ειμαι αδυνατη αλλα εχω λιγη κυταριτιδα και τοπικο παχοσ.γινεται να τα χασω σε 1 περιπου χρονο χωρισ κρεμεσ αλλα μονο με γυμναστικη και διατροφή? please βοηθηστε με. πρεπει ακομα να πω οτι παω γυμναστηριο
Σχόλιο από: Νεφέλη στις 2007-09-10 03:47:45
Γεια σας!Είμαι 15 χρονών,1,69 και 56 κιλά.Προσπαθώ να κάνω δίαιτα για να χάσω τα 6 κιλά που εβαλα σε ενα χρονο, αλλα ποτε δεν τα καταφερνω!Κανω γυμναστικη(5-6 ωρες την εβδομαδα),αλλα δε βλεπω αποτελεσματα.Πρεπει να αδυνατίσω τουλαχιστον 4 κιλα.Επισης έχω τοπικό παχος στην περιφερια και κυτταριτιδα.Τι να κάνω?
Σχόλιο από: ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ/ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ στις 2007-09-19 02:10:10
ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΛΙΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ ΛΙΠΟΣ ("ΚΑΚΟ"=ΓΛΥΚΑ, ΛΙΠΑΡΑ ΣΝΑΚΣ, ΑΝΑΨΥΧΤΙΚΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΦΑΓΗΤΟΥ Κ.Λ.Π)  
Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΠΑΧΑ ΚΡΕΑΤΑ (ΜΟΣΧΑΡΙ-ΑΛΙΠΟ ΧΟΙΡΙΝΟ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΨΑΡΙ)-ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΜΥΛΟΥ (ΡΥΖΙ-ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ-ΠΑΤΑΤΑ Κ.Λ.Π) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ. 
Προτίμησε την κατανάλωση ελαιολάδου έναντι άλλων λιπών (βούτυρο, μαργαρίνη κ.ο.κ.). Το ελαιόλαδο προμηθεύει τον οργανισμό με απαραίτητα λιπαρά οξέα, καθώς επίσης με αντιοξειδωτικές βιταμίνες κατά της γήρανσης! Πρόσθεσε το στο φαγητό σου προς το τέλος του μαγειρέματος και πάντα με μέτρο (1κσ/ άτομο) 
Οπως βλέπεις η καυση του λίπους προυποθέτει μια σειρά από παραγοντες που πρεπει να ακολουθηθούν!!! στο μυαλό σου καλό είναι να έχεις πάντα 3 βασικά πράγματα: 1)οργανωση γευματων, 2)ποσότητα γευματων, 3)ποιότητα φαγητού!!!
Σχόλιο από: Γιώργος στις 2007-09-22 07:02:11
Ερώτηση
Γεια σας.Είμαι 13 χρονών και με λένε Γιώργο.Είμαι χοντρός και θέλω να χάσω κιλά.Το πρόγραμμά μου δεν μου επιτρέπει να αρχίσω γυμναστήριο.Τί να κάνω????? :sigh :sigh :sigh :cry :cry :cry
Σχόλιο από: Γιαννης στις 2007-09-23 13:16:26
Σωστο προγραμμα διατροφης?
Γεια σας,ειμαι 26 χρονων 1.75μ και 90 κιλα.υπηρξα στο παρελθον 125 κιλα παχυσαρκος και επειδη θελω να μειωσω το σωματικο λιπος που εχει απομεινει ζητησα διατροφη απο το γυμναστηριο που παω εδω και εναμιση χρονο.θα ηθελα να σας ρωτησω αν θεωρειτε την παρακατω διατροφη που μου εδωσαν απο το γυμναστηριο ασφαλης.Πρωινο=60γρ κουακερ σε νερο+1 πρασινο μηλο , δεκατιανο=200γρ πατατα+150 κοτοπουλο , μεσημεριανο=το ιδιο με δεκατιανο , απογευματινο=το ιδιο με δεκατιανο+σαλατα μαρουλι-αγγουρι με μια κουτ. λαδι , βραδυνο=τονος σε νερο+μπροκολο.Επισης παιρνω και μια πολυβιταμινη (ΒΙΟΝ 3).Η γυμναστικη που κανω ειναι 1 ωρα ποδηλατο το πρωι νηστικος καθε μερα και προπονηση με βαρη 4 φορες την εβδομαδα.
Σχόλιο από: νινα στις 2007-09-26 05:00:50
heelp!!!
γεια σας, ειμαι 23 ετων 1,63 υψος και γυρω στα 97κιλα εχω καθιστικη ζωη κυριως λογω εργασιας αλλα πλεον και λογω αντοχων.... δεν αντεχω να κανω και πολλα απο γυμναστικη... φοβαμαι μην παθω τιποτα...απο παιδι παντα ημουν λιγο πανω απο το κανονικο αλλα ποτε δεν ειχα περιττα κιλα πανω απο 2-3 ξαφνικα λογω απωλειας συγγενικων προσωπων, αποτυχιας σε πανελλήνιες, και προσωπικες απογοητευσεις με πιανει συχνα βουλιμια και τρωω κυριως γλυκα.... και παχαινω κυριως στη περιφερεια... 
εχω απελπιστει προσπαθω με γυμναστηριο, με διαιτες με διαφορα αλλα αλλά οποτε ερχομαι αντιμετωπη με την σκληρη πραγματικοτητα της εμφανισης μου παλι πεφτω ψυχολογικα και ξανα απο την αρχη.... :cry :cry :cry  
βαρεθηκα να μην ειμαι ο εαυτος μου.... γιατι παντα ειχα αλλα προτυπα για εμενα και που παντα προσπαθουσα να τα κατακτησω χρονια πρωταθλητισμο σε πολεμικες τεχνες και κολυμβητηριο......εδω και τρια χρονια ομως.... υποφερω!!! :cry :cry 
 
σας παρακαλω βοηθηστε με....! :cry
Σχόλιο από: κατερίνα στις 2007-09-28 07:08:24
το βάρος μου!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΏΝ ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1,70 ΚΑΙ 65 ΚΙΛΑ,ΔΥΣΤΙΧΏΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ 10 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΤΕΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!!! :(
Σχόλιο από: Μαρίνα στις 2007-10-07 02:02:36
θέλω να χασς περίπου 15 κιλά
λοιπόν ειμαι 14 χρονών ύψος 1.71 ποσα καιμειμμαι 68 με 69 κιλά ποσα πρέπει να χάσω και πος :cry
Σχόλιο από: στις 2007-10-08 09:34:01
εχασα πολλα κιλα με τισ συμβουλεσ σασ κ τωρα ειμαι ενασ ΘΘΘΕΕΕΟΟΟΣΣΣ ;) ;) 8)
Σχόλιο από: στις 2007-10-26 00:30:08
:roll
Σχόλιο από: στις 2007-10-26 00:31:07
:cry
Σχόλιο από: χρηστος στις 2007-10-26 10:50:27
τι να κανω????
ειμαι 14 χρονων κ ειμαι αγυμναστος αλλα οχι χονδρος,ειμαι 55 κιλα δλδ οσο πρεπει...!θελω να μου πειτε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..... :sigh
Σχόλιο από: στις 2007-10-28 07:18:30
θελω να χασω....
ειμαι 15 χρονων, εχω υψος 1.60 κ ειμαι 56 κιλα!! 
τον Ιουνιο ημουν 47...τα πηρα πολυ αποτομα ,με αποτελεσμα να αποκτησω εκτος απο κιλα και ραγαδες, Δεν αλλαξε η ποσοτητα τροφης που επερνα γιατι? Τι να κανω? Βοηθεια 
Κοντευω να τρελαθω..δεν μπορω να τα χασω αυτα τα κιλα με τιποτα... :cry :cry :cry :cry :cry :cry
Σχόλιο από: στις 2007-11-02 01:23:31
Καλημερα,ειμαι 65 κιλακια με 1.63 ,υψος,26χρονων.Προσπαθω να χασω 5κιλακια και τα ριμαδιασμενα δεν πεφτουν με τιποτα.Η δουλεια μου ειναι δυστυχως καθιστικη. 
Εχω κανει αρκετες προσπαθειες αλλα δεν εχω επιμυνει κιολας διοτι απογοητευμαι οταν στο μηνα δεν εχω χασει ουτε ενα γραμμαριο.Γενικοτερα,δεν τρωω ποσοτητες,ουτε τηγανιτα,ουτε ψωμι.Προσεχω αλλα οταν μου τι βαραει 1 η 2 φορες τον μηνα συνηθως τσακιζω σοκολατες η παγωτο.Στα 13-18 ημουν 52-55κιλα (βεβαια τοτε πηγαινα ΚΑΡΑΤΕ για 12χρονια)μετα τις πανελληνιες(που σταματησα) η ζυγαρια εφτασε στα 65&απο τοτε μια 60 μια 65.Μετα πηγαινα γυμναστηριο αλλα αντι να αδυνατιζα φουσκωνα.Εχω απογοητευτει ταμαλα.Ασε που τωρα ολες μου χουν γινει μοντελα&οταν εισαι πανω απο 60 θεωρησε πλεον χοντρη.Θεεεε μου!! 
Η απορεια μου ειναι η εξης απο την στιγμη που η δουλεια μου ειναι καθιστικη ποσες φορες την ημερα πρεπη να τρωω?Απο την στιγμη που δεν τις καιω.&ποιο ειναι το χρονικο περιθωριο για ναδει καποιος τους κοπους του στην ζυγαρια?Δηλ.αν για ενα μηνα κοψω τις καταχρησεις το ενα κιλο λογικα δεν πρεπει να το χω χασει?&τελος εχω παρατηρησει οτι δε μπορω να εχω σταθερες ορες γευματων,λογω δουλειας&συνθηκων.
Σχόλιο από: στις 2007-11-04 11:03:51
:p
Σχόλιο από: ελίνα στις 2007-11-15 10:35:53
Γεια σας. Είμαι 1.63, 70κιλά μετα απο΄10 εβδομάδες δίαιτα & γυμναστική έχω χάσει 4 κιλά. Έχω θυρεοειδίτιδα & παίρνω θυροξίνη. Χάνω πολύ δύσκολα και έχω απογοητευτεί. Υπάρχουν κάποιες τροφές που πρέπει να αποφεύγω λόγω του θυρεοειδούς? Τι να κάνω για να ενεργοποιήσω το μεταβολισμό μου? :sigh
Σχόλιο από: στις 2007-11-18 07:41:02
:? :cry
Σχόλιο από: ΑΝΝΑ στις 2007-11-30 21:09:04
θελω να χασω κιλαααα
γειααα .. ειμαι 18 χρονων..και 1.60 .. ηρθα για σπουδες και απο 49 κιλα εγινα μεσα σε δυο μηνες 56 .. αρχισα και προσεχω τι διατροφη μοθ..δεν ξερω τι να κανω ομως.. δεν χανω ουτε ενα κιλο :?
Σχόλιο από: στις 2007-12-12 00:01:29
:sigh
Σχόλιο από: Κωσταντίνα στις 2007-12-12 04:02:15
Help me
Είμαι 25 ετών, ύψος 1.66 και βάρος 58 κιλά (23% λίπος). Γυμνάζομαι καθημερινά εδώ και 1 1/2 χρόνο και προσέχω την διατροφή μου (είχα επισκευφθεί διατροφολόγο στο παρελθόν και η διατροφή μου βασίζεται στις οδηγίες που μου είχε δώσει) παρ' όλα αυτά δεν έχω δει καμία διαφορά στο σώμα μου. Τα ψωμάκια παραμένουν...τι άλλο πρέπει να κάνω ;;; Ευχαριστώ
Σχόλιο από: anne στις 2007-12-28 03:07:47
poli kala
Σχόλιο από: ΓΙΑΝΝΑ στις 2008-01-15 06:24:56
ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΟΝΤΟΥΣ ΟΧΙ ΚΙΛΑ...
Καλησπέρα ειμαι η Γιάννα! Είμαι 24 ετών και είμαι 56 κιλά. Αυτό που θέλω είναι να χάσω πόντους στην περιοχή της περιφέριας και συγκεκριμένα στα λεγόμενα ''ψωμάκια'' αλλα χωρίς να χάσω βάρος.Πες μου τι πέπει να κάνω για να το πετύχω αυτό..Ευχαριστώ πολύ!! :)
Σχόλιο από: παρης στις 2008-01-19 12:54:20
eimai 7 xronwn kai zygizw 32 kila..thelw na xasw 5-6 kila kai na fygei k i mpyrokoilia mou...ti na kanw??? ante sovareuteite!!!
Σχόλιο από: bill στις 2008-01-23 09:02:49
thelo na xaso kila(kathos exo koilitsa a
loipon eimai 1.69me 1.70 peripu!!! eimai distixos 79 koila!!! apo ti xero prpei na xaso peripu 6 koila akoma gia na ime fisologikos alla thelo na xaso kai tin koilitsa mu kai ta (me epifilaxi tha to po )xodra butia mu !!! 
ti na kano!! me tn gumnastiki ftiaxno muis me apotelsma na mxanete o ogos!!! 
episis kano sxetika kali diarotifi telftea trogodas to proi prin figo mesimeri kala xoris lemargia arkei na xortaso, pino 1.5 lt nero imiresios ka to vradi troo ite mia supa ite salata xoris ladia kai polla !!!! 
kano kai merikes kapmpeis kai koiliakus !!!! 
ti na knao gia na xaso ta koila !!! 
efkola kai grigora eimai dittethimenos nakanooti dipote!!! 
sas parakalo voithiste!!!
Σχόλιο από: dab στις 2008-01-29 12:06:43
:grin το καλύτερο σχόλιο είναι του Πάρη!!Πες τα γιατί σε κάποιους χρειάζεται!!! :grin
Σχόλιο από: harry στις 2008-02-14 05:08:32
ax paxina.....
geia sas eimai 1.75 kai prin ligous mines eimoun 60 kila tora eimai 75 alla ton teleuteo kairo mou exoun xorigithei kapoia xapia ta opoia pisteuo oti ofilontai gia ta kila ti na kano?(dn ginete na ta kopho) 
Σχόλιο από: Μακης στις 2008-02-14 09:37:19
Τι γινεται τωρα?
Καλησπερα.Ειμαι 25 ετων 1.80 κ 85 κιλα.Πριν απο δυο χρονια ημουν 120.Γυμναζομαι καθημερινα απο 2 ωρες και εχω καταφερει με σωστη διατροφη,αεροβια ασκηση κ βαρη το σωμα μου να το επαναφερω σε καλη κατασταση.Ενα ομως πραγμα εχω ακομα.Κοιλια.Κ σωστη διατροφη κανω κ γυμναστικη με αρκετη αεροβια ασκηση αλλα η κοιλια δε πεφτει με τιποτα.Ολο το υπολοιπο σωμα μου ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Δεν εχω παρει ποτε κανενα βοηθημα διατροφης ουτε χαπια για λιποδιαλυση π.χ λεκιθινη η καρνιτινη. 
Σε παρακαλω στην απαντηση σου μην αναφερεις μονο τη σωστη διατροφη γιατι κανω οτι μπορω σε αυτο το τομεα.Τι αλλο μπορω να κανω για να χαθει αυτο?
Σχόλιο από: giota στις 2008-02-21 17:04:59
eeee kai??????????
ta parapano kila den einai problima arkei na agaphshs to soma soy.giota 22xronon 59 kil k 160 ypsos :p 8) :)
Σχόλιο από: τουτού στις 2008-02-22 10:14:35
Άσχετο
Έχω και εγώ πρόβλημα με τα κιλά μου, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο όλους αυτούς τους φίλους που δουλεύουν σε γραφεία και στέλνουν μνμ με δέκα ορθογραφικά στις είκοσι λέξεις!Έλεος ρε παιδιά! Λίγο σεβασμό στα μάτια μας και στην ελληνική γλώσσα!
Σχόλιο από: αγαπη στις 2008-03-18 07:58:12
θελω να χασω κοιλα
ειμαι 17 ζυγιζω 70 κοιλα κ εχω υψος 1,65 κ ειμαι πολυ χοντρη γινεται να μ δωσετε μια διαιτα που να εχει αποτελεσμα????? :cry :cry :cry :cry :cry
Σχόλιο από: βασω στις 2008-03-26 06:00:15
λιπος και κιλα??
καλησπερα ειμαι 22χρονων.τελος νοεμβρη ξεκινησα μια διατα γιατι ημουν55κιλα και 12 λιπος το υψος μου ειναι 1.62!!μεσα φεβρουαριου εφτασα 8λιπος και 49κιλα!τωρα μετα απο ενα μιση μηνα ειμαι 48κιλα και10λιπος!!δε το καταλαβαινω αυτο!τι ειναι λιπος και τι κιλα??και τι μπορω να κανω για να σταθεροποιηθω επιτελους και να μη φοβαμαι μηπως βαλω λιπος χωρις να το καταλαβω??το αλλο ερωτημα μου ειναι δεν εχω πολυ χρονο ομως θελω να σφιξω στους γλουτους,μηρους(χωρις να κανω πολλους μυοις)και στο στηθος???
Σχόλιο από: χριστινα στις 2008-03-28 06:00:44
απορια
καλησπερα κ.Κατερινα!! και εγω εχω την ιδια απορια με την Βασω τι διαφορα εχει το λιπος με τα κιλα???ευχαριστω πολυ
Σχόλιο από: βερα στις 2008-03-29 03:14:57
???
μαλλον δε θα παρουμε απαντηση στα ερωτηματα μας
Σχόλιο από: βερα στις 2008-03-29 03:15:23
???
μαλλον δε θα παρουμε απαντηση στα ερωτηματα μας
Σχόλιο από: ελενη στις 2008-04-19 14:40:25
10 πανω!!!!!
ειμαι 23ετων εχω 1,60υψος.ημουν παντα ικανοποιημενη με το σωμα μ,γυμναζομουν,χορευα κ ενιωθα ομορφα για την εμφανιση μ.εδω και 1,5 χρονο εβαλα δεκα κιλα κ αυτο νομιζω απο την δουλεια π κανω τα τελευταια 2,5 χρονια δουλευω σε κλαπ κ καφε!παντα βραδυνι με αποτελεσμα να πινω τουλαχιστων 3-5ποτα κ σε ακαταλλες ωρες μπουτατσα αρκετη ποσοτητα,ενω τρωω σε λογικα πλαισια το μεσημεριανο μ!φυσικα δεν υπαρχει πρςινο γιατι σχολαω5τοπρωι κ ξυπναω συνηθως απογευμα,,δεν νιωθω ο εαυτος μ!τα κιλα ειναι πολλα (66)κ εγω ψυχολογικα χαλια :cry
Σχόλιο από: sofaki στις 2008-05-17 02:20:51
exw sta oria to lipos pou m analogei
eimai 1.68 59 kila alla akoma k o dms einai fusiologikos :) to lipos m einai poluuuu :upset....t provlima t exw st perifereia...vevaia trww glika alla dn mporw n mn faw kati gliko ka8e mera....epishs gumnazomai alla dn xanw lipos mallon logw twn glikwn...
Σχόλιο από: βαλια στις 2008-05-19 08:24:13
θελω να χασω το μηνα 7 κιλα χωρις γυμναστηριο :grin
Σχόλιο από: βαλια στις 2008-05-19 08:29:14
απαντηση καμια
Σχόλιο από: Στελιος στις 2008-05-28 16:48:59
βλακεια
Ρε ζωα ολοι λετε οτι θελω να αδυνατισω και θελω να ειμαι μοντελακι και τετοια..Ειστε γελοιοι αν νομιζεται οτι ετσι ευκολα γινετε..Αλλιως ολοι θα ειμασταν κομματια..Η γυμναστικη ειναι τροπος ζωης. 
Ειτε το χεις και γουσταρεις ειτε δεν το χεις και σε χαλαει,πολυ ομως...Και τι κανεις?? Αμα εισαι μαγκας γινε τουμπανο ή γινε μουνακι ρε... 
Ξεκινα αμπο τωρα και πες: 
1. η διατροφη μου ειναι Αυτη !! +Υγειηνα+καμια φορα τηγανιτα + γλυκακι για τα μωρα 
2.Προπονηση 4-5 μερες τη βδομαδα απο μια ωρα..ΒΡες χρονο χοντρουλη και μην κλαιγεσε οτι δεν εχεις..Να βλεπεις ταινιουλες και να λες οτι εισαι πτωμα ομως εχεις !!! 
 
 
Ξυπνατε ρε δεν ειμαστε ολοι ιδιοι...Αν μπορειτε και εχετε το κουραγιο τη δυναμη αλλα μετα και την μεγαλυτερη απολαυση ΞΕΚΟΛΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ και καντε καντε... 
 
Σορυ που βριζω λιγο, αλλα ετσι μου κανανε και μενα..
Σχόλιο από: Γιωργια στις 2008-05-28 16:50:58
ΑΧ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ...ΠΕΣΤΑ 
 
ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
Σχόλιο από: dimi στις 2008-05-29 05:53:59
λυση
αυτη ειναι η λυση φιλε Στελιο αλλα οταν υπαρχουν 20 κιλα παραπανω υπαρχει ζορι και απογοητευση :)
Σχόλιο από: μμμμμ στις 2008-05-30 05:51:07
ψωμακια
λοιπον...ειμαι 53 κιλά και 1,63..Απο πάνω ειμαί κανονικη το προβλημα ειναι κάτω..εχω ψωμακια στην περιφερεια κ δεν χανονται με τίποτα...ξέρω οτι εχουν ξανακανε΄πι την ερώτησει αλλά η απάντηση δεν με ικανοποίησε..Βοηθηστε με :sigh
Σχόλιο από: μμμμμ στις 2008-05-30 05:51:39
ψωμακια
λοιπον...ειμαι 53 κιλά και 1,63..Απο πάνω ειμαί κανονικη το προβλημα ειναι κάτω..εχω ψωμακια στην περιφερεια κ δεν χανονται με τίποτα...ξέρω οτι εχουν ξανακανε΄πι την ερώτησει αλλά η απάντηση δεν με ικανοποίησε..Βοηθηστε με :sigh
Σχόλιο από: balloon στις 2008-06-02 06:26:10
ειμαι 25 ετων 1.65 υψος 52 κιλα αρχιζει η κυταριτιδα τι να κανω :grin
Σχόλιο από: στις 2008-06-03 07:27:48
:p
Σχόλιο από: χριστινουλινι στις 2008-06-04 07:01:33
χαλαροτητα
geia sas eimai 1.58 k 53 kila alla to provlima m einai oti apo grigores diaites pou ekana exasa 25 kila alla eimai poly xalari k akoma fainomai xontri.dn exw xrono gia gymnastirio.ti na kanw?heeeelp please :cry
Σχόλιο από: χριστινουλινι στις 2008-06-04 07:06:55
epeisis ksexasa na sas pw oti i oli katastasi m exei xalasei tin psyxologia.dn vgainw eksw dn diaskedazw k dn mporw na valw fousta giati ta podia m einai poly xalara.voithiste me sas parakalw.me exei parei apo katw. 
:?
Σχόλιο από: κατερινα στις 2008-06-05 00:11:48
δν αντεχω αλλο....
ρε παιδια τ να κανω??ενταξει δν ειμαι χοντρη αλλα εχω ψωμακια κ κυτταριτιδα....θελω να χασω κιλα κ αυτα τ ηλιθια λιποι στην περιφερεια τ να κανω κ.Κατερινα?? :upset :? :(
Σχόλιο από: ελενα στις 2008-06-06 16:00:08
χορευτρια με εχτρα κιλα...γκρρρρ
εεεεεεεμ γειαααα....πρωτη φορα στελνω msg στο ιντερνετ αλλα ζω ενα δραμα.... 
 
 
γυμναζομαι συστιματικα απο τα 4 μου...(4-8 χρονων ενοργανη,7-8 στιβο,8-18 κλασικο μπαλετο,συχρονο,τζαζ,φλαμενκο και παραλληλα σε αυτα τα χρονια 3 χρονια ποδοσφαιρο και RnB) το ποδοσφαιρο και ο στιβος μου φουσκωσαν τους τετρακεφαλους παααρα πολυ....  
 
τωρα ειμαι σε επαγγελματικη σχολη χορου και δεν νοιω8ω κα8οοολου ωραια με το σωμα μου....ειμαι 1.60 και ειμαι 54 κιλα... εχω παει σε διαιτολογο και μου ειπε οτι κανονικα δεν χρειαζεται να χασω απαρετητα κιλα γιατι ειμαι κανονικη...μου εκανε λιπομετριση και μου ειπε οτι εχω 13% λιπος που αντιστοιχει σε 8 κιλα λιπους...επισης μ ειπε οτι η μυικη μ μαζα ειναι παραπανω απο το φυσιολογικο(καλα δεν ειμαι και ο χαλκ απλα για το υψος την ηλικια και τα κιλα μ εχω πολυ μυικη μαζα...)και οτι εχω πολλα υγρα....μου ειπε να χασω εξι κιλα γτ αν χασω και τα 8 θα εχω προβλημα με την περιοδο μου.... 
 
 
παλια (επιδη οι γονεισ μ εχουν σουβλατζιδικο) ετρωγα ΚΑ8Ε ΜΕΡΑ σουβλακια σοκολατεσ αναψυκτικα κτλ 
 
τωρα ομως δεν εχω καμια σχεση με παλια...δεν τρωω κα8οολου σουβλακια και πιτσες αναψυκτικα σοκολατεσ κτλ εδω και πολυ καιρο τρωω 5 γευματα μικρα ανα 3 ωρες πινω παρα πολυ νερο τρωω φρουτα αλλα οχι πολλες σαλατες γτ δεν μ πολυαρεσουν....και γενικα κοιταω τι τρωω...ποτε το τρωω ποσες 8ερμιδες και λιπαρα εχει κτλ και μερικες φορες φοβαμαι μηπως ειμαι κατω απο 800 8ερμιδες ημερισιως(ξερω οτι δεν κανει κατω απο 800 8ερμιδες) και γενικα νομιζω να καταλαβες οτι προσεχω για να αδυνατισω σωστα....αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα....μα καμια ομως... 
 
κι εχω πα8ει σοκ γιατι το πρωι παω στη δουλεια το μεσημερι μεχρι αργα το απογευμα ειμαι στη σχολη (4,5 ωρες την ημερα χορο)και το βραδυ βολτα με τους φιλους (δλδ δεν κα8ομαι κα8ολου....μονο την κυριακη δεν εχω τπτ) και δεν χανω κιλα....και δεν 8ελω να χασω μονο λιπος....8ελω αν γινεται να φυγουν οι τουμπανιασμενοι μυς....δεν λεω να εξαφανιστουν γτ τους χρειαζομαι αλλα εστω και λιγο να ισιωσουν χερω γω.... 
 
 
απλα ελεος....τι αλλο να κανω...?και οι κα8ηγητες στην σχολη μ μ ειπαν οτι ειμαι πολυ καλη αλλα πρεπει να χασω μερικα κιλακια....ενοιωσα χαλια...και οχι γτ μ το ειπαν αλλα γτ εχουν δικιο...πφφφφ....μηπως πρεπει να κανω καμια εξεταση...?(δεν εχω ξερω γω διαβητη κτλ)απλα ετσι να δω μηπωσ υπαρχει καποια αιτια για ολα αυτα... 
 
ααα κατι που χεχασα να πω ειναι οτι σταματησα να παω στην διαιτολογο γιατι 1) δεν μ μενουν λεφτα για να την πληρωνω και 2)δεν ειδα αποτελεσμα.... 
 
 
 
αν το δαβασες sorry αν σε κουρασα απλα δεν χερω τι να κανω με αυτο το 8εμα....και δεν ειναι οτι 8ελω να το κανω για την εξωτερικη μ εμφανιση αλλα για το επαγγελμα που 8ελω να ακολου8ισω..... 
 
 
γειααααα :grin
Σχόλιο από: ΜΑΡΙΑ στις 2008-06-07 12:32:23
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
ΕΙΜΑΙ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ 1.62 ΥΨΟΣ ΚΑΙ 60 ΚΙΛΑ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ?????ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 5...... :sigh
Σχόλιο από: νατασα στις 2008-06-19 00:17:11
αδυνατισμα
ειμαι 35 ετων μαμα 3 παιδιων.εχω υψος 169 και ειμαι 62 κιλα.επανω ειμαι αδυνατη αλλα εχω κοιλια περιφερεια και ψωμακια. τι μπορω να κανω για να φυγουν;επισης εχω και εντονη κυταριτιδα και πινω μονο 2 3 ποτηρια νερο την μερα.ευχαριστω.
Σχόλιο από: ΜΑΡΙΑ στις 2008-06-22 07:29:28
ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ
:? 
ΕΙΜΑΙ 47ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΥΨΟΣ 1,60. 
ΕΧΩ ΚΟΙΛΙΑ.ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΡΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3ΜΗΝΕΣ.ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΠΙΝΩ 10ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΜΕ ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΑ ΛΙΠΑΡΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΙΜΑΙ 23ΕΤΩΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 
Σχόλιο από: στις 2008-06-25 05:48:56
:sigh
Σχόλιο από: στις 2008-06-25 05:49:21
:) :grin 8) :p :sigh :zzz :upset :eek :roll :? :cry :( :x
Σχόλιο από: John στις 2008-06-27 03:12:16
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ....Η ΑΣΚΗΣΗ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 20%.....ΟΙ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΓΧΩΘΕΙΤΑΙ.....ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΕΣ..
Σχόλιο από: Ζωη στις 2008-06-27 05:20:47
για σας
ποσες θερμιδες πρεπει να καταναλωνω καθημερινα για να χασω 10 κιλα? ειμαι 65 κιλα κ υψος 1.63... 18 χρονων...ευχαριστω :)
Σχόλιο από: giorgos στις 2008-06-29 13:39:53
diatrofh
opoios mporei as me boh8isei...loipon 8elo na xaso to loipos apo tin kilia m mono..xwris omws na adinatiso allo ksereta kati peite t m...
Σχόλιο από: agriogata στις 2008-07-14 14:51:17
:(
geia sas eimai 20 etwn me 1,65 k ftanw ta 90 to kako einai oti pinw poli alkool logw k areas k douleias k mesa se miso xrono evala 17 kila...dn eimai k stn teleia psixologiki katastasi k olo xekinaw diaites k variemai exw varethei genika n asxolumai m aftes!peite mu ti na kanw!
Σχόλιο από: Giwrgos στις 2008-07-17 08:49:36
lipos
eimai 18.5 xronon kai eimai 75 kila kai exw upsos 1.80 einai ta prepon kila pou prepei na exw gia tin hlikia mou? i prpei na xasw kiala? 
:)
Σχόλιο από: ΜΑΡΙΑ στις 2008-07-18 14:13:10
ΛΙΠΟΣ
Γεια σας ειμαι 20 χρονων,53kg,1,60 υψος.Το προβλημα ειναι οτι εχω περιφερεια,κυτταριτιδα και τοπικο παχος στην μεση.Τι να κανω για ν'απαλλαγω και ν΄αποκτησω το τελειο σωμα;
Σχόλιο από: Σμαραγδα στις 2008-07-27 02:02:27
διαιτα για θυροειδη
Γεια σας , 
προσφατα εμαθα οτι η μαμα μου εχει θυροειδη και θα ηθελα καποια διαιτα για οσους εχουν θυροειδη η καποιες συμβουλες για ειδικη διατροφη. 
 
 
 
Ευχαριστω
Σχόλιο από: eleni στις 2008-08-12 02:35:28
geia sas,eimai 23 xronwn me upsos 1.70 kai 58 kila.Prin 5 mhnes gennhsa me kaisarikh eixa parei 22 kila ta opoia ta exasa ola alla mou emeine mia mikrh xalarwsh sth koilia mporw na kanw kati giauto? :? epishs posh einai h idanikh posothta faghtou pou prepei na katanalwnw? :roll
Σχόλιο από: Μπάμπης στις 2008-08-13 17:20:09
voi8eia XASIMO LIPOUS
geia sas mporeite na mou proteinete enan tropo na xasw kapou sta 20 kila? 
eimai 16 xronon kai exw ftasei ta 92 kila  
exw prospa8isei pole diete xanw kapou sta 5 kai meta t apernw dipla gt paw kai ta 3eskizw ola oti vrw mprosta m  
plz peite kati  
Σχόλιο από: ΤΖΙΜ στις 2008-08-28 03:29:38
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Γειά χαρά σε όλους.Θα σας πω την γνώμη μου και ελπίζω να βοηθήσω πολλούς.Καταρχήν να πω 2 λόγια για εμένα.Ασχολούμαι επαγγελμάτικα με τον αθλητισμό είμαι 1.90 και το κορμί μου έχει οσα θελω.6 puck και όγκο.Παιδιά είναι απλά τα πράγματα μην σας πιανεί πανικός.ΔΙΑΤΡΟΦΗ(ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟΥΣ ΤΩΝ GYM)ΑΕΡΟΒΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.Επίσης πολύ σημαντικό είναι να βάζετε μικρούςστόχους(ειδικός διατροφολόγος θα βοηθήσει σίγουρα)η ρώμη δεν έγινε σε μια μέρα,οχι διαιτες που έχετε μόνο απώλεια υγρών και μυικής μάζας διότι δεν θα φανούν τα αποτελέσματα που θέλετε και θα απογοητευτείται.Παιδιά ας γίνω κουραστικός¨ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ-ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ¨,ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.Eυχαριστώ και ελπίζω να βοήθησα εστω και ενα απο ολους εδω μέσα...
Σχόλιο από: κατερίνα στις 2008-08-28 11:38:51
υπάρχει ελπίδα?
είμαι 1.67,62 κιλά και έχω πολύ κυτταρίτιδα και πλαδαρότητα... θέλω να μου φύγει τελείως η κυτταρίτιδα και να σφίξει το σώμα μου αλλά με πιάνει απελπισία οτι τώρα είναι αργά, λόγω ηλικίας(κοντεύω τα 22 και φυσικά δεν είμαι στην ανάπτυξη)... κ έτσι βασανίζομαι χώρις να κάνω τίποτα. 
υπάρχει ελπίδα να γίνω τέλεια? ή πάντα θα έχω τα απομεινάρια του παρελθόντος μου? 
αν κάνω τακτικά γυμναστική και διατροφή, θα γίνω ποτέ όπως ονειρεύομαι? 
ευχαριστώ πολύ 
με εκτίμηση  
κατερίνα
Σχόλιο από: νικολ στις 2008-09-01 02:23:16
δε ξερω τι προγραμμα
ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ,ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΕΧΑΣΑ 6ΚΙΛΑ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ ΔΗΛ ΠΡΟΣΕΧΩ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΙΣΑ..ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ,ΕΙΜΑΙ22ΧΡ 1.61 ΚΑΙ 48ΚΙΛΑ..ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΚΩ ΝΑ ΣΦΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΚΟΜΑ 2-3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!!!
Σχόλιο από: elsa στις 2008-09-03 12:29:35
axxx
geia ! eimai sxedon 15 xronwn( to fevrouario ginomai 15)  
kai 1.73 ipsos k 69 kila... exw idi arxisei kapoia diaita...vasika igieini diatrofi...poli nero, askisi,frouta,sixna k mikra geumata klp...prin xekinisw auti ti diatrofi imoun 74 kila... exw xasei diladi 5 kila se 2 mines peripou... mporeis na m peis poio einai to idaniko varos se auto to ipsos, ta kila k tin ilikia? k se poso xrono mporw na xasw alla 5 kila sinexizwntas autin tin diatrofi?? :) euxaristw gia ton xrono s!!
Σχόλιο από: nina στις 2008-09-09 05:35:23
perifereiako problhma
eimai 15 kai 50 kila me 156 ypsos poio einai to kanoniko ths ilikias moy? na parw h na xasw? :?:?:?:? ti m=na kanw gia na fygei h koilia kai h perifereia :cry :sigh
Σχόλιο από: Apostolos στις 2008-09-14 01:52:06
Xasimo kilon
Geia sas eimai 14 kai exo ypsos 180cm alla eimai 87 kila pos mporo grigora na xaso kila (pao gymnastirio kathe mera tin ebdomada) eyxaristo
Σχόλιο από: στις 2008-09-26 01:49:28
:eek
Σχόλιο από: χαρα στις 2008-09-27 03:57:00
χερια
αγαπητη κ. κατερινα εχω ξεκινιση διατροφη εχω αρχηση να χανω κιλα κανω γυμναστηκη καθημερινα .θα ηθελα την συμβουλισας πανο στο θεμα το τι να κανω με το εσωτερικο των χεριον που ειναι χαλια και κρεμετε.κανο και λιγα βαρακια αλλα δεν ξερω τι συγκεκρημενο πρεπει να κανο για την απολια του λιπους στα χερια.βαζο και κρεμα σαν βοηθημα αλλα τιποτα.αν εχετε το χρονο σας παρακαλω να μου απαντησετε ευχαριστω πολυ .χαρα :) :) :)
Σχόλιο από: MARLA στις 2008-10-02 03:16:37
ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΔΙΑ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΛΙΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ? ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΔΙΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Σχόλιο από: στις 2008-10-02 03:39:35
:( :sigh
Σχόλιο από: ΒΟΥΛΑ.. στις 2008-10-14 05:47:41
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΒΑΡΟΣ?
ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ 24 ΕΤΩΝ ,ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ 157 ΥΨΟΣ ΚΑΙ 60 ΚΙΛΑ..ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ?
Σχόλιο από: NADIA!!! στις 2008-10-15 05:53:30
EXETE KAMIA IDEA???
me ti seira mou ki egw 8a i8ela ti sumvouli sas...8elw mia diatrofi apwleias varous kai miwsis lipous...eimai 16 xronwn kai gumnazomai ka8imerina... mporeite na me voi8isete???:?
Σχόλιο από: Akisgr στις 2008-11-10 04:49:17
koilia & prwsopo
Hello eimai 22 1.73 ypsos k 83 kila.. exw koilia k fouskwmeno prwsopo.. pws ginetai na ta xasw grhgora..? help pls :D
Σχόλιο από: Μαίρη στις 2008-11-27 00:32:08
άπότομη αυξηση βάρους!!
είμαι 20 χρονών 1,62 ύψος και 54 κιλά! 
πρίν 1,5 μήνα ζύγιζα 49 κιλά ενώ έτρωγα κανονικά και όλα τα φαγητά συνήθως παχυντικά και απέφευγα τα φρούτα λαχανικά, γάλα κτλ. 
ξεκίνησα πιό σωστή διατροφή, απο κει που δεν έτρωγα πρωί τωρα τρωω δημητριακά ολικής με γάλα και τρωω και σαλάτες, οχι τηγανητά ούτε αλάτι.. 
και περπατάω κάθε μέρα μισή ώρα. 
τι φταίει που παχαίνω??
Σχόλιο από: anna στις 2008-12-06 04:12:50
psomakia!!!
eimai 23 k apo mikri talaiporoymai apo ta peritta psomakia...panta prospatho alla telika den kataferno tipota afoy tin patao opos poloi alloi...diladi otan xaso kapoia kila ta ksanaperno..exo ena pathos me ta glika!den ksero an pote mporeso na ta xaso!!exo apogoiteftei!!
Σχόλιο από: δημητρα στις 2008-12-11 11:08:40
τοπικο παχος
ειμαι ενα 1,62 κ ζυγιζω 50-51κιλα...ειμαι ευχαριστημενη με το βαροσ μου αλλα οχι με το σωμα μου!πιστευω οτι στους γλουτους εχω ''ψωμακια'' καθως κ κυτταριτιδα.Εχω καταλαβει οτι μαλλον χρειαζομαι γυμναστικη...θα ηθελα ν μου προτεινεται ενα ειδος γυμναστικης για τν περιπτωση μου.Υποψιν οτι δεν εχω τν οικονομικη ευκαιρια για γυμναστηριο κ οσον αφορα το σωμα μου,οι λιποαποθηκες μου βρισκονται στα ποδια κ στους γλουτους...κ αυτο φαινεται απο το οτι γλουτοι,γονατα κ γαμπες ειναι λιγο πιο ''ψωμομενα'' απο τη μεση μου!!!!!!ευχαριστω πολυ!
Σχόλιο από: Γιάννης στις 2008-12-13 15:27:04
Είχα αυξημένο σωματίκο βάρος και αδυνάτι
GREEK ARMY BODY LINE OLE
Σχόλιο από: ΞΊΞΉΞΊΞ· στις 2008-12-13 16:23:13
ουσιαστικη προσπαθΡιΞ
: :grin
Σχόλιο από: amore στις 2009-01-10 09:10:47
ΒΟΗΘΕΙΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ,ΜΕ ΥΨΟΣ 1,78 ΚΑΙ.......88 ΚΙΛΑ.ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΧΙΑ,ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60 ΜΕ 65 ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΙΣΤΗΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΣΗΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΤΣΙ? 
ΕΙΝΑΙ: 1)ΤΡΙΧΩΦΙΟΙΑ 
2)ΑΚΜΗ 
3)ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ 
ΚΑΙ 4)ΑΣΤΑΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΠΡΙΜΟΛΟΥΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΑΠΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΑΤΗΣΩ.ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ 70 ΜΕ 75.ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ ΤΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΡΑΠΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΛΙΠΤΙΚΑ. 
ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΕ ΣΕ 75 ΜΕ 80.ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΟΛΥ ΚΟΛΥΜΠΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ,3ς ΜΕ 4ς ΩΡΕς ΒΟΛΕΥ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ 7 ΧΙΛ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΟΛΥ...ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ....ΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.ΕΚΟΨΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΛΙΠΤΙΚΑ,ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ 2 ΦΟΡΕ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑ ΕΚΟΨΑ.ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ,ΟΙ ΖΑΛΑΔΕΣ,ΚΟΥΡΑΣΗ,ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ 25 ΜΕ 30 ΧΙΛ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΑΝΑ Κ ΑΝ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ.ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΕΙΡΟΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΠΟΘΥΡΟΟΙΔΙΣΜΟ. ΕΙΠΑ ΟΚ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ. ΑΛΛΑ ΕΠΑΘΑ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ,ΚΟΥΡΑΣΗ,ΑΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΩ.ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΤΣΙ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ.ΤΩΡΑ ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤΕΧΩ ΠΟΛΥ.ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ 10 ΧΙΛ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ.ΚΑΝΩ 10 ΧΙΛ ΣΕ 1 ΩΡΑ Κ 15-20 ΛΕΠΤΑ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ. ;)
Σχόλιο από: στις 2009-01-11 06:31:29
:upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset
Σχόλιο από: nikos στις 2009-01-12 10:30:32
eimai ypsos 1,98kai kila 115
ti mporw na kanw gia na xasw kapoia kila 
Σχόλιο από: στις 2009-01-21 09:36:22
Για σας. Είμαι 13 χρονών και έχω ύψος 1,58. είμαι 58 κιλά και πρέπει να χάσω οποσδήποτε. δεν μπορώ να ακολουθήσω δίαιτα διότι δεν μπορούν να μου φτιάχνουν διαφορετικό φαγητό. Ούτε μπορώ να πηγαίνω γυμναστήριο και κολύμβηση. τι πρέπει να κάνω για να χάσω τα τόσα κιλά στην κιλιά και τα ποδια?
Σχόλιο από: Katerina στις 2009-01-22 00:17:54
Olo k xirotera...
Gia se olous! Prin kano k ego tin erotisi "Ti mporo na kano?" skeftika na doso ena mini istoriko.. Ime 24 xronon me 1.70 ipsos k simfona me tis teleftees atrisis zigizo 88 kila. Prin apo 5 xronia ixa kani tin moni sobari kinisi mexri tora k episkeftika dietologo. Tote zigiza 73.800 :roll. Apo ton Martio mexri k ton Abgusto ekinis tis xronias imun se ena afstiro programa me zigaries, gramaria k narobrasta fagita. Exasa olo k olo 8 kila ta opia omos epeferan apistefti alagi sto soma mu! Idi apo ta prota 4 kila imun alos anthropos!! O logos pu mu pire toso poli, itan oti tin mia bdomada imun pisti k tin ali to xalusa me paraspondies. Otan pia eftasa to epithimito baros 65k mpika sti sindirisi k andeksa mono mia ebdomada!! Den ksanapiga pote sti dietologo k arxisa na apolambano to neo mu eafto ksanasmigondas me tis palies mu sinithies..eksodi gia fagito...deliveri sto spiti...snak k anapsiktika.. E! poso na andeksi to dolio to kormi..mexri ton epomeno Septembrio ixa patisei ta 80! Se afta ta kila emina gia peripu 3 xronia me mikres afksomiosis (1-3) kila pano i kato. Epixirisa arketes fores na ksana arxiso ta dietologia pu ixa kratimena, ala den andexa ute mia ebdomada!!! Sto telos tu Septembri tu 2008 zigiza akoma 80k. Epita piga diakopes gia ena mina stin Kriti...k to subenir pu efera girnondas itan 5k+. Ton dekembri tu idiu etus, epistrefo stin Kriti gia alo ena mina (ine o desmos mu apo eki) 85k pia..k pali girizo me to idio subenir (3k+)!!!! Afti ti stigmi opos proanefera zigizo 88k, ipofero apo ponus sti mesi...paratiro endoni trixoptosi...exo gemisi spirakia pu pote mu den ixa...den xorteno ipno oses ores k an kimame...kikloforo san to partali gia na niotho kapos aneta ala kirios gia na pernao aparatiriti...piano ton eafto mu na apofebgi na brethi me filus gia na mi dun ta xalia mu...exo ena soro ruxa pu den mporo na foreso k foarao mono formes...den exo kamia diathesi na asxolitho me ton eafto mu...esthanome kurasmeni k fobame oti ime etimi na paradotho, k na gino mia apo afte pu lene "ta paxi mu ta kali mu" i "se opion aresume" k ala tetia pu tremo! Genika..mu aresi poli to fagito..k idietera to spitiko...trelenome gia magiremena laxanika.. ala akoma meno me tus gonis mu k to kreas exi ton proto rolo. Kati alo pu pistebo oti prepi na anafero ine to gegonos tis tempelias mu :roll .To na pigeno na psonizo idika gia mena...na magirebo idika gia mena fandazun buno! Exo kurasti poli me ton eafto mu k den mproro na dexto oti sta 25 mu den mporo na trekso...na xorepso...na ntitho opos thelo...na exo kali diathesi...na exo aftopepithisi...na ime xalari o eaftos mu...k na ponai i mesi k ta gonata mu... Makari n a mporuse na mu ipodiksi kapios ena tropo, oxi apla gia na ftaso pali sta 65k, ala gia na ziso tin ipolipi zoi mu sta sosta kila apolambanondas mia kali fisiki katastasi. Efxaristo ek ton proteron....
Σχόλιο από: maria στις 2009-01-27 10:58:20
topiko paxos
geia sas..eimai 25 xronwn..to ipsos mou einai 1,58 kai ta kila mou 46..an kai paw gimnastirio edw kai 5mines,exw dei diafora..alla thelw na kanw kati me tin koilia mou...oloi mou lene pws exw tin teleia koilia alla thelw na ginei teleios epipedi....pws borw na ta kataferw?
Σχόλιο από: στις 2009-01-29 02:28:00
ειμαι γυναικα 23χρονων και εχω πολυ μεγαλους τετρακεφαλους τι να κανω?(πηγαινω γυμναστηριο και κανω και διαιτα αλλα....)
Σχόλιο από: σοφια στις 2009-01-30 07:54:52
παχουλη
γεια σασ. εμαι 24 χρονων και ειμαι 74 κιλα.ολο λεω να κανω διαιτα αλλα δυστυχος.το υψωσ μου ειναι 1,60.δεν εχω την δυναμη να κανω διαιτα. τι να κανω?
Σχόλιο από: κατια στις 2009-01-31 13:41:52
καισαρικη
προσφατα γεννησα με καισαρικη και δημιουργηθεικε κοιλια υπαρχει καποια συγκεκριμενη ειδηκη διατροφη ? η λεκανη λογο εγκυμοσινης και τα πλευρα επαναφερονται στην αρχικη τους κατασταση? η δε προκειτε αλλο πια να φορεσω το αγαπημενο τζιν. ανυπομονω να ακουσω μια απαντηση. ευχαριστω
Σχόλιο από: Δημητρης. στις 2009-02-06 16:13:41
παιδια ολα ειναι θεμα υπομονης και θελησ
πριν 8 μηνες παιδια ημουν ακριβως 192 κιλα. Υψος 195. 
Σημερα ειμαι 135 (βεβαια εδω και 2 μηνες το εχω ριξει στην τρελη και δεν ακολουθω το προγραμμα μου) παρ'ολα αυτα 2 μηνες ειμαι σταθερα κολλημενος στα 135 χωρις να περνω ή να χανω γραμμαριο. 
Τωρα παλι θα συνεχισω ταυτοχρονα με γυμναστηριο (μεχρι σημερα και απο την μερα που αρχισα την διατροφη δεν εχω παει καθολου γυμναστηριο) και ο στοχος μου ειναι να πεσω απο τα 90. 
Το κακο ειναι βεβαια οτι παρατηρω οτι εχω χαλαρωσει σε πολλα σημεια και εχω και ραγαδες... λεφτα να εχουμε να δινουμε στους πλαστικους. 
Πανω απο ολα ομως να ξερετε πως δεν πρεπει να αγχωνεστε. ειναι μεγαλος εχθρος το αγχος. επισης ΜΗΝ βιαζεστε! ολα θα ερθουν. ΠΡΕΠΕΙ να εχετε υπομονη και επιμονη. 
ευχομαι τα καλυτερα σε ολους σας. ;)
Σχόλιο από: κατια στις 2009-02-07 11:09:01
εχεις απολυτο δικαιο δημητρη ο μεγαλυτερος εχθρος σε αυτη τη περιπτωση ειναι το αγχος.υπομονη και παλι υ π ο μ ο ν η. ;)
Σχόλιο από: Αντρη στις 2009-02-23 04:05:21
Πως να χασω 10 κιλα σε γρηγορο χρονικο δ
Γεια σας ειμαι 15 χρονων και θελω να χασω 10 κιλα σε γρηγορο χρονικο διαστημα .ειμαι 1.65 και ειμαι 68 κιλα .Θελω να χασω περιπου 10 με 15 κιλα σε ενα γρηγορο χρονικο διαστημα .Μπορειται να με βοηθησετε .Τι διατροφι πρεπει να ακολουθησο και τη ασκησεις για ναεχω το επιθυμητο αποτελεσμα ;Ευχαριστω εκ τον προτερων .
Σχόλιο από: nikos στις 2009-02-23 06:25:54
kila
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΙΚΟ ΕΙΜΑΙ 1,85 107 ΚΙΛ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΛΑΤΩΝ ΜΟΥ.ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΠΟ 85ΚΛ ΕΩΣ 93.ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ)
Σχόλιο από: στις 2009-03-04 12:28:22
:upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset :upset
Σχόλιο από: georgia!!!!! στις 2009-03-08 03:18:16
se olous osous exoun problhma me koila!!
loipon paidia h diaita genika kai h perioxh ths koilias einai dyskolo pragma!!!!!!!!!!rapste to stoma sas!!!!oloi zhtate symboules an kai pisteyw oti oloi ma oloi kserete ti prepei na kanoume ...soublakia garidakia karameles pitses loipos telos!!!!!!to kserw oti mia sokolata den einai to idio me ena karotaki alla an thelete na sas koitane ta agorakia sthn paralia to kalokairi tha to fas kai den tha peis koubenta!!!!!loipon 5 apla pragmatakia 
1)trwte swsta!!!oxi loukanopites to prwi kai tost me mpeikon alla friganitsa me ligo boutiro(twra tha mou peite boutiro;;;;den paxainei;;;))e oxi den paxainei toso oso ena mpeikon to prwi!!!fagaki to meshmeri kanonika oxi magionezes kai ta lipakia apo thn mprizola ta paitame kai to apogeymataki kati elafri...endiamesa ana 3 writses froutakia kamia salatoula ligo psomaki olikhs aleshs.2)shkwthite apo thn karekla!!!akoustika sta aytia kai trexa(einai to kalytero gia epipedh koilia)3)kante koiliakous ((oxi plagioys an exete plaina pou thelete na xasete giati tha sfixoun kai meta xanontai dyskola ))4)kante sex!!!!!!!eyxaristos tropos kai kanei koiliakous polu kalous 5)neraki arketo!!!filia kalh tyxh se olous
Σχόλιο από: Μαρια στις 2009-03-08 08:58:06
Δίαιτα
Αν ΄πινω γάλα μπορώ να ψηλώσω μέχρι τα 18 έχω ύψος 1.60 :cry
Σχόλιο από: στις 2009-03-08 09:01:09
σεχ
:) :p :roll :eek
Σχόλιο από: georgia στις 2009-03-09 10:59:40
prwton den les poso xronwn eisai;;;;an eisai katw apo 18 fysika kai tha psilwseis mhn agxwnesai....to gala bohthaei!!!alla opws elege o proponhths mou gia na psilwseis tha kremesai gia ligo apo monozigo 2-3 elkseis kathe mera kai oso pas anebaze to!!!!kala den tha gineis kai fasoulas alla mporeis 2-4 pontous na ypswseis!!!episeis ksekina mpasket bohthaei an oxi se omada xalara me tis files sou...to gala sou dinei gera kokkala bohthaei alla den psilwnei...kalh tyxh
Σχόλιο από: στις 2009-03-24 04:59:36
8) :zzz :sigh :upset
Σχόλιο από: στις 2009-03-25 07:15:11
:) :grin ;) :p :sigh :zzz :upset :eek :roll :? :cry :( :x
Σχόλιο από: ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ στις 2009-03-30 02:01:39
ΔΙΑΙΤΑ
:eek
Σχόλιο από: στις 2009-03-30 05:50:47
juju
Σχόλιο από: korina στις 2009-03-30 05:53:47
geia sas!eimai 20 xronwn k exw edw k ena xrono thuroeidh..exw parei ta teleutaia 2 xronia liga kilakia k thelw na ta xasw(gyrw sta 5-6)exw prospathhsei alla de mporw.kanw gumnastikh alla de xerw pws na xasw thn periferia pou exw apokthsei..ti mporw na kanw;;; :?


Μόνον εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να στείλουν σχόλια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή.

 
 
Home
Τοπικές Ειδήσεις
Πολιτιστικά νέα
Αθλητικά
_________________
Cinema
DVD
Μουσική
Τηλεόραση
Ταξίδια
Βιβλίο
Τεχνολογία
_________________
Σχέσεις - Ψυχολογία
Υγεία & Fitness
Ομορφιά
Μόδα
Ζώδια
_________________
NightShot
Nightlife - Έξοδος
Auto - Moto

Warning: Parameter 1 to modules_html::module2() expected to be a reference, value given in /home/imageproduction/rodostoday.gr/cms/includes/Cache/Lite/Function.php on line 92
Είσοδος
Ψευδώνυμο

Συνθηματικό

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Συνθηματικού;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφείτε τώρα!
Έχουμε 29 επισκέπτες σε σύνδεση

Warning: Parameter 1 to modules_html::module() expected to be a reference, value given in /home/imageproduction/rodostoday.gr/cms/includes/Cache/Lite/Function.php on line 92
Statistics
Μέλη: 6153
Άρθρα: 1164
Σύνδεσμοι: 7
Επισκέψεις: 9878380


Γίνετε συνδρομητές στο RodosToday
Page loaded in 0.038 seconds.